Arama sonuçları: *

1. MehmetcanAydın

DA-4 Sistem ve ekipmanlarım toplam ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar, düğün masraflarından dolayı maalesef sistemimi satmak zorundayım. Sizce fiyat olarak ederi nedir? EKİPMANLAR: Mouse : Razer Viper Mini Klavye : Rampage KB-R90 Orion RGB Red Switch Monitör : Rampage 23.8 RM344 144Hz 1Ms Kulaklık : Trust GXT 354 Creon 7.1 Ürünlerin hepsinin...
  2. MehmetcanAydın

Monitöre ve mouse enerji gelmiyor bilgisayar kapanmıyor. Yardım eder misiniz?

Yiğenim pc kapanmıyor diye direk fişini çekmiş. Eve geldiğimde açma tuşuna bastım görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor mouse’da iptal. Bütün fişleri söküp taktım gene aynı. Pc kapanmıyor power tuşuna basılı tuttuğum halde. Kısa devre falan mı oldu acaba yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden...
  3. MehmetcanAydın

Güzel bir İptv önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, donmayan ve kasmayan güzel bir Iptv platformu söyleyebilir misinz? Şimdiden teşekkürler..
  4. MehmetcanAydın

Termal macun önerisi?

Merhaba arkadaşlar, DA-4 Sisteme sahibim aldığımdan beri hiç macunu değiştirmedim bugün baktım macun kurumuş. Hangi macunu önerirsiniz? şimdiden teşekkürler..
  5. MehmetcanAydın

Çözüldü✓ Bilgisayarı komple söküp taktım şimdi ise çalışmıyor:(

Merhaba arkadaşlar, anakartı söküp taktım temizlemek için bilgisayarı, kabloları aynı yerine taktım ama sadece power tuşunun lambası yanıyor basıncada hiç bir fan dönmüyor kısaca hiç bir şey olmuyor yani. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  6. MehmetcanAydın

Yardım Bioshock hikaye sıralaması?

Arkadaşlar Bioshock serisine başlıcam hangisinden başlamalıyım? Şimdiden teşekkürler..
  7. MehmetcanAydın

Ryzen 3 3100 Neden bu kadar pahalı?

Merhaba arkadaşlar, sistemimdeki bileşenlerin fiyatlarına bakıyordum. Ryzen 3 3100 kullanıyorum, En ucuzu 5950 TL. Ryzen 5 5600X ise 4449 TL, sadece merakımdan soruyorum bu soruyu? :D Ryzen 3 3100 ...
  8. MehmetcanAydın

RX6600 vs. Sapphire 5500XT 8GB

Sizce 5500XT'den RX6600'a geçmek mantıklı olur mu?
  9. MehmetcanAydın

Ryzen 3 3100 vs Intel i5-11400F

Ryzen 3 3100 satıp i5 11400F almak mantıklı mı? Sistemim DA-4 sistem.
  10. MehmetcanAydın

Yardım Fifa 22 Ayarlarımı yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar steam'dan Fifa 22 aldım. Kendi klavye ayarlarımı yapıcam ama bazılarını değişemiyorum. Örneğin şut çekmek için "D" tuşunu kullanıcam ama değiştirtmiyor. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler..
  11. MehmetcanAydın

Razer Kraken X al-sat için alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Razer Kraken X sinerji.com'da 350 TL. Al sat için alınır mı sizce? Veya kendi kulaklığımı satıp onu kullanabilirim. Diğer sorumda Trust Gxt 354 ne kadar eder?
  12. MehmetcanAydın

MAFIA: Definitive Edition Türkçe Yama var mı?

Merhaba arkadaşlar, MAFIA: Definitive Edition Türkçe Yama var mı? Kendi kullandığınız. Şimdiden teşekkürler..
  13. MehmetcanAydın

Hangi tomb raider oyunundan başlamalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Epic Games'in ücretsiz verdiği tomb raiderın hangisinden başlamalıyım önce? Şimdiden teşekkürler. Oyunlar : Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition Tomb Raider Game of the Year Edition
  14. MehmetcanAydın

Rdr 2 Kampa girince görevler kayboluyor?

Merhaba arkadaşlar, kampa girmediğimde görevler gözüküyor, görevlerde kampın içinde. Kampa girdiğim zaman görevler gidiyor, bir dahada gelmiyor? Benim mi kaçırdığım bir yer var acaba? Şimdiden teşekkürler. Kampa girmeden önce : Girdikten sonra :
  15. MehmetcanAydın

Komple setimi kaç paraya satabilirim?

Merhaba arkadaşlar, sistemimi komple satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder? Şimdiden teşekkürler. Sistem : DA-4 Sistem Ekipmanlar : MONİTÖR : RAMPAGE RM-344 144HZ 1MS KLAVYE : RAMPAGE KB R90 ORION RED SWİTCH MOUSE : RAZER VIPER MİNİ KULAKLIK : TRUST GXT 354 MOUSEPAD : 70X30 XRADES
  16. MehmetcanAydın

iPhone 8 Plus Alınır mı? Alınırsa ne kadar daha ömrü olur?

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak telefon almak istiyorum. Yakın tanıdığım telefonunu satıyor. iPhone 8Plus 64 GB kutu ve faturası mevcut. 4500 TL diyor. Sizce alınır mı? Ömrü ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler..
  17. MehmetcanAydın

Epic Games tomb raider serisinin son 3 oyununu ücretsiz verdi.

Daha önce bitiren arkadaş var mı? Oynanır mı sizce?
  18. MehmetcanAydın

DA-4 Sistem ne kadar eder? Yoksa upgrade daha mı mantıklı?

Arkadaşlar sistem yükseltmek istiyorum ama sizce satıp mı yükseltmek mantıklı, yoksa parçalara upgrade yapmak mı? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  19. MehmetcanAydın

Hangi internet firmasını tercih etmeliyim sizce?

Superonline taahhütüm bitiyor 100Mbps kullanıyorum 129.90 TL'ye. Yeni sözleşmede benden 180 TL istiyorlar aynı paket için. Banada çok fazla geldi, internetimden memnunum ama bu paraları vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz, kullanıp gayet memnun kaldığınız internet firmalarını önerir misiniz...
  20. MehmetcanAydın

Sizce iOS15 güncellemesini yapmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar, iOS15 güncellemesi gelmiş, güncelleyen arkadaşlar fikirlerini beyan edebilir mi? Bende yükseltmeyi düşünüyorum.
Geri