Arama sonuçları: *

1. T

arctis 7 wirelles vs hyperx cloud 2 (kablolu)

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bir kac gündür düsünüyorum şuan kullandığım arctis 7 wirelles var fakat satıp hyperx cloud 2 almayı düsünüyorum daha çok ses kasmak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum? arctis 7 de sesleri net anlıyamıyorum
  2. T

kardeşim için doğum günü pcsi

Arkadaşlar merhaba aşırı yardımınıza ihtiyacım var. kardeşim için doğum gününde bilgisayar almak istiyorum ama hangisi daha mantıklıdır hangisi daha iyidir bir türlü karar veremedim kafamda 2 adet var şuanlık linklerini de bırakıyorum hemen yardımcı olursanız çok sevinirim. önereceginiz sistem...
  3. T

Youtube Music ile bilgisayarıma müzik indirme

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi youtube musicde kullandığım playlistimi toplu bir şekilde bilgisayarıma indirebilme yolu var mı ?
  4. T

Ekran kartım boşta neden kullanılıyor ?

Arkadaslar görev yöneticisine girdiğimde ekran kartımın %70 civarı kullanıldıgını görmüstüm şuanki fotografta %40 civarı bu 3D kısmı ne oluyor ? normalmidir bu
  5. T

M2 ssd ile windowsu açamıyorum

Arkadaşlar eski normal ssdmden windowsu biçimlendir yaparak sildim ve m2 ssdye yeni windows kurdum fakat şöyle bir sorunum var Her ikisi takılı olduğu zaman bana bi elran soruyor hangi windows açılsın diye ben de bu ekran sormaması için eski ssd yi çıkartarak denemek istedim bu sefer de m2...
  6. T

Kasam yere düştü sorun var lütfen yardım

Arkadaşlar anakartımın slotu ve ramlerimden bir tanesi kasanın yere düşme sonucu bozuldu anakartı vatandan almıştım sadece diğer parçalar internetten alınma vatana götürsem kasayı tamamen, ilgilenirler mi garantileri devam ediyor
  7. T

Ram kullanımım aşırı fazla ?

Arkadaşlar görev yöneticisine girdiğim zaman boşta (opera wp web vs açık) 10gb civarı kullandığını gördüm bu normalmidir ya aşağıya görselleri bırakıyorum ramlerim 8x2 3600mhz format bir çözüm olabilir mi sizce ?
  8. T

WhatsApp Web Bağlantı Sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar telefonumda bağlı bir internet olmasına rağmen WhatsApp Web'de böyle bir sorunla karşılaşıyorum çok sıklıkla nasıl çözebilirim acaba sorun telefonda mı yazılımsal sıkıntı mı başına gelen var mı telefondan WhatsApp a girdiğim an bağlantı tekrar sağlanıyor telefon...
  9. T

AMD Ryzen Master'da yaptığım ayarları nasıl sistem açıldığında otomatik ayarlanmasını sağlayabilirim?

Merhaba dostlar ryzen master programı ile overclock yapıyorum işlemcime her şey sıkıntısız fakat bilgisayarı her kapayıp açmamda ayarlar geçersiz oluyor bunu kaydetmenin yolu yokmu otomatikmen yaptığım ayarlar ile açılsın. her bilgisayarı açtığım zaman tekrardan ayar yapıyorum şimdiden teşekkürler.
  10. T

Msi Anakart Fast boot özelliği nereden açılır

Merhaba Arkadaşlar Msi B450M A PRO Max model anakartım var ve hiçbiryerde bios menüsünde fast boot nasıl açıldığını anlatanı görmedim ve bios ayarlarından da bulamadım var mı açabileceğim başka bir yöntem ?
  11. T

modem hız değerleri hakkında bilgisi olan ?

merhaba dostlar modemime gelen değerler bu şekilde normalde 35mbps lik paketim var sanırım modemimden kaynaklı olarak bu değer düşük diğer hat zayıflaması snr margin değeri vs olması gerektiği gibi mi yeni modem almayı düşünüyorum boşa almayayim ? modem markası tp link TD-W9970
  12. T

Bilgisayarım durup dururken kapanıyor ?

Merhaba dostlar bu konuyu arkadaşım için açmakta bulunuyorum hiçbirşey yokken sistem boştayken kendini kapatıyor ve açtığı zaman fotoğraftaki hata ile karşılaşıyor var mı daha önce başına böyle bir şey gelen ? kendi kendine yeniden başlıyor sürekli biz anakart arızalı diye şüpheleniyoruz ama size...
  13. T

Ayrı düşük hızda ağ oluşturabilirmiyim ?

merhabalar arkadaşlar modem arayüzüm bu şekilde. Farklı bir wifi oluşturup gereksiz olanları o wifiye bağlamak istiyorum bu wifi de hızını 5mbps falan yapmayı düşünüyorum böyle bir şey yapabilirmiyim kendi kullanacagım wifi hızı da stok hızda olsun istiyorum
  14. T

Ets Hakkında Dlc bilgisine ihtiyacım var

arkadaşlar steamden ağır yük dlcsini almak istiyorum aldığım zaman promods ile girmek zorundamıyım similation da oynayamam mı ?
  15. T

Bu ışığı nasıl çalıştırabilirim ?

Merhaba arkadaşlar elimde böyle bir rgb led bulunuyor ama sadece bu var bunu çalıştırabilmem için nelere ihtiyacım olur elektrikten anlayanlar var mı içinizde ?
  16. T

ETS 2 EN GÜÇSÜZ TIR HANGİSİ ?

ets oynuyacağım ama mağlum 110km hız sınırı var online da bende güçlü bir tır alınca zevki çıkmıyor 110da sabitleniyorum hemen. Ağır bir yük alıp güçsüz bir tır ile can çekişe çekişe yokuş çıkmak istiyorum en güçsüzü hangisidir ?
  17. T

Paketim 35mbps ama modeme gelen hız 29mbps ?

Selamlar arkadaşlar modeme gelen hız 29mbit 35mbit paketim olmasına rağmen bunu arttırmak için ne yapmam gerekiyor altyapısal bir sıkıntı mı var acaba modem arayüzünde böyle gözüküyor pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz
  18. T

Corsair Ram İçin Overclock Yapma düşüncesi

Arkadaşlar merhabalar bende corsairin vengeance pro ramlerinden var 8x2=16GB 3600mhz CL18 olarak bu ramleri 4000mhz e overclock yapabilir miyim yapabilirsem de nasıl bir yol izlemem gerekiyor Anakartım Msi B450M A PRO MAX 4133Mhz desteği var Ramler ...
Geri