Arama sonuçları: *

• Users: Madyum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Madyum

Yardım Samsung galaxy watch 7 koku

Cihazdan hafif metalik bir koku geliyor. Burnumu yaklaştırdığım zaman alabiliyorum sadece kokuyu. Tüm galaxy watch 7lerde var mı, normal bir şey mi ? Saati olan varsa bakarsa sevinirim.
  2. Madyum

3000 tl akıllı saat onerisi

Telefon markası samsung. Ne alabilirim ?
  3. Madyum

Ssd de sıkıntı hissediyorum

Bu aralar pcnin ssdsinde sorun var gibi geliyor, olup olmadığını nerden anlayabilirim ?
  4. Madyum

Hogwarts legacy dlss yok

Ekran kartim rtx 2060 ama dlss yok. Oyun crack olduğundan olabilir mi sizce ?
  5. Madyum

God of war cpu kullanımı

Ekran kartı 2060, işlemci i5 12100f 16gb ram var oyun cpunun %90 felan kullanıyor neden ? (Oyunu torrent indirdim)
  6. Madyum

Valorant vandal skin öneri

Işık muhafızı ve asıl arasında düşünüyorum. Battle pas dışında ilk vandal skinim olacak.
  7. Madyum

Köken vandal alınır mı ?

Köken vandal sizce nasıl alınır mı ? Magazada 1225 vp
  8. Madyum

Valoranta bu fps değerleri normal mi ?

pc hocası intel gg6 aldım. Valoranta 150-160 fps arası alıyorum. şlemci INTEL Core i3-12100F 4.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 İşlemci Anakart ASUS PRIME H610M-K D4 Intel LGA 1700 mATX Anakart Ekran Kartı ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı RAM Bellek...
  9. Madyum

Bedava antivuris yazılımı önerisi

Antivirus lazım bedava varsa atarsanız güzel olur.
  10. Madyum

Steam 22tl oyun önerisi

Sizce ne almalıyım ? Korku dışında her türlü oyunu oynayabilirim.
  11. Madyum

LGS Tercih Sonuçları!!

3.41 ile 3.19 luk fuat sezgin fen lisesi geldi. Acaba tüm okulların yüzdelikleri arttı mı ? Size neler geldi
  12. Madyum

Xbox Gamepass Arkadaşımla Oynayamıyorum

Arkadaş ekliyoruz birbirimizi, ben onda aktif gözüküyorum fakat o bende aktif gözükmüyor. Çok oyunculu modu açmaya çalıştığında gizlilik ayarlarından değistirin diyor.(farklı bir arkadaşımla oyun oynayabilmiştim)
  13. Madyum

Bu pcye ilerde ne gibi değişiklikler yapabilirim ?

İlerde ekran kartı vs. Ne gibi değişikler iyi olur ?
  14. Madyum

Gamepass oyun önerisi

Gamepass attı arkadaşım hangi oyunlar iyidir ? (sistem rtx 2060 i3 12100f ) r6 var oynayacağım oyunlardan önerilerinizi bekliyorum.
  15. Madyum

Pc Crack oyun yuklemek

Crack rdr2 yüklemek istiyorum linki var ama atmak sakıncalı olur diye atmıyorum. Virüs girerse format atarsam virüs gider mi ?
  16. Madyum

Hogwarts legacy oyunu

Benim sistem pc hocası gg6 sizce oyun çıkınca orta ayarlarda 60 fps verebilir mi sistem ?
  17. Madyum

Bluetooth kulaklığı pcye nasıl bağlayabilirim ?

https://www.akakce.com/c/?z=125&v=10001&s=1&p=902875489&c=18101&g=1921511819&f=%2Fr%2F%3Fpr%3D902875489%26vd%3D10001%26pg%3D1921511819 Bende bu kulaklık var fakat pc de bluetooth yok. Pcye bağlamak için kullanılan kabloda da ya kulaklık girişi ya da mikrofon girişi olarak algılıyor. Nasıl...
  18. Madyum

Attığım kasa nasıldır ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/5906/vento-vg04f-temperli-cam-atx-mid-tower-rgb-gaming-kasa/#reviews Ben gg6 sistemi almıştım pc hocasının. Soğutması iyi mi ? Ilerleyen zamanlarda değiştirmem gerekir mi ? Bilgi verirseniz sevinirim.
  19. Madyum

Hüseyin yıldız anadolu lisesinde okuyan var mı ?

Giden varsa bilgi verirse sevinirim.İngilizce eğitimi felan nasıldır ?
  20. Madyum

Kablosuz kulakık pcye bağlanmıyor

Kulaklığımı bluetoothtan bağlamaya çalıştım ama bağlanmıyor. Nedenini bilen var mı ? Pc de bluetooth olmama ihtimali var mı?
Geri