Arama sonuçları: *

1. Connor Kenway

Yardım AOC Monitörün Ekranında pikseller çıkıyor

Monitörü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.Pckolikten almıştım zamanında fakat şu 1 aydır ekranın sağ sol köşelerinde ve altında pikseller oluşuyor görüntü bozuluyor.Sayfanın rengine göre değişiyor eğer sayfa beyaz ise daha belirginleşiyor koyu bir temada isek neredeyse gözükmüyor fotoğraflarıda...
  2. Connor Kenway

Corsair Spec Delta RGB kasaya Enermax T50 Axe 160mm sığar mı?

Enermax T50 Axe kule tipi soğutma aldım. Özelliklerine baktım, yüksekliği 160mm yazıyor. Benim Spec Delta kasanın da maksimum desteklediği 160mm imiş. Sığar mı acaba? Daha montajını yapmadım, herhangi bir sorun yaratır mı?
  3. Connor Kenway

18-20 Bin TL Civarında Hazır Sistem Önerisi

Bir arkadaşım için hazır sistem bakıyoruz başlıktaki bütçede fakat ne iyi olur ne tam olur karar veremedim pek önerileriniz varsa bekliyorum ikinci el önerisi varsa o da olur.
  4. Connor Kenway

Bilgisayarın Üstüne Limonlu Soda Döküldü

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pcnin üstüne soda döküldü anakarta gelmedi ama ekran kartının chip kısmı değilde powerıj olduğu yere geldi acil ne yapayım koruma kapağı var üstünde sökemiyorum fakat komple bi kolonyalı pamukla geçimmi acil yardım
  5. Connor Kenway

Assetto Corsa'da yansıma ve dokularda pikselleşme yaşanıyor

Oyunda her şeyi yüksekte kullanıyorum ekstradan grafik modu vs.de var fakat asla şu yansımalarda ve dokulardaki pikselleşme sorununu çözemiyorum. Acaba kartla mı ilgili yoksa oyun ya da ayarlar mı bozuk anlamadım bir türlü. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Aşağıya da görseli...
  6. Connor Kenway

Termal macun değiştirdikten sonra bilgisayar açılmıyor

Termal macunumu değişeyim dedim termal macunu sıktım soğutucuyu taktım pcye bi start vereyim dedim 1 sn geldi gitti sistem işlemcidemi bir sorun var yoksa takarken anakarta zarar mı vermişim. Acil yardımınıza ihtiyacım var.
  7. Connor Kenway

Video izlerken ekranda mozaik bir görüntü gidip geliyor

Youtube da video izliyorum 1 ms içinde mozaikimsi bir görüntü gidip geliyor bazen ekran görüntüsü aldığım zamanda bozuk çıkıyor ekranda acaba ekran kartında bir problem mi var yoksa başka bir parçada mı sorun var.
  8. Connor Kenway

Çözüldü✓ Ramlerin hızını 3200Mhz yapınca oyunlardan atıyor.

Kingston Fury Beast 3200mhz ramim var Xmp profile 1 de 2933Mhz de kullanıyorum daha doğrusu kullanmak zorunda kalıyorum. Profile 2yle 3200mhz yapınca oyunlarda bir süre sonra atıyor anlam veremedim birtürlü anakart 4133Mhze kadar destekliyor
  9. Connor Kenway

AOC 24G2SPU monitorde ghosting var mı?

Monitorde ghosting var mı acaba? 960 pixel de ghosting var sanki. 720 ve 480'de yok gibi geldi bana. Aşağıya bırakıyorum fotoğrafları.
  10. Connor Kenway

3500TL monitor önerisi

Acil monitor almam lazım yarın ki dolar kurunun artışından etkilenmeden 165 hz bir monitor arıyorum ghosting olmayan
  11. Connor Kenway

2500-3500 TL arası 165Hz Monitör Önerisi

Genellikle Valorant oynuyorum 165Hz Ghosting sorunu olmayan bir monitör arıyorum. Önerilerinizi Bekliyorum.
  12. Connor Kenway

CPU Kullanımı Boştayken 100%

Görev yöneticisinde cpu kullanımı 100% olarak gözüküyor 99%a bile inmiyor sabit 100% gözüküyor esetle defalarca taradım virüs vs. yok NZXT CAMden kontrol edincede %5 civarları gözüküyor anlamadım
  13. Connor Kenway

İşlemci Boştayken 60 derece sabit.

Ryzen 5 2600X işlemcim boştayken 60 derecede sabit ne azalıo ne artıyor sabit 60 derece olarak gözüküyor MSI Center ve NZXT CAM uygulamalarında Görev yöneticisindede İşlemci kullanımı 100% olarak gözüküyor fakat diğer uygulamalarda 5% civarları boşta sizce virüs vs.mi var?
  14. Connor Kenway

300-400 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

300-400 bandında bassları tizleri iyi olan bluetooth kulaklık arıyorum kulakiçi
  15. Connor Kenway

Ryzen 5 2600X boşta 55-60 derece normal mi?

İşlemci boşta 55-60 derece civarlarında geziyor stok fan takılı termal macun 2 senedir değişmedi bunlardan dolayı olabilir mi?
  16. Connor Kenway

500-700 TL arası mouse önerisi

Elim büyük sayılırım 20 cm Claw ve fingertip şeklinde tutuyorum genelde bu fiyat aralığında mouse önerebilir misiniz?
  17. Connor Kenway

250-400TL arası mouse Önerisi

Mouse'um bozuldu 250-400TL arası mouse arıyoru.Elim büyük 20 cm civarı ergonomik sensörü iyi bir mouse arıyorum.
  18. Connor Kenway

Reddragon K631 Pro Alınır mı?

Amazonda gördüm Bluetooth vs. Var fiyatıda cazip geldi 870 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Eksi olarak İngilizce onu gördüm. Yoksa 200 lira fazlasına MSI GK50 low profile almaya değer mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZNMRMHD?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_EF6PCQ5ST9G0PSVSHHSY
  19. Connor Kenway

Kingston Fury Beast RAM çiplerim iyi mi?

Thaiphoon Burnerdan baktığımda B-die diye gözüküyor sizce iyi mi? 3466Mhz`e kadar çıkarmayı düşünüyorum fakat 3200mhz XMP açınca oyunlarda atıyordu ilginç.Sizce Nasıl?
  20. Connor Kenway

MSİ GK50 TKL Low Profile 1100 TL'ye alınır mı?

İndirimde gördüm fiyatı indirimde uygun geldi alınır mı sizce? https://www.hepsiburada.com/msi-gg-vigor-gk50-low-profile-tkl-trklavye-p-HBCV00001PL5OB?url_src=and-product-detail
Geri