Arama sonuçları: *

• Users: ARJHEN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

CoD Modern Warfare 2019 Açılmıyor

Merhablar bugün başlıktanda anlıyacağınız üzere bir hevesle indirimden aldıgım Cod Modern Warfare 2019 Steam ekranında başlatılıyor diyor 1 2 saniye sonra tekrar başlatmam için yeşil butona dönüyor oyun açılmadan kapanıyor yani sebebi nedir ne yapmam gerekiyor ?
  2. A

ACİİİLLL MONİTÖR ÖNERİR MİSİNİZ İKİSİ ARASINDA KALDIM

https://www.itopya.com/aoc-q27g4zr-27-240hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr400-pivot-qhd-fast-ips-gaming-monitor_u30781 https://www.itopya.com/gigabyte-m27q2-qd-27-200hzoc-1ms-hdmi-dp-g-sync-freesync-premium-pivot-hdr400-qhd-ss-ips-gaming-m_u31916
  3. A

THE-VOK V7 sistem için açıklamada bulunan monitör uygun mudur ?

https://www.itopya.com/aoc-q27g4zr-27-240hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr400-pivot-qhd-fast-ips-gaming-monitor_u30781
  4. A

PC HOCASI-GG8 Sistemi tavsiye eder misiniz ? Linki açıklamada.

https://www.gaming.gen.tr/urun/563764/pc-hocasi-gg8-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  5. A

PRİME450M K-IIANAKART+AK400 HAVA SOĞUTUCU UYMUYOR YARDIM.

Acil yardım arkadaşlar
  6. A

anakart sürümüm Rev X.0x bu bir sorun mu yardımcı olur musunuz

ASUS PRIME B450M-K II anakarta sahibim
  7. A

DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS+ Corsair spec delta uyar mı?

Selamın aleyküm iyi geceler DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS alacam ama Corsair spec delta kasama uyar mı?
  8. A

Ryzen 5 3600 için Soğutucu

Selamın Aleyküm Hayırlı akşamlar iyi bayramlar. Ağalar başlıktada belirttiğim gibi soğutucuya ihtiyacım var. Kasa-Corsair spec delta Anakart-asus prime b450M-K II Sıvı olur Hava olur fark etmez bütçe 2.500 uygundur. Teşekkür ederim şimdiden.
  9. A

Anakartı kurcaladım şimdi pc açılmıyor

Beyler Selamın aleykum biosta biraz kurcalama yaptım şimdi de pc açılmıyor güç alıyor ekran kartının fanları işlemcinin fanları kasanın fanları hepsi çalışıyor sadece ekran vermiyor 😅
  10. A

g29 Direksiyon Sertliği

Merhabalar iyi günler Dün Logitech g29 Aldım kurdum Forza da veya Asetto corsa da direksiyon aşırı sert ve kendi kendini toparlıyor bu iki sorunu nasıl çözebilirim?
  11. A

10k'ya Laptop önerisi var mı?

Selamin Aleykum arkadaşım gta 5 oynayabilmek için laptop almak istiyor bütçesi 10k önerilere açığız şimdiden teşekkürler.
  12. A

Forza horizon donma yardımcı olur musunuz

Asus rog strix 1660s + Xpg 2x8 ram + ryzen 5 3600 sistemim var dün gece forzayı internete bağladım xbox bağ olayından ama şimdi de 20 25 dakıkada bir donma oluyor. donuyor kapatıyorum tekrar açıyorum yine aynu olay oluyor yardım eder misiniz
  13. A

Sistem dizmemiz lazım yardım eder misiniz

Selamın Aleykum arkadaşımın 9k bütcesi bulunmakta elinde ki sistemi zayıf kaldıgı için yükseltmek istiyor sıfırdan kasa dizimi yapabılır mısınız ? Hazır sistem tavsiyeside olabilir. Teşekkürler
  14. A

Outlast 2yi nasıl nasıl Türkçe yama yapabilirim?

Merhabalar bugün outlast2'yi indirdim ama Türkçe yama yapmak istiyorum yt'de izlediklerim hep steamden indirmiş ve dosya konumunu felan bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Ben epic gamesten indirdim.
  15. A

FPS düşüşü nedendir ?

Selamın Aleyküm iyi akşamlar forza horizon oyununda asus rog strix 1660 super ile 120-140 fps arası alırken son 2 haftadır 70-90 fps arası alıyorum sizce nedendir ?
  16. A

Macun + soğutucu önerebilir misiniz ?

Merhabalar Ryzen 5 3600 işlemciye ve asus prime b450m-k II anakarta sahibim sistemin 7. ayındayım macun değiştirmem gerekitğini düşünüyorum ve yanında hazır macun sürecekken iyi bi soğutucuda almak istedim soğutucu max 1.3k ya felan çıkabilirim birazda zorlayabilirim. Şimdiden teşekkürler
  17. A

Kulaklığımın verdiği sesten rahatsızım

Merhabalar corsair void elite rgb wireless model kulaklığımdan bir süre sonra dıt dıt ve bir bayan sesi geliyor bu neden oluyordur acaba ? aniden verdği için oyun oynarken felan korkuyorum :/
  18. A

Konuda ki bilgisayarım ne kadar eder ?

Asus rog strix 1660 super oc I ----------- Monster pusat k3 pro I Xpg 2x8 3000 Mhz I ----------- Logitech g502 Hero I Asus prime b450m-k-II I ---------- Corsair void rgb wireless I Ryzen 5 3600...
  19. A

Sıcaklıklarımda sorun var sanırım

Far cry 3 oynuyorum işlemci sıcaklığı en yüksek 86 yı gördü Ekran kartım ise 66 derece şu an. İslemcim neden bu kadar sıcak
Geri