Arama sonuçları: *

• Users: Beymaminiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

40-45 BİN TL ARASI SADECE KASA SİSTEM ÖNERİ TAVSİYESİ

4 yıl üstüne sistem topluyorum meslek gereği yeni çıkan donanımlardan fazlasıyla bi haberim yeterli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? (ekran kartı nvidia olmalı)
  2. B

DİKİŞ İZİ SUBAYLIGA ENGEL MIDIR ?

İyi aksamlar diler. Öncelikle merhaba, eski bir ameliyatımdan kalma kafamda 3cm boyutunda bir dikiş izim var. Bu sene kara harp okulunu kazandım mulakatlarda bana bir sıkıntı oluştur mu ? Bilinçli bir dostum yazarsa sevinirim. (Ben araştırdım ama bulamadım.)
  3. B

AMD DRIVER (gecikmeli yazma başarısız) HATASI

Bilgisayar uzun zamandır ekran kartını gormuyor, ekran kartı driverini normal sekilde acamiyorum bile Driveri yonetici olarak actigim zamanda boyle bir hata veriyor. Nasıl cozebılırım bılgısı olan var mi ? Ayni zamanda internetim 2-3 dakika araliklarla 2-3 dakikaligina gidip geliyor bu hata ile...
  4. B

Witcher 3 Geralt'ın Saçı !!

Çok gereksiz ve boş bir konu kusura bakmayın. Ama deli oldum bu adamın saçı niye böyle arkadaş ? Aradım taradım sorunu yaşayan bi kaç kişiyi daha buldum ama çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum, oyunu böyle bitirebileceğimi sanmıyorum. Oyun orijinal. sistem: Rx5600...
  5. B

R5 3600 Usandırdı mı ?

Arkadaşlar selam, Bu lanet olası işlemci beni illallah ettirdi. Cayır cayır yanıyor ne yapmam lazım ? AMD Ryzen Master ile 4.0 Ghz e 0.875 volt ile çalıştırıyorum. Uygulamanın testini ve Cinebench testini sıkıntısız ısınma olmadan geçiyor. Ama bi prime95 testinde saniyesinde 85 derece...
  6. B

R5 3600 - 4.0GHZ 0.925 Volt ?

Arkadaşlar geçenlerde Assassin's Creed Unity oynarken birden bire pc kapandı işlemcim 100 dereceyi geçtiği için kapanmış. Araştırdım ve çözümün voltaj düşürmek olduğunu öğrendim. Ryzen Master uygulaması ile manuel ayarlama yaptım şu şekilde ; (AMD Ryzen 5 3600) CPU Clock Speed : 4.000 Mhz CPU...
  7. B

DMC (Devil May Cry 5) Türkçe Yama Sorunu

Türkçe yama kurarken sorun yaşıyorum manuel arama ile oyunun .exe dosyasını bulmam gerekiyor ama (exe yi) görmüyor
  8. B

SHARKOON TG5 PRO ÖN FAN ZAMANLA DURDU (ACİL)

BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ KASAMIN ÖN 3 FANINDAN 2 Sİ DURMA NOKTASINA GELDİ ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR GÖZLE GÖRÜLEBİLECEK ŞEKİLDE DÜN SABAH SADECE ORTADAKİ FAN ÇALIŞMIYORDU BU SABAH ÜSTTEKİDE ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI KASAYI ALDIĞIM SİTEYE SORUNU SÖYLEDİĞİMDE ONLARA YOLLAMAMI İSTEDİLER Kİ BU ÇOK UZUN Bİ...
  9. B

SHARKOON TG5 ÖN FAN SORUNU

Selamın Aleyküm, Dün akşama kadar bi sıkıntı yoktu bu sabah pcyi açtığımda ön 3 fandan ortadakinin çalışmadığını gördüm. Çok fazla anlamadığın için ana karta giden kablo hangisi çözemedim kablolar gizli çünkü Diğer fanlar elimle çevirdiğimde bile çok hızlı dönerken ortadaki fan zorlanıyor...
  10. B

AMD SOFTWARE KAYIT BİLDİRİMİ SORUNU

Konuyu yanlış yere açmış olabilir. AMD RADEON SOFTWARE driver üzerinden video kayıdı açtığım zaman sol üstte bir bildirim geliyor ve videoda çıkıyor ama bildirimin geldiği yerde videoda gözükmesi gereken şeyler var bu bildirimi nasıl kapatırım ? 1614280837 bilen var mıdır ?
  11. B

1500-2000 TL ARASI TABLET ÖNERİLERİNİZ ?

KONU BAŞLIKTA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KARDEŞİME ALACAĞIM PUBG OYNAR CANLI DERSLERE GİRER F/P ÜRÜNÜ ARIYORUM BEĞENDİĞİM BİR ŞEY BULAMADIM
  12. B

UYGUN FİYATLI F/P GAMEPAD PC ÖNERİLERİ

Çok param yok elimde kalan son 150 tl ile gamepad almak istiyorum PES dışında başka bir oyun için kullanmayacağım. Pc için kulllanacağım . Önerilerinizi bekliyorum
  13. B

Fiyat/Performans mousepad önerileri

uygun fiyatlı mousepad arıyorum bir türlü bulamadım 90x40 ya da 70x30 olabilir
  14. B

SHARKOON TG5 FAN RGB KONTROL

Sharkoon TG5 kasa kullanıyorum. Sistemi çalıştırdığımda direkt olarak 4 fan da ışıkları değişerek yanıyor. Ben bu ışıkları nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Adreslenebilir rgb fanlar var Anakart : Asus Prime B450M-K II
  15. B

Monitör Çözünürlük Sorunu (ACİL)

Yeni bilgisayarım geldi ancak ekran çözünürlüğü pasif bir şekilde herhangi bir değiştirme mevcut değil. Ekran kartı driverleri güncel.
  16. B

Wireless Adaptör Önerilerinizi Bekliyorum

Selamın aleyküm yeni pc aldığım için bir bilgisayarıma wireless adaptör almak zorundayım. (Modemimde tek LAN girişi olduğu için.) Eski bilgisayarımı babama vericem kendisi oyun vs. oynamıcak sahibindende gezer şarkı dinler o yüzden çok güçlü olmasına gerek yok. Eski pc ve modem arasında sadece...
  17. B

İntel İ5 10400F Sorunlar

Bir sistem topladım içerisinde intel i5 10400f var ancak bu işlemcinin bazı sorunları var diye duydum B460 PLUS anakart ve 5600xt ekran kartı var Ramlar 3000mhz olsa bile sanırım en fazla 2666mhz de çalıştırılabiliyor doğruluğundan emin değilim Bu büyük fps kayıpları yaşatır mı ? önüne...
  18. B

BLADE-3600 vs ULTIMA-2060

Selamın aleyküm. İki sistem arasında kaldım fiyatı önemli değil hangisi daha performanslı. https://www.gaming.gen.tr/urun/22009/blade-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5600-xt-evo-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  19. B

Sistem Önerilerinizi Bekliyorum (7000TL)

Selamın Aleyküm. 2 haftadır forumda helak oldum konu açmaktan :) Güzel Bir şey bulamayınca da ekipmanları sonra almayı tercih ettim. 7000TL'ye sadece kasa bir sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. 2060 lı olabilir ya da 5600xt li Teşekkürler... 1608637120 hype
  20. B

ModArt Gaming X Silver Sistem

Selamın aleyküm https://www.incehesap.com/gaming-x-silver-fiyati-47265/ bu sistemin normal fiyatı 5200 TL İşlemciyi -R5 3500X Anakartı -MSI B450M PRO -M2 MAX Rami -XPG 2x8 3000MHZ Ekran kartını -GTX 1660 GAMING X SSD yi -Adata SWORDFISH ASWORDFISH-500G-C 500GB Bu şekilde özelleştirince...
Geri