Arama sonuçları: *

1. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

Merhaba R7 5800x işlemcimde aşırı bir ısınma söz konusu çözemedim bir türlü 4.8ghz de çalıştırıyorum boşta 65 derecelerde çalışıyor yük altında 85 87 derecelere çıkıyor macunu yeni değiştirdim Thermal Grizzly - Kryonaut kullandım soğutucu Corsair H100RGB Kasa Corsair 4000x 1696251878 macun...
  2. Can Özdemir

Logitech G735 almalımıyım?

Merhabalar hem bilgisayarda FPS oyunlarında kullanacağım hemde dışarı çıktığımda da kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum ve G735'e karar verdim başka bir öneriniz var mı?
  3. Can Özdemir

Valorant ve genel FPS sorunu

Merhabalar Valorant'ta maplere göre 250 550 arası FPS alıyorum ve bu canımı sıkıyor Şubat ayında 360hz monitöre geçeceğim ve sistemim de gayet güçlü fakat FPS çok dalgalanıyor bunu nasıl 360'ın üstünde tutabilirim? Lobide vs 1000 1400fps alıyorum. CS:GO'da 450 600 arası gidip geliyor. Evet...
  4. Can Özdemir

SS Apex 9 mini alınır mi?

2300tl Hepsiburada olmak şartıyla klavye önerilerine açığım.
  5. Can Özdemir

Yardım ROG 3080 Fan sesi sorunu

ROG 3080 kartım var ve cidden can sıkıcı olmaya başladı bu durum aşırı bir fan sesi var ow2 ve pubg de zaten uçak kaldıracakmış gibi çalışıyor fanlar kontrol ettiğimde %70 %80 çalışıyor ısı 65 70 derece arası oluyor önceki eski sistemde MSI 2070 süper vardı 70 75 derecede %65 ancak görüyordu...
  6. Can Özdemir

Valorant Paket kaybı yaşıyorum

Daha dün hiçbir sıkıntı yoktu şuanda oynayamaz oldum. SüperOnline 200mbs paketini kullanıyorum.
  7. Can Özdemir

Kablosuz Mouse alacağım fakat kararsızım

Merhabalar şuanda Rival 3 kullanıyorum fakat artık bir kablosuz mouse'a geçmek istiyorum kablolardan bıktım önerilerinizi bekliyorum. 1.2k bütçem var duruma göre biraz daha ekleyebilirim. Şuanda listemdekiler; ASUS ROG Pugio II RGB Logitech PRO X SUPERLIGHT
  8. Can Özdemir

AuraSync Ramleri görmüyor

Merhabalar sistemde aurasync ramlerimi görmüyor bir sürü şey denedim başaramadım eşleştirmeyi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim Ramler Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO TUF Gaming Edition
  9. Can Özdemir

2070 Super İlk Bir Saat Sonucu Mining Sonuçlarım Nasıl?

Merhabalar test amaçlı kazım yapmaya başladım ve ilk bir saatin sonuna geldim bilgi amaçlı bir konu açmak istedim tavsiyeleriniz varsa dinlerim soru sorarsanız bildiğim kadarıyla cevaplarım. (postu yazana kadar : 0.00151ETH oldu)
  10. Can Özdemir

Telefonum Sıfırlama Sonrası Hiç Bir Maili Kabul Etmiyor

Merhabalar ikinci telefon olarak kullandığım Samsung Galaxy On 7 sıfırlama sonrası İlk mail istedi bütün maillerimi denedim fakat kabul etmiyor telefoncuya götürdüm 300tl fatura çıkarıyor servis de 250 demişti kendim halledemezmiyim?
  11. Can Özdemir

Nahimic for Gamers Kullanmalımıyım?

Merhabalar anakartım MSI B450M PRO-M2 MAX Kulaklığım Arctis 5 SteelSeries GG yazılımı ile kullanıyorum Nahimic for Gamers ile kullanmak fark ettirir mi?
  12. Can Özdemir

64GB Ram 2700 TL ciddi mi bu?

Bu gerçekten varmı? Yanlış mı anladım sipariş vereceğim eğer doğruysa. Link...
  13. Can Özdemir

Thermaltake Core P8 Alacağım önerir misiniz??

Sorum başlıkta şuan kullandığım kasaya sığmıyorum radyatörün fanları kasanın dışında içerde yer yok çok sıkışık büyük bir kasaya geçmek istiyorum limitim 2200tl ile bu kasayı seçtim uzay montaj tarzında duvara da alabiliyoruz masam küçük suanki kasam bile zor sığıyor duvara aşmayı planlıyorum...
  14. Can Özdemir

2. El G29-920 alacağım nelere dikkat etmeliyim?

evet soru başlıkta dostlar neye dikkat etmeliyim sorun var yok nasıl anlarım nasıl test ederim
  15. Can Özdemir

Custom Sıvı Soğutma nasıl yapılır ki?

Merhabalar sorum başlıkta paraya kıyıp aldım diyelim nasıl yapacağım veya hizmetini verem bir yer mi var merak ettim o kadar para verip kuramam büyük ihitlimalle. ( ALACAĞIMDAN DEĞİL MERAK ETTİM )
  16. Can Özdemir

Ekran kartım benden izinsiz madencilik için kullanılıyor galiba

Her sabah olduğu gibi az önce pc'yi açtım ve görev yöneticisini gezdim kullanımlara baktım rutin olarak yapıyorum bunu ne var ne yok diye fakat ekran kartımın %30 kullanıldığını fark ettim 3D, Video Encode, Compute_0 işlemlerini yapıyor fakat daha hicbir program açmadım normalde kullanım %0 %1...
  17. Can Özdemir

2070 Super R5 3600 Darboğaz

GTA V de bazı yerlerde FPS 40 lara düşüyor işlemci kullanımı 50 60 ekran kartı 70 lere düşüyor sebebi ne olabilir bir kaç kişiyle konuştum sıkıntı yok onlarda 4.2Ghz çalışıyor işlemci
  18. Can Özdemir

X570-F Gaming vs Crosshair VIII Hero hangisi seçilmeli?

bu iki anakarttan hanigisi seçilmeli sizce neredeyse 2 katı fiyat farkı var
  19. Can Özdemir

TD500 VS WARCRY Hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar şuanda kullandığım kasa RGB-LIT200 küçük geliyor değiştireceğim büyükçe bir şey olmasını istiyorum bu iki kasayı buldum fiyatları neredeyse aynı hangisini tercih etmeliyim sizce? veya Max 1300 TL bandında önerdipiniz kasa varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler
  20. Can Özdemir

Sisteme HDD takınca boot alamıyorum

Öncelikle sorunun elimde eski bir HDD var 500gb kendi laptop'dan söküştüm satarken statikli poşete koyup kutulayıp saklamıştım bugün çıkardım taktım pc ye boot almadı sonradan aklıma geldi için de win10 kurulu kapatıp bios dan önceligini en sona aldım fakat yine boot alamadım bu sefer pc açıkken...
Geri