Arama sonuçları: *

• Users: Aerondight
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aerondight

Oyun ve günlük kullanım için bu sistem alınır mı

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci + Wraith Cooler Anakart 1 x Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart Ekran Kartı 1 x Asus Dual GeForce RTX 4060 TI DUAL-RTX4060TI-O8G-V2 8GB GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Bulk Gaming...
  2. Aerondight

hangi ekran kartını almalıyım

https://www.epey.com/ekran-karti/msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-8g-oc.html https://www.incehesap.com/asus-dual-rtx4060ti-o8g-v2-8gb-bulk-gddr6-ekran-karti-fiyati-71682/ çok benzerler hangisini seçeyim sizce
  3. Aerondight

34k bütçeye hazır sistem önerisi

Dostlar 34 k bütçem var pc toplama ile ilgili bilgilerim sınırlı olduğu için hazır sistem alayım dedim şuan bakıyorum fakat sizlerden öneriler gelirse mutlu olurum mümkünse rtx ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum g-sync ve dlss teknolojilerini denemek istediğimden
  4. Aerondight

rust duo/trio arıyorum

başlıkda yazdığı gibi rustta 200 saatim var oyun bilgim iyi pvp tecrübem eh işte geliştiriyorum birlikte oynayacak efendi düzgün +18 arkadaşlar yazsın girelm duo trio
  5. Aerondight

assasin's creed serisi

arkadaşlar ac serisini oynamak istiyorum ama nerden başlayacagımı bilemiyorum oyun hakkında pek bilgimde yok ayrıca hikayeler bağlantılımı öyleyse ilk oyundan başlamak isterim veya ilk oyun oynanmaya değer mi hani grafikleri eski olmasıan çok takılmam oynarım ama pixel pixel kadar da eski...
  6. Aerondight

Öneri Arkadaşlar ssd ler arasında kararsız kaldım help

Arkadaşlar çok kararsız kaldım f/p açısında sizce hangisini tercih etmeliyim sizin tercihlerinize önem veriyorum lütfen 2dk nızı ayırıp fiyatlara ve özelliklerine bakarmısınız https://www.hepsiburada.com/samsung-860-evo-500gb-550mb-520mbs-m2-25-ssd-mz-n6e500bw-p-HBV00000A5BLZ?magaza=Aison...
  7. Aerondight

Öneri SSD önerisi

Beyler bende 3000-2100 civari okuma yazmali 256gb samsung pm981 m2 ssd var depolama yetmiyor sizce 240gb m2, ssd mi alsam yoksa 480 lik sata ssd mi alsam önerileriniz varsa link atabilirmisinz video yayin vs yapmıyorum yani depolamayi çoğunlukla oyunlar için kullanicam hdd düşünmüyorum
  8. Aerondight

Öneri Oyun önerisi

beyler need for speed most wanted benzeri böyle hikayesi güzel olan yarış oyunu tavsiyeniz varmı
  9. Aerondight

Monster Pc Mavi ekran

monster abra a7v11.1.3 modelini kullanıyorum böyle arada sırada mavi ekran alıyorum sonra pc kendini yeniden başlatıyor her zaman olmuyor yani belli bi oyun veya programa girince değil rastgele oluyor bu neden kaynaklanıyor sizce bi defa cs go rekabetçideyken oyun kapandı direk şöyle oldu longda...
  10. Aerondight

Oyun önerisi

Beyler yeni pc aldım 2 hafta oldu aklımdaki oyunları oynadım şuanda bana oynayacak oyun lazım önerilerinize açığım grafikler açısından problemim yok
  11. Aerondight

gta 5 yüklemek için hafıza yeterli kalır mı

arkadaşlar pc de 256 gb samsung m2 ssd var baya program ve oyun yükledim dün bakdım 96 gb boş alan vardı gta 5 i torrent indirdim 60 gb lık olandan şuanda 26 gb boş alan gözüküyor yüklesem yüklenir mi yoksa indirme boyutu kadar dosya boyutu olur mu sıkıntı yaratır mı bilgisi olan varmı en kötü...
  12. Aerondight

usb biçimlendiremiyorum

geçen hafta monsterdan pc almıştım yanında 16 gb toshibanın beyaz renkde usb si ile geliyor içinde sürücüleri falan pc ye her şeyi kurdum flaşıda biçimlendiriyim kullanırım dedim ne yaptıysam biçimlendiremedim biçimlendire basıyorum yazılar grileşiyor işleme alıyor biçimlendiriliyor yazıyor ama...
  13. Aerondight

monster abra a7 v11.1.3 cızırtı sorunu

bilgisayarı allı 3 gün oldu genelde kulaklıkla kullanıyodum farketmemişim geçen gece kulaklık takılı değildi youtube a girdim video açtım pc nin sol tarafından hafif bi cızırtı sesi geliyodu böyle hardisk sesi gibi falan değil hani hoparlörlerde olurya cız veya cıt sesi sürekli geliyor ses...
  14. Aerondight

Bloody a90 maus kaç hz de kullanmalıyım

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 0-1000hz aralığında 0-250-500-1000 hz seçenekleri mevcut uygulamasında 1000hx deyken mausda herhangi bi takılma yok ama sanki loldeyken fazla kayıyor maus 250 ye aldim bi tık daha iyi oldu sizce hangi ayarda kullanmalıyım bir de bloody a90 mausu olan varsa...
  15. Aerondight

Temp-Prefetch açılmıyor

Arkadaşlar bugün yeni aldığım pc elime geçti bir kaç ayar çektim sonra win+r açıp yani çalıştırı açıp temp veya prefetch yapıp enterlayınca hiç bir şey açılmıyor yardım edermisiniz
  16. Aerondight

Aras kargo pazar günü teslimat yapıyor mu?

Arkadaş Perşembe günü pc sipariş ettim monsterdan cuma günü kargolandı ve tahmini teslim süresi 2 gün yazıyordu kargom pazar günü yani yarın gelirse teslimat yapiyolarmı internet te pazar günü kapalı yazıyordu ama ben 3-5 ay önce bir şey sipariş etmiştim pazar günü gelmişti kapıma ama hangi...
  17. Aerondight

Bloody A9081 Alınır mı

https://www.trendyol.com/bloody/bloody-a9081-multicore-4000cpi-gaming-mouse-medium-gaming-mouse-pad-p-2552719 arkadaşlar bu maustan almayı düşünüyorum fiyatıma göre sundukları hoşuma gitti sizin fikirleriniz nedir kullanan var mı memnun mu görüşlerini bekliyorum
  18. Aerondight

Monster abra a7 v11.1.3 alınır mı

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-1-3/ arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum fiyatı 7099tl bu fiyata bu sistem alınır mı suanlik max butcem buna yetiyor ileride 16 gb ram yukseltmesi ve ssd yukseltmesi planlıyorum düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
  19. Aerondight

Öneri Düşük sistem gereksinimli oyun önerileri

Arkadaşlar bende 7-8 yıllık bi laptop var intel i5 3. nesil 8gb ram gt630m(1gb vram) 500gb hdd özellikler böyle yani çoğu oyunda sıkıntı yaratıyor düşük sistem gereksinimli sağlam hikayeli oyunlar bekliyorum sizden
  20. Aerondight

Öneri 350TL'ye Kadar Mouse Önerisi

Arkadaşlar 350 tl bütçe ile alabileceğim en iyi f/p maus önerilerinizi bekliyorum aklimda steelseries rival 300s ve razer deatheader elite var şimdilik razer daha ağır basıyor tavsiyelerini bekliyorum herkese iyi forumlar zabahaaa gadar?
Geri