Arama sonuçları: *

• Users: onur2001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. onur2001

I5 14600kf almak mantıklı mı?

Merhabalar şuanda i5 12400f rtx5060 kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum işlemci değiştirmek istiyorum. i5 14600kf düşünüyorum ama anakartım h610 muhtemelen anakart işlemciyi besleyemeyecek ama sanki eco mode gibi şeyler vardı tam bilgim yok. Amd geçmeyi de düşündüm ama ddr4 tarafında pek mantıklı...
  2. onur2001

30 Bin TL Telefon Önerisi

Üniversiteye gidiyorum bir telefon almam gerekli bütçem 30bin tl belki 1 2 bin tl aşabilirim. Tercihen biraz büyük telefon daha iyi olur. Şuan kafamda s24fe var. Daha mantıklı bir telefon öneriniz varsa beklerim.
  3. onur2001

Steam hesabımım bilmediğim bir faceit hesabına bağlı

Merhabalar başlıkta dediğim gibi steam hesabımı bilmediğim bir faceit hesabına bağlamışlar bunu nasıl kaldırabilirim?
  4. onur2001

20 bin tl laptop önerisi

Merhabalar üniversite için laptop almayı planlıyorum çok fazla bütçem yok 20k ya işlerimi iyi görecek valorant mc gibi oyunları az buçuk açabilecek bir laptop önerisi verirseniz sevinirim. En fazla 23k ya çıkarım.
  5. onur2001

Yardım Hangi kasayı seçmeliyim?

Merhabalar kasa alacağım hangisi almalıyım sizce? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11303 https://www.tebilon.com/xpg-valor-air-temperli-camli-siyah-mid-tower-oyuncu-bilgisayar-kasasi/?ref=akakce&v=1.89.7...
  6. onur2001

Almanyadan telefon aldım taxfree nasıl alabilirim?

Merhabalar 2 hafta önce almanyadan telefon aldım ve gümrükte telefonun taxfree belgesini onaylattım. Bana orada parasını vermediler onun yerine kağıdın üstüne ibanı, adres ve telefon bilgilerimi yazıp türkiyeden göndermemi istedi. Fakat elinde hiç zarf kalmamış. Zarfın üstünde ise göndereceğim...
  7. onur2001

Almanyaya gideceğim teknolojik ürün olarak sizce ne almalıyım?

Belirttiğim gibi bir proje ile almanyaya gideceğim yaklaşık 200 300 euroya teknolojik ürün/ler alayım diyorum. geri döndüğümde satabileceğim veya kendim kullanabileceğim bir şeyler önerirseniz sevinirim
  8. onur2001

The Witcher 1 ve The Witcher 2 hala oynanır mı?

The Witcher 3'ü seve seve oynamış birisiyim ilk kitabını da okudum diziyi de izledim. Evrenin fanıyım diyebilirim. İlk 2 oyunu da oynamak istiyorum fakat grafikler aşırı derecede itici geliyor. İlk 2 oyun için oynanması gerek falan diyorlar fakat pek bilemedim sizce barındırdığı hikaye oynamaya...
  9. onur2001

Öneri CORSAIR HS55 alınır mı?

Merhabalar jak girişim arızalı olduğu için usb girişli kulaklıklara yöneldim bu günde bu kulaklığı gördüm. Mikrofon kalitesi, ses kalitesi nasıldır pek bir inceleme göremedim 7.1 olmayan versiyonunu gördüm sadece. Kulaklık...
  10. onur2001

Gamepower kizaru aldım iade edebilir miyim?

merhabalar gamepower kizaru aldım trendyoldan ve dip ses sorunu var deli gibi, mikrofon kalitesi iyi hoş ama dip ses başımı ağrıttı 30dk lık bir kullanımda. 2 arkadaşım kullanıyordu hiçbir sorunu yoktu çok beğenip öneriyorlardı bende denedim gerçekten hoştu ama bende ki halde bu kulaklık...
  11. onur2001

Gamepower kizaru aldım hata mı ettim?

Merhabalar bir süredir kulaklık arayışı içerisindeydim limitim 1200-1400 e kadar çıkabiliyordu. Fakat istediğim kulaklık usb girişli olması gerekliydi ve mikrofon kalitesi de önemliydi tabi. Bir kaç saat önce gamepower kizaruyu 815tl ye sipariş ettim. Fakat şimdi corsair hs60 pro adlı kulaklığı...
  12. onur2001

1200-1400TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan ki kulaklığım uzun kullanımda çok boğuyor mikrofon kalitesi deseniz meh işte baya kısık. Bu sorunları yaşamayacağım bir kulaklık önerisi lazım fakaat şöyle bir sıkıntı var ki bilgisayarımda jak girişi arızalı sadece soldan ses gelmekte ondan...
  13. onur2001

Razer blachsark v2 x 7.1 kulaklık alacağım ama jak girişim arızalı

Başlıkta da belirttiğim gibi razer blackshark v2 x 7.1 alacağım ama jak girişli bir kulaklık. Benim ise ses jak girişim arızalı. Yanında ses kalitesini kalitesini bozmayacak 7.1 ini kullanabileceğim bir dönüştürücü lazım dönüştürücü önerisi verir misiniz?
  14. onur2001

Hangi kulaklığı almalıyım?

1200TL limit var zorlarsam 1400tl olabilir fakat jak girişli olsun istemiyorum. Mikrofon kalitesi ve uzun kullanım rahatlığı önemli.
  15. onur2001

İşlemcimi Yükselteceğim

Merhabalar r3 3100 den r5 3500x veya r5 3600 e geçmeyi düşünüyorum. 2. el olarak alacağım 3500x 300-400tl kadar daha ucuz 3600 den. Sizce 400tl fazla vermeye değer mi?
  16. onur2001

1200TL kulaklık önerisi

Merhabalar şuan kullandığım jd710 kulaklık uzun kullanımda sıkıntı yaptığı ve mikrofon kalitesini pek beğenmediğim için yükseltme kararı aldım. Max bütçe 1200-1300 mikrofon kalitesi iyi olsun uzun kullanımda sorun yaşatmasın yeter. Mümkünse deneyimiz olan kulaklıkları sebepleri ile önerirseniz...
  17. onur2001

Goodram marka ram alınır mı?

Merhabalar açıklamamda olan ballistix 8gb cl15 ramin aynısı çok pahalı olduğu için elimden çıkartıp cl16 ram almaya karar verdim. Ve gözüme goodram çarptı fiyatı gayet uygun geldi tasarımda idare eder 2x8 şeklinde almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka önerisi olan var mı...
  18. onur2001

Rainbow six siege crash vermeden oyundan atıyor

Merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi 1 2 haftadır yaşadığım bir sorun var. Bu da r6 nın crash vermeden oyundan atması. Oyunu oynarken oyunun ortasındayken birden donuyor sesler gelmeye devam ediyor bir kaç saniye ve direkt oyun kapanıyor bazen hata veriyor bazen vermiyor genellikle...
  19. onur2001

Türknetten hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim

Merhabalar Türknet kullanıcısıyım ve memnunum(93/7 hız alıyorum) fakat son fiyat zammı gerçekten abartı ve bu fırsatçılık. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi artılarıyla eksileriyle birlikte bekliyorum.
  20. onur2001

Rdr2 için güvenilir Türkçe ama

Rdr2 de kullanmış olduğunuz güncel Türkçe yama varsa atar mısınız?
Geri