Arama sonuçları: *

• Users: sefa_41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sefa_41

Gaming Gecesi Red Devil Sistem alınır mı?

Gaming gecesinden aldım. Bileşenler kaliteli olduğu için içime sindi açıkçası ama f/p olarak nasıl kaldı sizce. Kasayı Vento FSP 750W GEN5 ile değiştirdim.Bana maliyeti 49500 geldi ve vade farksız 3 taksit. Ekstra olarak ekran kartında 1000TL geri ödeme, Doom The Dark Ages hediyesi de var. Şunu...
  2. sefa_41

Sıvı soğutmadan gelen çalkalanma sesi

Merhaba. Sıvı soğutmadan son zamanlarda böyle bir ses gelmeye başladı, videonun sesini sonuna kadar açarak duyabilirsiniz. Garantisi kasım'da bitiyor sizce garantiye göndermeli miyim? Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid ML240 V2...
  3. sefa_41

İkinci El 3060Ti Önerisi

Hangi modeli önerirsiniz bütçe maksimum 6000TL ikinci el olarak alacağım. Garantili ve 3 fanlı kronik sıkıntısı olmayan model önerilerinizi bekliyorum.
  4. sefa_41

1100TL 1TB M2 SSD önerisi

Merhaba 1100 TL bütçe ile M2 SSD arıyorum, dramli f/p modelleri bekliyorum. Şuanda Corsair MP510 kullanıyorum. 1681768422 yanlış yere açmışım
  5. sefa_41

Bilgisayara ihtiyacından fazla güç kaynağı takmak zararlı mıdır?

Şuanda 600W 80 Plus Thermaltake PSU var, ama uygun fiyata Thermaltake TR2 750W güç kaynağı buldum alsam sıkıntı yaratır mı? Ryzen 5 5600 Msi GTX1070Ti
  6. sefa_41

Palit RTX 2060 Super vs Gainward RTX 2060 Super

Merhaba bu iki karttan birini almam gerekiyor, sebebi ise monitörümün DVI-D ile 144Hz alması. Bildiğim kadarıyla Gainward Palit'in alt markası ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Hangisini almalıyım bir de en fazla ederleri ne kadardır? Bu markalara güvenilir mi? Sıcaklık değerleri nasıl...
  7. sefa_41

ASUS MG279 satın alınır mı?

2015'ten kalma 2K 144HZ IPS bir monitör ikinci el olarak 3500 TL alınır mı? Yoksa güncel 1080P IPS bir monitör mü almalıyım?
  8. sefa_41

GIGABYTE 23.8" G24F-2 vs Asus TUF VG24VQE

Merhaba, şu an BenQ XL2411 marka model monitör kullanıyorum. 144Hz sadece DVI-D ile aldığı için monitör değiştireceğim. Sizce hangisini almalıyım genellikle CS:GO ve hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum ve düzenli olarak film, dizi izliyorum. Asus Gigabyte
  9. sefa_41

Team T-Force 3200MHz OC performansı nasıldır?

Merhaba 4x8 Team T-Force 3200MHz RAM'lerim var, bunların OC kapasitesi nasıldır? 2x8 modülden 2 adet var.
  10. sefa_41

M2 SSD yükseltme vidasını nereden bulabilirim?

Merhaba, ikinci el olarak Asus Prime B450M-A II anakart aldım fakat m2 yükseltici ve vidası yok nereden bulabilirim. Yer Ankara. Amazonda buldum fakat 150TL'ye denk geliyor. Bir vida içinde o kadar para veremem açıkçası.
  11. sefa_41

MLD M200 SSD Test Sonuçları

Arkadaşlar merhaba, ürünü instagram linki ile aldım. 240GB'lık versiyon, alırken 560/540 gibi bir hız yazıyordu sitede ve kutuda şuan test yaptım ve sonuçlar aşağıdaki şekilde. Ve kutusu korunaksız gelmiş sizce iade mi etmeliyim garantiye mi göndermeliyim? Kargodan da böyle geldi.
  12. sefa_41

Harddiskim kendiliğinden açılıp kapanıyor

Merhaba, HDD kendiliğinden çalışıp kapanıyor. Örneğin sadece C diskindeki oyunları oynarken sıkıntı olmuyor fakat D diskindeki oyunlara girdiğimde harddisk kapanıp açılıyor ve oyun çöküyor. Oyun olmasına da gerek yok dosya transfer edilirken de aynısını yapıyor. Sata ve güç kablosunu değiştirdim...
  13. sefa_41

Ekran kartı PCB üstündeki 4 pin ne işe yarar?

Elimdeki ekran kartı budur arkadaşlar. Üzerinde 4 pin çıkış var ne işe yarıyor acaba?
  14. sefa_41

BenQ XL2411 garanti için fikir önerisi

İtopya mağazasından BenQ XL2411 marka monitör aldım bir buçuk yıl önce daha garantisi devam etmekte, 144Hz'de titreme sorunu var 120 Hz'de aynı şekilde 100Hz düzeliyor ama oyunlara girince monitörü 60Hz düşürmediğim zaman titreme devam ediyor. DVI-D Dual link ile bağlı bu zamana kadar sıkıntı...
  15. sefa_41

144HZ titreme sorunu

BenQ XL2411 model monitöre sahibim, ekran kartım Asus RX 570 4GB. Sorunum şu DDU ile driver güncelledim daha sonrasında monitör titremeye başladı. Görüntüyü DVI-D ile alıyor. 144HZ titreme oluyor ama 120HZ çektiğimde titreme olmuyor nasıl çözebilirim. Farklı DVI-D kablosu ile denedim sıkıntı...
  16. sefa_41

Microsoft Ofice nereden indirebilirim

Microsoft Office 2016 indirmek istiyorum crackli link önermeyin. Ve microsfot un kendi sitesinden indir demeyin bulamadım.
  17. sefa_41

Evde vahşi hayvan besleme şansınız olsaydı hangi hayvan olurdu?

Benim iki tane favorim var. Bunlardan ilk sıradaki baykuş ikincisi ise kaplan. Baykuşları çok seviyorum.
  18. sefa_41

Torrent İle Dosya İndirirken Düşük Hız Sorunu

Başıma gelip torrent emek hırsızlığıdır demeyin. Torrent dosya paylaşma platformudur. Bir dosya indireceğim normalde hızım 0.6mb/s ama dosyayı indirirken 10b/s de kalıyor. Seed sorunu olababileceğini düşündüm başka bir yolu var mıdır? Telefondan kullanıyorum.
  19. sefa_41

Forumda Konu Açarken Lütfen Tam Bilgi Verin Ve Öneri

Arkadaşlar forumda konu açıyorsunuz ve hiçbir bilgi vermiyorsunuz. Örneğin GTA yükledim bilgisayara. Başka oyunda FPS düşer mi? Kardeşim biz müneccin miyiz? Senin sisteminde HDD mi var SSD mi var M2 mi var nereden bilelim? Sırf şu reaksiyon puanı için gereksiz mesajlar yazıyorsunuz gözünüzü...
  20. sefa_41

Bu Haftaki Ücretsiz Epic Games Oyunlar (26 Mart - 2 Nisan)

World War Z mükemmel bir oyun ben para verip almıştım, arkadaşlarınızla eğlenerek oynayabileceğiniz bir oyun. 120 TL'den bedava oldu. Figment oynamadım kütüphanenizde kalsın en azından. Tormentor X Punisher oynamadım kütüphanenizde dursun.
Geri