Arama sonuçları: *

• Users: mertcan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Duocast mi quadcast mi almalıyım

Merhaba 2. El olarak alacağım Duocast 2000 tl ye buldum bir arkadaşım da quadcast var ona söyleyince bunu satabilirim dedi 3200 e vericek mikrofon kolu da vereceğini söyledi aradaki fiyat farkında değer mi hangisini tercih etmeliyim
  2. M

Ps Plus zammı gelmeden nasıl uzatabilirim

Merhaba yakınlarda ps plusa zam geleceğini gördüm yeni bir ps5 sahibiyim üyeliğimi nasıl uzatacağımı bilmiyorum bir aylık denemek için almıştım uzatmaya karar verdim ps nin kendi içinden planı değiştir diyip baktığımda 12 aylık 303 liradan uzatabiliyorum oysa ben 200 tl ye aylık almıştım zamlı...
  3. M

Asus tuf capture card 4k30 nasıldır

merhaba herkese iyi günler yeni bir ps5 aldım tv de kullanıyorum fakat yayın ve kayıt yapmak için bilgisayarıma bağlamam gerekiyor kasama ps biraz uzak o yüzden laptoptan da işimi görebilirim diye düşündüm bazı bilgiler gördüm laptoplarda hdmi girişi yoktur sadece çıkışı vardır diye aslı var mı...
  4. M

kablosuz mouse önerisi

arkadaşlar zaten razer deathadder v2 pro kullanıyorum bu hafta laptop aldım çok fazla bütçem yok kablosuz mouse arıyorum çok bi özelliği olmasına gerek yok kablosuz olsun ve büyük olsun yeter dışarda biraz dolaştım kablosuz farelerin çoğu küçük benim ellerim biraz büyük sadece büyük ve kablosuz...
  5. M

laptop için soğutucu önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-r1052n-14-nesil-core-i5-14500hx-rtx4050-6gb-16gb-1tb-16-1inc-w11.html dün bu laptopu vatandan satın aldım ek olarak şimdi bir soğutucu almak istiyorum 80-90 dereceleri görüyor cpu f/p olarak ne önerirsiniz açıkcası zaten bir sistemim var sıvı soğutma...
  6. M

hp victus windows 11 de kalmalı mıyım

arkadaslar bugün hp victus laptop aldım i5 14.nesil var hazır win 11 ile geldi fakat ben daha önce hiç 11 kullanmadım yıllardır 10 kullanıyorum windows 10 kursam sizce bir sorun olur mu yoksa 11 de kalmam daha mı iyi olur
  7. M

hp victus 16 alınır mı

arkadaşlar i5 14. nesil 4050 ve 16 gb ram ve 1 tb ssd olan modelini almayı düşünüyorum 35bin tl ye baska önerileriniz var mı bu laptop alınır mı
  8. M

30-35bin laptop önerisi

arkadaşlar teknosa vatan mediamarkt olur 30-35bin bütcem var o paraya laptop alıcam bugün önerileriniz varsa bekliyorum lütfen trendyoldan vs sunu alırsın demeyin çok yüksek bir performans farkı yok ise gidip mağazadan alacağım 1727017610...
  9. M

Hp Victus 16-r1052n alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-r1052n-14-nesil-core-i5-14500hx-rtx4050-6gb-16gb-1tb-16-1inc-w11.html link bu vatan kredisi kullanacağım o yüzden sadece vatandan alabilirim bunu buldum beğendim sizce alınır mı baska önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler
  10. M

30bin tl ye kadar laptop önerisi

merhaba vatan kredisi kullanacağım 30bini çok geçmeden vatandan laptop istiyorum hazır sistemim var evde zaten sadece üni için arada köyde falan çıkarıp oyun oynayayım tv ye bağlayıp da kullanabilirim önerilerinizi bekliyorum
  11. M

30 bin tl ye kadar hazır sistem önerisi

30 bin tl ye kadar hazır sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. M

arctis 1 wireless mikrofonum bozuldu

mikrofon bugün bozuldu dibinden çok çıkarıp takıyordum kronikmiş sanırım satan internette yerler buldum kablosuz ve kablolu ikisine de oluyor diyor 350tl fiyatı var fakat ne kadar kaliteli bilmiyorum bir ilan gördüm kabloludan söktüm dedi fakat ikisininde mikrofonu aynı mı bilmiyorum yardımcı...
  13. M

r5 3600 ve 3060 ti darboğaz yapıyor mu

işlemcim r5 3600 sıvı soğutmam var ve 4.2 ye sabit bir şekilde kullanıyorum ekran kartım galax 3060 ti darboğaz yiyor muyum sizce nasıl test edebilirim işlemcimden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum fakat ciddi bir performans kaybı var ise r5 5600 almayı düşünüyorum
  14. M

herkes yardımcı olursa sevinirim 3060 ti vs 3070 vs 2060 super

merhaba benim işlemcim r5 3600 4.2ghz a sabitli kullanmaktayım ek olarak cooler master sıvı sogutmam var ekran kartımı yükselteceğim ikinci el olarak alacağım 165hz 1080p monitöre sahibim oyunları da haliyle 1080p oynuyorum biraz kayıt alıyorum oyun oynarken rekabetci oyunları daha cok oynuyorum...
  15. M

monster abra v15.10 hangi rami almalıyım

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-10/ bu laptopum var rami yükseltmek istiyorum hangi rami almalıyım
  16. M

Telefon suya düştü ne yapabilirim?

arkdaşlar merhaba dün denize düşürdüm telefonu çıkardım hemen eve getirdim biraz fön tuttum bir gündür pirinçte bekliyor ama ekran çalışmıyor iphonelarda ekrana 2 kere tıklarsınız açılır iki kere tıklayınca açılıyor kendime çevirince de anlıyor açılıyor ekran çalışmıyor ama ekrana dokunmadan...
  17. M

amd ekran kartı obs kayıt ayarı

sadece kayıt alacağım önceden daha kötü nvidia kartım vardı asla bu kadar kasma yoktu suan kayıt bile alamıyorum yardımcı olabilir misiniz sadece valoda vs ekran kaydı almak istiyorum işlemcim r5 3600 ekran kartı rx 580 8gb obs de ne yaparsam yapayım hiç bir ayar fayda etmedi yardımcı olursanız...
  18. M

onvo sizce alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/onvo-ov50500-50inc-126-cm-uhd-webos-smart-tv-uydu-alicili.html alınır mı sizce
  19. M

10.000 tl tv önerisi

odama alacağım 2. televizyon olucak ps 4 üm var arada onu bağlayıp oynayacağım valide gelip bazen dizisini izler bende film açıp izlerim çok bir beklentim de yok günde 1 saat anca bakılır yani zincir marketlerden alınır mı sizce bütçem 10bin lira
  20. M

EKRAN KARTI %100 DE KULLANILIRKEN CPU %30 GEZİYOR

r5 3600 işlemcim 4.2ghz a sabitledim cooler master sıvı sogutmam var 1.2 v verdim fakat fifa da cpu 30 kullanılırken gpu 100 de yüzde çalışıyor hep aşırı bir fan sesi geliyor
Geri