Arama sonuçları: *

• Users: RedStar FC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RedStar FC

Windows 10 sürekli disk dolma sorunu

merhaba. sürekli birşeyler siliyorum pc'den ama nedense disk alanı hep azalıyor.. bunu çözmenin bir yolu yok mu? kendi kendine disk doluyor gibi..
  2. RedStar FC

Blogspot oturum açma sekmesi tıklanmıyor...

merhaba. bi blog sayfam vardı. yukarıda böyle bi yazı var ve oturum aç sekmesi tıklanmıyor_? bilgisi olan var mı? ve herhangi bi yere tıkladığmda sürekli reklam çıkıyor? bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. RedStar FC

Yanlış ibana para göndermek?

merhaba.. işcepten alıcı adı doğru ama başka bir ibana para aktarımı yapmışım, güncel iban olmadığı için parama onay verilmedi.. bu işlemi iptal etme şansı var mı?
  4. RedStar FC

PC de çalışan pes 2009 Pstation da çalışır mı?

başlıktaki gibi. arkdaşım benden pes 2009 cdsini istedi ama bendeki pc için sanırım? play station da nasıl çalıştırabilirz? ya da oyunu indirsem dvd üzerine yazsam playStation da çalışır mı?
  5. RedStar FC

Facebook videolu mesaj yollama limiti

yeni farkettim, 25 mb. olan gönderim limitini 100 mb yapmışlar..
  6. RedStar FC

Youtube arama sonuçları sorunu

merhaba.. youtube'ta bir şarkı aratıyorum arama sonuçları normal gibi çıkıyor ama birini tıkladığımda sürekli ''liste'' şeklinde çıkıyor. videoyu tek bulmak istediğimde google ile videolar kısmından bulabiliyorum anca.. bu sorunun sebebi çzözümü nedir? bilen var mı?
  7. RedStar FC

Ipad hakkında bilgi (kaybolan cihazı bulma şansı var mı?)

bi ipad kaybolduğunda bulunabilir mi? kaybettm bii yerde ama nerde bilmiyorum? yolu var mı?
  8. RedStar FC

Türk telekom upload hızı

merhaba. bende sanki biraz hızlanma oldu fark eden varmı? 14 mb çıkıyor hız ölçümüm.
  9. RedStar FC

Google blogspot hakkında

merhaba. bi blogspot sayfası var ama blogta olan bi film yazı kitap foto vb. şeyler başlıklar konular, google aramalarında çıkmıyor? nedeni nedir bilgisi olan var mı?
  10. RedStar FC

Help i am a fish filminin türkçe dublajını nereden izleyebiliriz?

merhaba. bi arkdaşım için arıyorum, https://en.wikipedia.org/wiki/Help!_I%27m_a_Fish
  11. RedStar FC

Mouse için öneri lütfen

merhaba. çok kapsamlı bi mouse aramıyorum.. birkaç yıldır LOGITECH M220 Sessiz Kablosuz Mouse kullanıyorum ama hiç memnun değilim, son aldığım 3-4 mouse da 1 yıl bile kullanamadan bozuldu.. gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum.. berbat bir model.. delirtti beni.. iş gereği sürekli mouse...
  12. RedStar FC

Asus Expertbook B3 Flip B3402FBA-I58512B1D02 i5-1235U Dos Dizüstü

merhaba. bu bilgisayar için bilgisi olan var mı? .. avantajları dezavantajları nedir? rica etsem bilgi verir mi bilgisi olan ? ... https://www.n11.com/urun/asus-expertbook-b3-flip-b3402fba-i58512b1d02-i5-1235u-16-gb-512-gb-ssd-14-dos-dizustu-bilgisayar-59024446?magaza=teknoraks
  13. RedStar FC

PDF vb. olarak şiir kitapları paylaşımı olan bir yer var mı?

pdf olarak ya da epub oalrak şiir arıyorum? bilgisi olan var mı? 1730887217 yok mu bilen?
  14. RedStar FC

farklı formattaki videoları dvd player ile izlemek için?

farklı formattaki videoları dvd player ile izlemek için? nasıl bir yazılım gerek? torrent ile indirdiğim riplenmiş bir filmi dvd player ile nasıl izleyebiliriz? dvd'ye yazdırmak için hangi program lazım?
  15. RedStar FC

Blogspot hakkında bilgi?

merhaba. bu site kapandı mı? son durumu nedir? bilgisi olan var mı? bi blog açmştım. giriş yapamıyorum, ama yeni gönderi ekleyebiliyorum..
  16. RedStar FC

Facebook hesabına giriş sorunu

öylesine açtığım bi facebook hesabı vardı epeydir bakmıyordum. yedek olarak açmıştım. şimdi girmeye çalışıyorum, ama daha önceki cihazdan giriş yapınız falan yazıyor. hesabı bul kısmından deniyorum mail adreslerini kabul etmiyor.. Başka bir cihaz kullan. Bu, daha önce bu hesaba giriş yapmak için...
  17. RedStar FC

Şuan dinlediğiniz şarkıları atabilirsiniz.

18. RedStar FC

PC kasma/zorlanma sorunu

bazen win. med. player ile cd dinlerken, tarayıcıyı açtığımda ya yeni sekme açtığımda nedense seste sorun oluyor, şarkının o anki kısmı bozuluyor. bunun sebebi ne olabilir?
  19. RedStar FC

Facebook sürekli kısıtlama

Facebook hesabımda yaptığım tek şey beğeni yapmak, yorum bile pek yapmam ama nedense sürekli kısıtlama yapıyor şu ***** site! Bunun nedeni ve çözümü nedir? yeniden beğeni yapabilmek ve gönderi paylaşabilmek için günlerce neden bekletiyor bu gerzek Facebook!!
  20. RedStar FC

Win10 KM Player açılmıyor

bi süredir km player'ı kullanamıyorm nedense.. bir türlü açılmıyor. silip tekrar kuruyorum olmuyor. eski sürümü kurdum yine olmadı?
Geri