Arama sonuçları: *

1. E

1000Lik altyapı için uygun fiyatlı ve kaliteli internet sağlayıcısı önerisi

Yeni taşınacağım evde 1000mbps için türk telekom altyapısı var fakar fiyatlar malum 1000tl civarı ve bir öğrenci olarak o fiyatları vermem 100mbps için baktığım siteler netspeed millenicom ve türksat kablonet millenicom kurulum 720tl ve modem kirası 70 tl tarife 370tlye geliyor ama 4 ay sonra...
  2. E

1000tl m2 ssd tavsiyesi

500gb olsun. Bütçe 1000tl civarı
  3. E

Rtx 4060a high power 500 watt psu yeterli mi?

https://www.teknobiyotik.com/high-power-500w-80-37-5aat12v-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-hpq-500st-h12s-39116.html?ref=akakce&v=1.31.8 Bütçem şu anlık kısıtlı. Hemen hemen bu çevreler. İlerde belki değiştiririm beni geçici olarak idare etsin mantığındayım İşlemci i3 12100f 1×16 gb 3200mhz...
  4. E

Yeni aldığım ekran kartı pci ex yuvası hafif çizik bir sorun olur my

çiziik böyle sadece yan bakıncaçıkıyor dik bakınca bir sorun yok daha bugün aldım 1 kere denemek için taktım çıkarırken kilidi tam basamamışım hafif yan oldu ilk sonra hemen düzeltip tam çıkardım bir sorun olur mu sizce 1730053074 Up
  5. E

Powercolor reddevil rx6700xt mi yoksa referance edition 6750xt mi?

https://app.hb.biz/sCQGN2oBBAjP Tek kararsızlığım acaba reference editionda soğutma sorunu olur mu Eğer bu fiyata daha iyi bir kart öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
  6. E

İ3 14100F Rx6750xt 1080P darboğaz yapar mı?

İşlemcim zaten elimde, bugün forumda açılan konuyu gördüm. Normalde rx6700 alacaktım ama bu kart fiyatına göre çok daha iyi, acaba almalı mıyım 1080pde darboğaz yapar mı?
  7. E

Rx 6700 i3 12100f 500Watt yeterli midir

Anakart Gigabyte h610mk ddr4 2x16 32gb rgbsiz ram İ3 12100f Stok soğutucu Xfx rx 6700 Sata hdd Sata ssd M2 ssd 3 tane kasa fanı
  8. E

ryzen 5 1600af ve gtx 1650 super ekran kartlı topladığım sistem sizce nasıl?

GTX 1650 Super 4GB Ryzen 5 1600AF XPG 8x8 16b 3200mhz cl16 ram High Power 500W 80+ psu Asus Prime B450M-K 2 ya da MSI B450M-A PRO MAX anakart henüz karar vermedim sizce bu sistem iyi mi? ve hangi anakartı seçmeliyim?
  9. E

MSİ gtx1650 super gaming x mi Sapphire rx590 mı?

ikisi de 2500tl hangisini almam daha mantıklı olur ya da bu fiyata daha iyi bir ekran kartı bulabilir miyim?
  10. E

8Bin TL'ye Vega64 r5 2600 sistem alınır mı?

Anakart gigabyte b450m s2h v2 İşlemci AMD r5 2600 Ekran kartı AMD radeon Vega 64 8 GB RAM hyperx fury 8x2 16 GB ışıklı HDD 500+300 GB SSD 256 gb Kasa xigmatek ışıklı Güç kaynağı 650W xigmatek 80+ sertifikalı Bilgisayarın özellikleri böyle,sizce bu fiyata mantıklı mı? Henüz furmark vs...
  11. E

2024 yılında xbox one alınır mı?

Merhabalar, sarı sitede 3500e 1 yıl garantili xbox one 5000 gb var yanında orjinal kolla amacım ahım şahım oyunları oynamak değil arada fifa fortnite halo serisi gta gibi oyunları oynamak yüksek oerformans beklentim de yok sizce alınır mı 1721564458 Yanlışlıkla 5000 gb yazmışım 500 olacak
  12. E

Ekranı bozuk olan laptopu monitöre bağlayıp kullansam sorun olur mu?

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce bir konu açmıştım ekran kartının bozulduğu hakkında sonra arkadaşla konuşurlen dedi ki senin laptop apu nasıl ekran kartı yansın o ekran sorunu bende de var aşırı ısınmadan dolayı oluyor dedi ben de mantıklı buldum televizyona bağladım gayet iyi çalışıyordu bir...
  13. E

Laptop ekranı çizgi çizgi oldu renkler değişti

Laptopumu gece koltuğun üstünde program indirmek için bırakmıştım öncesimde de bi 3 4 saat hdmi ile televizyona bağlayıp metro last light oynamıştım sonlara doğru televizyonda hafif nozulmalar oldu ekranda ama laptop sorunsuzdu gece kalktığımda ekran ekteki gibiydi bi sekme açtığımda orfaki...
  14. E

D&Rdan 159₺ye Rampage SN-R5 aldım!

Bugün Samsun Bulvar AVMde dolaşırken D&Rın başka bri konuma taşındığını gördüm ve gittim baktığımda kulaklığın kutusu bantlanmıştı ezilmiş falan fakat kulaklıkta sorun yoktu bu model hakkında oek bilgim olmadığımda dedin herhalde kötü bir modeldir ben bunu alayım idareten kullanırım dedim çünkü...
  15. E

Lolde ihtişamlı öz mağazasındaki kostümler ne zaman yenilenecek

Yaklaşık 300 civarı ihtişamlı özüm var ve bu sabahki yamada prestij kayn kostümü geldiğini gördüm fakat mağazada hala yoktu ne zaman gelir bu kostüm
  16. E

Lol Kafe nedir? Bir anda geldi.

Lol gireyim dedim lol kafe özelliği aktif olmuş ben internet kafeden sadece 1 kere valoranta girmiştim o kadar neden vardır bu oyunsa başka kişilerde de varmış bu
  17. E

Çok ucuza SK Hynix ram güvenilir mi?

ram bu...
  18. E

İçi dolu ssdyi bilgisayara takmak

Arkadaşımdan bir SSD aldım fakat içinde hem Windows hem de bazı uygulamaların yüklü olduğunu söylüyor ben bunu laptopuma taktığımda nasıl benim masaüstümü falan etkilemeden sıfırlayabilirim?
  19. E

Aniden olan virüs olayları lütfen bakın

Laptoğu ilk açtığımda gayet doğaldı ardından kasperysky trojan hatası verdi tam temizleme dedi ben de yaptım ardından uygulamalara tıklamamaya başladı izniniz olmayabilir diye windows engelledi ve arada uyarı verdi bazı programlarda harici dosya oluştu diye tarama tamamlandı bilgisayar yeniden...
  20. E

W11 e geçmeli miyim?

Sistem gereksinimlerini karşılıyor sistemim 4GB ram var W10 kullanıyorum şuan hiçbir sorun yaşamadım kasma donma vs. oynadığım tek oyun minecraft o kadar geçeyim mi?
Geri