Arama sonuçları: *

• Users: bertoni
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bertoni

ekran kartımı satıyorum ne kadar eder

beyler maddi sorunlardaan dolayı ekran kartımı düşüreceğim rtx 2060 Asus RTX 2060 DUAL-RTX2060-O6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB modeli satarsam ne kadaraa satarım 1050 ya da 1030 almayı düşünüyorum
  2. bertoni

Ekran kaç hz ise o kadar fps göre mezmisiniz ?

2 tane denyo arkadaşım fps ile alakası olmadığını söylüyor bende olduğunu söylüyorum size havale ediyorum
  3. bertoni

8000 TL bütçe televizyon öneri

arkadaşlar tv bozuldu acil öneri lazım
  4. bertoni

Dekantparfüm Güvenilir mi ?

https://www.dekantparfum.com.tr/ böyle bir site buldum ürünleri küçük boy halinde satıyor güvenilir mi alış veriş yapan var mı orijinal mi ?
  5. bertoni

450 TL Red Switch Klavye

Butce max sadece red switch onerisi bekliyorum
  6. bertoni

Klavyem yanlis basıyor çok acil

E yerine el silme tusu yerine w shift u nasil duzeltilir anneanneme edevletten randevu almam gerek
  7. bertoni

15K Telefon Önerisi .

Arkadaşlar uzun zamandır dolar biriktiriyorum ve şuan 800 dolarım falan var dolar olduğu bozdurmaya üşeniyorum ve haliyle harcayamadığım için kolay birikiyor. Neyse. Bana 15k tl telefon önerisi verirseniz sevinirim apple istiyorum sarı sitedeki yd ve tr aklıma çok takıldı ama tr daha mantıklı...
  8. bertoni

İNDİRİM !!! EAPlay 8 TL

Ea play steamde 8 liraya düşmüş affetmeyin
  9. bertoni

Logitech G305 ligtspeed+ G513 950 Liraya Aldım?/ H.O-G.O?

Dolaptan g305 ligtspeed kd/a edition. + G513 950 liraya aldım
  10. bertoni

1000 TL klavye önerisi

Red switch olursa cok iyi olur olmasada sağlik olsun
  11. bertoni

Yardım 1TB HDD önerileriniz

500gb m2 ssd yetmiyor ona ek yapacagim guzel ve performasli 1tb hdd onerilerinizi bekliyorum
  12. bertoni

650 TL Kablosuz mouse önerisi

Butcem maksimum kablosuz olursa çok daha iyi olur ama derseniz bu kablolu cok iyi o da olur razer yazmayın lutfen
  13. bertoni

2TB HDD önerisi 1000 Tl

Elimde 500 gb m2 ssd var sistemde o takili ama yer kalmadi mesela oyinlari. D diskine kurarsam açılma hızları etkilenir mi
  14. bertoni

Max 500 Tl kablosuz mouse önerisi.

Bütcem 500 tl biraz oynayabilir onerilerinizi bekliyorum şimdiden bayramınız mübarek olsun allah kurbanlarinizi kabul etsin
  15. bertoni

CS:GO Siyahlıkları kaldırma

kenarlıkları kaldırma böyle diyor intel grapicksde de olmuyor
  16. bertoni

Kasamın arasına 100 dolar kaçtı nasıl alırım ( CİDDİ )

vallaha 100 dolar aldım koyacak yer arıyordum kasamla anakartın arasına koyam dedim araya kaçtı yemin ediyorum trajikomik bir durum
  17. bertoni

Yardım Kasamın ışıklarını nasıl kapatırım ?

içinden kumanda mumanda bişe çıkmadı gece oyun inecek ama ışıklar açık olduğu için rahatsız oluyorum vento marka mesh Pch GG6 kasası
  18. bertoni

Sistemim düşük fps veriyor

sistemim pch gg6 videoda valorant en yüksek 460 fps diyor min 370 diyor ben ortalama 310 fps falan alıyorum ne yapmalıyım
  19. bertoni

Çözüldü✓ Mönitörde No signal yaziyor

Arkadaslae pazar pckolikten monitor gaminggentrden gg6 aldim ama suan ekrana goruntu gelmiyor herseyide yaptim 1655206217 Boule
  20. bertoni

Bilgisayar Alığında Windows ve BİOS nasıl kuracağım ?

PCH-GG6 aldım intel h610 anakart biosu ve windows nasil kurarim ilk defa pc aldim abdullah abinin videosunu izledim ama bu ikisini bilmiyorum şimdiden teşekkürler
Geri