Arama sonuçları: *

• Users: CompLexX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

HP Omen Encoder alınır mı?

Fiyatı düşmüş baya hem de cherry mx switchleri var, klavye eski olduğu için mi fiyatı ucuz
  2. C

700 TL Mekanik Klavye Önerisi

Bütçe 800'e kadar çıkabilir, - Switch türü (mavi, kırmızı vs.) önemli değil - Outemu olmasın - RGB önemli değil
  3. C

Corsair Void Elite Surround dip ses sorunu

Corsair void elite surround 7.1 kulaklık aldım icue olsa da olmasa da dip ses sıkıntısı var nasıl çözebilirim
  4. C

Ortalama 250-400 TL Arası Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazdığım gibi mouse arıyorum. El uzunluğum 18cm,el genişliğim 9-10cm arası, palm grip şeklinde tutuyorum. Aklımda şu ikisi var şu anda : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pulsef%C4%B1re-ra%C4%B1d-gaming-mouse-siyah-1213318.html...
  5. C

Hyperx Pulsefire Raid vs HP Omen Reactor

Konu başlıkta arkadaslar Hp omen reactor...
  6. C

Bu ölü piksel mi????

Soru başlıkta arkadaşlar. En sol üstte olduğu için pek dikkatimi çekmiyor açıkçası
  7. C

Bu ölü pixel mi acaba?

Arkadaşlar bu nokta ölü pixel mi anlayamadım diğer pixellere göre daha farklı renk veriyor sanki
  8. C

Bu ölü piksel mi arkadaşlar

Arkadaşlar gözüme takılan bir pixel var, fakat ölü piksel mi anlayamadım. Fotoğrafları ekledim
  9. C

KASANIN FANLARI BAZEN DÖNMÜYOR!

Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda kasanın fanlarının bazen tamamı dönüyor, bugün açınca egzoz fanı ve en alttaki dönmüyordu, yeniden başlattım şimdi de en üstteki fan dönmüyor(diğerleri dönüyor) . Neden böyle bu pc
  10. C

EKRAN KARTI 8 PİN FAKAT 16 PİN GÜÇ KABLOSU VAR?

Arkadaşlar ekran kartım 3060Ti 8 Pin ile beslenmesi yetiyor ama (6+2)(6+2) toplam 16 Pin güç kablosu var diğer kablo boşta öyle duruyor sebebi nedir
  11. C

LG 27GL850-B ALINIR MI?

Soru başlıkta Link: https://www.incehesap.com/lg-27gl850-b-27-1ms-144hz-nano-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-42928/?ref=akakce&v=1.85.6
  12. C

400TL RED SWİTCH MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Soru başlıkta arkadaşlar. Bütçeyi biraz aşabilir. Red switch olmak zorunda, Rgb olması, Bilek Desteği, İngilizce/Türkçe olması önemli değil. Tepkime süresi çok önemli...
  13. C

LG 27GL83A-B VS LG 27GL850-B

Merhaba arkadaşlar, 2k monitör arayışı içerisinde ıps ve gtg 1ms olan 2 monitör buldum. Sorum şu ki, LG 27GL850-B ile LG 27GL83A-B arasında yaklaşık 250tl fiyat farkı var, bu fiyat farkına değer mi? Sanırsam tek artısı pahalı olanın sRGB'si %135 iken ucuz olanın %99 seviyesinde. Üstelik düşük...
  14. C

RYZEN 5 3600 UNDERVOLT YAPILMALI MI?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi Ryzen 5 3600 işleme deneme-yanılma yoluyla undervolt yapmayı düşünüyorum çünkü sıcaklık dereceleri çok yüksek. (stok fan ile) Boşta 53-62 derece arası, Tomb Raider oyununda 85-86 derece sabitlendi arada bir 90a fırlayıp geri 85'e iniyor. Undervolt...
  15. C

2. El HD 5700 + AMD PHENOM IIX4

Dostlar selamlar, arkadaşım 2. El bir pc bulmuş ve çok bütçesi yok, ben yüksek bütçeden iyi anlarım ama böyle düşük bütçeli sistemlerin fiyatını performansını bilmediğim için buraya sorayım dedim Özellikler: Amd phenom llx4 965 3.4 Ghz 4 Çekirdek işlemci 8 Gb Ram 120 Gb ssd 1 tb hdd 1Gb DDR 5...
  16. C

FreeDos kasayı hdmı ile tvye bağlanamama sorunu

Selamlar dostlar. Başlıkta dediğim gibi Win10 yüklü olmayan PC'mi hdmı kablo yoluyla televizyona bağlamaya çalıştım fakat No Signal hatası verdi. Sorun hdmı kablosunu ekran kartına değil de anakarta taktığımdan mı kaynaklı yoksa FreeDos ve Hdmı ile TV'ye görüntü gelmesi mümkün değil mi...
  17. C

İTOPYA HAZIR SİSTEMİN YANINDA ALAN ALINAN MONİTÖR İADESİ YAPILIR MI?

Merhaba dostlar, İtopya'dan aldığım hazır sistemle birlikte monitörü aldım. Sorum şu ki, ben bu monitörü beğenmedim ve iade etmek istiyorum. Kasa + Monitör aldığım için kasayı da mı iade etmek zorunda kalırım?
  18. C

VİEWSONİC VX2758-2KP MS DEĞERİ

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS?magaza=Hepsiburada Merhaba dostlar, linkte verdiğim monitörü aldım fakat ms değeri kafamı karıştırdı. Paneli 3ms w/OD gtg, 15ms (typ) gtg ve 1ms mprt değerlerine sahip...
  19. C

TEKNOPANDA KARAKIZ ALINIR MI?

https://www.itopya.com/teknopanda-karakiz-gigabyte-rtx-3060-ti-gaming-oc-8gb-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Merhaba dostlar, beklediğim sistem stoğa gelmiş. Anakartı b550m s2h Kasayı td500 yapıp aşmayı düşünüyordum ama 400 TL zamlı ve ssd 100tl düşük olarak...
  20. C

3060Ti + RYZEN 5 3600 1440P DARBOĞAZ YAPAR MI?

Alacağım hazır sistemde GiGabyte 3060Ti ve R5 3600 ikilisi var. 2K monitör alacağım, darboğaz olur mu?
Geri