Arama sonuçları: *

• Users: GkOgK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Gigabayt 3060 12 GB Eagle Ekran Kartına Uygun F/P İşlemci Önerisi Olan Varmı

Şuan aktif İ3 12100f var ama bilgisayarı kullanırken yavaşlığını hissediyorum bunu satıp yerine alabileceğim işlemci ne olur intelden devammı etmeliyim amd ye geçmelimiyim?
  2. G

Realtek 8812BU bağlantı kopuyor

Pc yi açtığımda sorunsuz bağlanıyor ama biraz vakit geçince bi anda kopuyor 20-30 sn sonra tekrar bağlanıyor sonra tekrar kopuyor bi süre seri seri kopup bağlanıyor sonra düzeliyor birkaç saat sonra aynı döngü tekrar ediyor sorunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  3. G

TRAY VE FANSIZ İŞLEMCİ Alınır mı?

Alınırsa ne kadar fiyat farkı olursa almak mantıklı olur
  4. G

En iyi kullanılabilecek fp işlemci önerileri

EKRANKARTI GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192 Bit Yeni bir anakart almayı pilanlıyorum oda ASUS TUF GAMING B650M-E WiFi oyunları rahat darboğazsız oynatabilecek ileride ekran kartını yükseltsemde fazla sorun çıkarmayacak işlemci önerirseniz sevinirim.
  5. G

Upload hızının dowland hızından yüksek olması veya eşit olması

Normalde altyapımın desteklediği 100/20 ama her ne zaman test yaparsam yapayım 30D/30U 20D/30U gibi hızlar veriyor.Upload hızı desteklenmeyenden fazla gözüküyor bi bug galiba ama çözümünü bulamadım durumu yaşayan veya çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim
  6. G

Redmi Note 13 Pro YD alınır mı?

10k fiyata alınabilecek bir telefonmu
  7. G

Telefona bir sürü markadan sms

1DK içinde 4-5 firmadan beraber spam şeklinde mesajlar geliyor doğrulama kodu olarak bug mu yoksa dolandırıcılık falanmı
  8. G

Bu PCalınırmı yoksa daha uygunu gelirmi bu 1-2 hafta içinde

https://www.gaming.gen.tr/urun/107991/ultima-5500-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1tb hdd var içinde fazlalık olarak gözükmüyor olabilir
  9. G

12K-15K Arası bilgisayar

1080p high ayaralda ortalma 50-60 fps verebilecek ve yeni nesil oyunlardada yayın açtırabilecek bir pc arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri