Yiğenim pc kapanmıyor diye direk fişini çekmiş. Eve geldiğimde açma tuşuna bastım görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor mouse’da iptal. Bütün fişleri söküp taktım gene aynı. Pc kapanmıyor power tuşuna basılı tuttuğum halde. Kısa devre falan mı oldu acaba yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden...
Merhaba arkadaşlar, DA-4 Sisteme sahibim aldığımdan beri hiç macunu değiştirmedim bugün baktım macun kurumuş. Hangi macunu önerirsiniz? şimdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar, anakartı söküp taktım temizlemek için bilgisayarı, kabloları aynı yerine taktım ama sadece power tuşunun lambası yanıyor basıncada hiç bir fan dönmüyor kısaca hiç bir şey olmuyor yani. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar steam'dan Fifa 22 aldım. Kendi klavye ayarlarımı yapıcam ama bazılarını değişemiyorum. Örneğin şut çekmek için "D" tuşunu kullanıcam ama değiştirtmiyor. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar, Razer Kraken X sinerji.com'da 350 TL. Al sat için alınır mı sizce? Veya kendi kulaklığımı satıp onu kullanabilirim. Diğer sorumda Trust Gxt 354 ne kadar eder?
Merhaba arkadaşlar, Epic Games'in ücretsiz verdiği tomb raiderın hangisinden başlamalıyım önce? Şimdiden teşekkürler.
Oyunlar :
Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition
Tomb Raider Game of the Year Edition
Merhaba arkadaşlar, kampa girmediğimde görevler gözüküyor, görevlerde kampın içinde. Kampa girdiğim zaman görevler gidiyor, bir dahada gelmiyor? Benim mi kaçırdığım bir yer var acaba? Şimdiden teşekkürler.
Kampa girmeden önce :
Girdikten sonra :
Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak telefon almak istiyorum. Yakın tanıdığım telefonunu satıyor. iPhone 8Plus 64 GB kutu ve faturası mevcut. 4500 TL diyor. Sizce alınır mı? Ömrü ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler..
Superonline taahhütüm bitiyor 100Mbps kullanıyorum 129.90 TL'ye. Yeni sözleşmede benden 180 TL istiyorlar aynı paket için. Banada çok fazla geldi, internetimden memnunum ama bu paraları vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz, kullanıp gayet memnun kaldığınız internet firmalarını önerir misiniz...