Arama sonuçları: *

• Users: panne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. panne

Discord mikrofon sorunu?

Bir anda hiç bir şey yapmadan gerçekleşti Discordun kendi tarayıcısında sesim giderken kendi uygulamasında sesim gitmiyor tarayıcı kullan diyecekler için bas konuş kısıtlı arka planda algılamıyor o sorun oluyor. Videolu çözüm ve ya yazılı çözüm farketmez mikrofonum bozuk değil ses testi yaptım...
  2. panne

hayal ettiğiniz en saçma şey

Hayal ettiğiniz saçma şeyler hadi biraz saçmalayalım
  3. panne

CS:GO kendini sildi?

Cs:go oyununu dün bilgisayarıma tekrar yükledim yakşaık 1.5-2 saat topluluk sunucularında oynadıkdan sonra kapattım. az önce girdiğimde oyunu yüklemelisiniz uyarısı verdi. Daha dün yüklemek için saatler beklediğim oyun tekrar beklememi istedi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. panne

DDR3 anakart'a ekran kartı önerisi

Merhaba dostlarım bayağıdır yoktum. Bütçem biraz fazlalaştı ve bilgisayarıma ekran kartı almak istiyorum ama maalesef kazıkanıp turbox hazır sistem aldığım için anakartım DDR3 yani gidip GTX 1050- 1650S felan alamam. Bana ekran kartı önerin. Mevcut ekran kartı : GT 740 4GB
  5. panne

Wish adlı site dolandırıcı mı?

Merhaba, Wish atlı e-ticaret sitesinde ciddi manada ucuz ürünler var örneğin Razer deathadder elite 5TL site bizde cidden mouseyi yolluyo mu yoksa dolandırıcılar mı?
  6. panne

sizce bunu almalı mıyım öneriniz var mı?

https://www.itopya.com/v3-m1050ta-1202-r3-1200-msi-gtx1050ti-4gb-8gb-ram-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
  7. panne

Kendime topladığım bilgisayar sizce nasıl olmuş?

Bilgisayardan çok anlamıyorum ama anladığım kadarıyla ve forumda durmadan size sorduklarımla bi sistem topladım Eksiklerim ve iyi şeyleri belirtin ve bana öneri verin. İşlemci : AMD Ryzen 3 3100 Anakart : Gigabyte A320M-S2H Ram : HyperX Fury 16 Gb (2x8) DDR4 Ekran kartı : GTX 1050 Tİ 4GB...
  8. panne

Monitör önerisi | rell 23 inç 1920 x 1080

https://www.hepsiburada.com/dell-p2319h-23-60hz-8ms-hdmi-display-analog-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000KHRR0?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAoOz-BRBdEiwAyuvA60e9hu-yWPE_KUBbAn4J1H2gTGU-VW039MzVJLYqVEGxWXNh85AbdhoCMY4QAvD_BwE sizce nasıl? öneriniz var mı...
  9. panne

AMD Ryzen 3 3100 alınır mı

AMD Ryzen 3 3100 3.60GHz 18MB Soket AM4 İşlemci alınır mı? öneriniz varsa yazın 1608247158 toplam bütçe 5550 ona göre önerirseniz sevinirim
  10. panne

SSD önerisi WD Green 240GB SSD nasıl?

Şuan bunu kullanıyorum yeni alıcağım pcde de bunu kullanmak istiyorum ama daha iyisi var mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/wd-240gb-green-sata-3-0-545mb-s-3d-nand-ssd-disk.html PC'nin toplam fiyatı 5500 olacak lütfen ona göre verin
  11. panne

BU PSU alınır mı? | Psu önerisi

5500 TL'ye bi sistem topluyorum sizce bu PSU alınır mı ? Öneriniz varsa yazın lütfen https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-watt-80plus-700w-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
  12. panne

Anakart önerisi Ryzen 5 2600 için

Merhaba arkadşlar 5500 TL'ye bi sistem toplıcam. işlemci olarak : Ryzen 5 2600 anakart olarak ayırabileceğim bütçe ile güzel bi anakart önerir misiniz
  13. panne

DDR3 ekran kartı önerisi

Ekran kartımdan memnunum fakat çalışmıyor ve çözemiyeceğim gibi duruyor. Yeni ekran kartı alıcağım bütçe fark etmez dilediğiniz fiyatda yazın (DDR3) (kullandığım ekran kartı : gt 740)
  14. panne

Ekran kartı driversız çalışır mı?

Ekran kartım 2-3 hafta önce arıza verdi bu hatayı eski pcmde 1-2 yıl yaşadım (onboarda takınca çalışıyo) Ekran kartının driverini yükledim belki çalışır diye ama program ekran kartını bulamadığını söyledi. (Nvdia GT 740 2gb) Kabloyu ekran kartına takınca görüntü alamıyorum o yüzden driveri de...
  15. panne

Ekran kartımdan görüntü alamıyorum yardım edin.

Merhaba, PC'yi alalı 1 ay oldu olmadı ekran kartım arızalandı ya da başka bir şey oldu ama birden bire ekran kartından görüntü alamamaya başladım Sadece onboarddan görüntü alıyorum Bios'un altını üstüne getirdim ekran kartını çıkardım taktım ramleri kontrol ettim işlemci sağlam soketlerde sorun...
  16. panne

Ekran kartından görüntü gelmiyor

Merhaba. Ekran ekrana yansıtıcı kabloyu ekran kartı girişine taktığımda no signal yazıyor ve gidiyor ama onboard'a takınca geliyor. Gurur duymuyorum ama pcm turbox ve çok kötü sakın almayın. anakartım ddr3 8gb ram ekran kartım gt 740 2gb sorun ne olabilir yeni kablo aldım olmadı ram çıkardım...
  17. panne

Ekran kartım arıza veriyor ya da başka bir şey lütfen yardım edin

Merhaba dostlarım. Yeni bilgisayar alalı maks 3 hafta oldu her şey güzel giderken ekran kartım çalışırken görüntü gelmemeye başladı Bu forum ve bir sürü forumda araştırdım ve yapın dedikleri çoğu şeyi yaptım Yaptıklarım : Ekran kartını temizledim donanımları temziledim bios ayrladım driver...
Geri