Arama sonuçları: *

• Users: sucykq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Vatandan 45k sistem aldım sizce nasıl ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9070-b650m-b-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu sistemi aldım sizce bu fiyata daha iyi bir sistem alabilirmiydim ?
  2. S

Çözüldü✓ F710 alacağım başka öneriniz varmı ?

1150tl civarında vatandan taksitle alacağım onun yerine bağlarken ekstra tuş ataması vs yapmayacağım orjinal bi kol varsa öneri olarak bakabilirim bütçe olarak 1500e kadar yolu var ?
  3. S

bahçe için kamera önerisi ?

Merhaba bahçede motosikletim var bina girişini görücek şekilde wifi üzerinden uzaktan izleyebileceğim bir kamera arıyorum Xiomi aw300 marka buldum ama 9 saniyelik kayıtlar alıyormuş anormal durumlarda bu tarz bi ürün iş görürmü daha uzun bir kayıt eden cihazmı gerekir motosikleti çalan olursa...
  4. S

teknemden söktüğüm şarj dinamosunun bağlantısına bakarmısınız ?

teknemden söktüm bunu şarj etmediğinden şüphelendim multimetre ile ölçümlerim sonucunda 0 ölçtüm elektrikciye gösterdim kayışta bağlayıp baktı lamba yandı sarj ediyor dedi ama sarj ediyor olsa kontakta şarj lambası motor çalışınca sönmesi gerekmezmi dinamodan + kablosu haricinde 2kablo çıkıyor...
  5. S

AOC 27" C27G2ZU 240 Hz 0,5ms ayarları ?

Bu monitörü 1 hafta önce aldım ama bir türlü kontrast parlaklık gibi ayarlarını tutturamadım kullanan varsa tam netliği hangi ayarda alırım söylebilirmisiniz ? parlatınca yazılar netliğini yitiriyor gibi göz yoruyor ?
  6. S

AOC 27" 0.5ms C27G2ZU ayarları ?

Bu monitörü aldım ama daha önce kullanmadığım danmıdır nedir? yazılar vs bi zaman sonra bozulmaya başlıyor gibi bu ekranın sağlıklı ayarları nedir acaba ?
  7. S

Asus tuf b450 pro mu gigabyte a520m-k mı ?

Yeni kasa aldım rtx geforce 4060ti ryzen 5 5600 işlemci mevzut önceki kasam boşa çıktı ama elimde fazladan m2 harddiskimde mevcut eski anakartım olan asus tuf b450 iyi mi? kullanmalıyım yoksa 0 aldığım a520m-k yı mı ?
  8. S

Çözüldü✓ Gigabyte A520m-k güvenli ön yükleme açılmıyor

Merhaba yeni kasa satın aldım ama güvenli ön yükleme etkinleştiremiyorum. Biosu güncelledim csm disable yaptım secure boot kısmında enable yaptım ama restore factory keys kısmı aktif değil 1709414531 Standart yazan kısmı custom yapınca çözüldü kusura bakmayın
  9. S

ddr5 sistem önerisi ?

33k tutuyor iyi midir? ?
  10. S

25-30k bütçeye kasa önerisi

ekran dahil 30-33k bütçem var en iyi toplayabileceğim sistemi görsele attım daha iyi bir şansım varsa öneriniz olarak onuda değerlendirmek isterim
  11. S

10 k ya laptop önerir misiniz alabileceğimin en iyisini almak istiyorum ?

10 k ya laptop önerir misiniz alabileceğimin en iyisini almak istiyorum ? ödevler için kullanıcam ağırlıklı olarak ama oyun oynayabileceğim bir şey alabiliyorsam daha iyi olur.
  12. S

13 bin arası laptop önerisi ?

Başlıkta belirttiğim gibi 12-13k arası laptop tavisye edermisiniz ?
  13. S

Taş tozundan biblo yapıp satmayı düşünüyorum ?

Başlıkta da okuduğunuz üzere taş tozlarından biblolar yapıp satmayı planlıyorum. Neyi nasıl yapıcam tam bilmiyorum tavsiye verebilecek varmı ?
  14. S

Sapphire Rx570 ne kadar eder ?

Sapphire Rx 570 8 gb model 2 ay garantisi kalmış kartım var. 5500 TL'ye anlaştım ama fiyat normal mi sizce daha üst bir kart almak için satıyorum da ?
  15. S

Bios’ta rami 3000mhz yapmak isterken böyle hata veriyor ?

Biosta profil 1 seçiyorum ramlar 3000mhz çalışması için bu sefer pc açılmıyor. Daha önce kullanıyordum ama profile 1 de 1646994923 Profil 1
  16. S

Mining yapmak için neler gerekli ?

Herkese iyi akşamlar bütçemiz var minimum 2 ekran kartıyla mining yapmak istiyoruz fakat tam olarak nelere ihtiyacımız var. ne kadar gelir elde edebiliriz bunlarla ilgili yardımcı olabilecek varmı ?
  17. S

Sistemime fiyat biçebilirmisiniz ?

Amd ryzen 1600 af işlemci Asus tuf b450 pro anakart Sapphire rx570 8gb ekran kartı Corsair 2x8 3000 mhz 16cl ram Samsung 500 gb m2 ssd Cougar gemini silver kasa 75 hz lg 21 inç monitörüm var Sistemimi satmak istiyorum ne kadar eder acaba ? 1644967783 Resimdeki diğer ekran klavye çok para eden...
  18. S

Sapphire rx570 çızırtı sesi yapmaya başladı?

Sapphire rx570 ekran kartım var 6 ay önce aldım coil whine sesi olabilir fakat aldığımda böyle bir problem asla yoktu. yeni çıkan cyberpunk 2077 oyununu yükledikten sonra farkettim ve şuanda cs go da bile ufakta olsa çızırtı yapıyor önceden böyle problemim yoktu garantisi devam ediyor bu sorun...
  19. S

Sapphire Rx570 8Gb oyunu açınca çızırtı ?

Sapphire Rx570 8Gb ekran kartına sahibim mart ayında satın aldım. bu zamana kadar böyle bir sorunum yoktu. Bu gün cyberpunk oynamak isterken olduğunu farkettim. oyunu açtıgım anda çızırtı başlıyor kapattıgım an susuyor. ayrıca fan ayarlarını radeon software de otomatik yaptığımda 55-60 dereceye...
Geri