Arama sonuçları: *

• Users: deAdd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. deAdd

Öneri 4k 5k Fiyata Monitör Önerileriniz?

İtopya'da [H3 id='AOC+24G42E+24+180Hz+0.5ms+sepette+4600TL+ama+stok+bitmi+bu+fiyata+gelir+mi+bilmiyorum.Onun+iin+monitr+nerilerinizi+bekliyorum...']AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms sepette 4600TL ama stok bitmiş, bu fiyata gelir mi bilmiyorum.Onun için monitör önerilerinizi bekliyorum...[/H3]
  2. deAdd

Yardım Ev İnterneti Önerileriniz

Güzel bir İnternet sağlayıcısı arıyorum.Önceki internet kendi üstüme değildi yeni kullanıcı olacağım, elimde Türk Telekom ZTE ZXHN H168A Modem var.Türknetten altyapı sorguladığım da 68mb VDSL, Millenicom da 67 MB Türk Telekom VDSL destekliyor yazıyor.Farklı sitelerde örneğin Netspeed , gıbırnet...
  3. deAdd

Yardım 55 İnç Hangi Televizyonu Almalıyım?

Altus AL55 UHD 9823 Ultra HD (4K) TV Regal 55R755UA11 Ultra HD (4K) TV Onvo 55OVF9000UQ Ultra HD (4K) TV Bu üçünden hangisini almalıyım sizce? Sizin önerileriniz var mı? Bütçe 20k
  4. deAdd

Öneri 20K YA KADAR TELEVİZYON ÖNERİSİ

Televizyon alacağım bütçem 20k,55 inç ve android-google tv olması şart.Benim araştırdığım televizyonlar şunlar : Onvo 55OVF9000 55" 4K Ultra HD Google Smart QLED TV Toshiba 55UA3E63DT 55" 4K Ultra HD Android Smart LED TV Regal 55R75UA11 Ultra HD (4K) TV Sizlerin önerilerinizi de bekliyorum.
  5. deAdd

Instagram Instagram'da birinin takipçi ve takip listesinin gözükmemesi

Bir kaç kişiye denk geldim takipçi ve takip listesi gözükmüyor resimdeki yazı çıkıyor bunu bizde yapabilir miyiz? bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
  6. deAdd

"Windows gereken dosyaları yükliyemiyor" hatası

Bende Windows 10 yüklü olan HDD vardı. Dün SSD aldım. Klonlamaya çalıştım, olmadı ama diskte gözüküyordu taktığımda. Ben de format atayım dedim. Flasha Rufus üzerinden Windows 10 ISO dosyasını attım. Windows yüklenirken hata verdi. FAT32'di, NTFS yaptım, yine olmadı. Sebebi nedir? Yardımcı olur...
  7. deAdd

Anakartta Soğutucu Fan giriş yeri yok

elimde eski bir sistem var anakartın markası ıpx 41-d3.kasayı yeni aldım kasanın içinde ek olarak LED'li fan varmış ama anakarta takacak yer bulamadım görsellerde mevcut ve o son fotoğraftaki pinler ne işe yarıyor anakartta?
  8. deAdd

Mavi Ekran PC açılmıyor (RECOVERY Hatası veriyor)

PC'yi açtım RECOVERY hatası verdi. 1 daha denedim siyah ekran verdi mouse ve klavyenin ışığı da yanmıyor du , sonrasında bir daha açtım, RECOVERY diyordu, aşağıda ise start filan yazıyordu, start dedim, % işareti çıktı, "Fixing stage 5" vs. yazıyordu, bekledim, doldu ve siyah ekranda kaldı...
  9. deAdd

Çözüldü✓ PC DÜZ KONTAK NASIL YAPARIM??

PC açma tuşu çalışmıyor ana kartta eski PC de eski power tuşuda yok tornavidayla reset tuşuna değdirecem ama yok galiba bulamadım düz kontak yapıyorlar düz kontak nasıl yaparım bir yardımcı olsanız?(anakart IPX41-D3)
  10. deAdd

Yardım Pc Açma tuşu çalışmıyor

Bende eski PC var çalışıyordu ama bugün PC açma tuşuna basıyorum çalışmıyor yt ye baktım anakarttan reset power tuşuna Tornavidayla 2 tuşa basıyorlar açıyorlar ama benim anakart filan çok eski o tuşu bulamadım ne yapmalıyım açılması için ?
  11. deAdd

RAZER VİPER MİNİ DPİ AYARLAMA VE DRİVER

Merhaba , Razer Viper mini aldım Razer synapse 3 yüklüyorum ama orda mousem gözükmüyor bu yüzden dpi vs. Ayarları yapamıyorum yardımcı olun lütfen bu arada win7 yim
  12. deAdd

Yardım Razer synapse 3 Razer Viper Miniyi algılamıyor

Windows 7 kullanıyorum Razer synapse 3 ü kıurdum açtığımda menüde gözükmüyor dpi ayarlarını vs. Yapmam lazım!!
  13. deAdd

Öneri 220 TL ye kadar mouse ÖNERİSİ

Razer viper mini almayı düşünüyorum 211 TL fiyatı--->...
  14. deAdd

Yardım Kulaklığı Garantiye Yollama

Teknostore ' den kulaklık aldım TronSmart Sono 3 ay önce almıştım telefona takıyordum sıkıntı olmuyordu pc'yede takıyordum sıkıntı olmuyordu bu hafta telefona takınca ses soldan gelmeye başladı. 2 yıl garantisi var nerden gönderirim garantiye?
  15. deAdd

Yardım KULAKLIĞIN SAĞINDAN SES GELMİYOR

Merhaba , 3 ay önce Tronsmart Sono markalı kulaklık aldım.Pc ' de kullanıyordum telefonda kullanıyordum ama bügünlerde Telefona takınca kulaklıkta sağdan ses gelmemeye başladı masaüstü pc ye takınca 2 tarafdan ' da ses geliyor notebook ' a takıyorum ondanda soldan ses geliyor.Telefona takınca...
  16. deAdd

Yardım TRONSMART SONO TELEFONDAN TEK YÖNLÜ SES GELME SORUNU

TRONSMART SONO ' yu alalı 3 ay oldu telefona takıyordum PC ' ye takıyordum sorun olmuyordu bu haftadan belli telefona taktığımda ses soldan gelmeye başladı kablonun ucunu havaya kaldırıyorum düzeliyor sonra tekrar soldan geliyor ama pcde sağ ve soldan geliyor telefonda neden tek solda geliyor...
  17. deAdd

Yardım Telefon aldıktan sonra ilk önce ne yapılmalı?

N11 üzerinden POCO x3 NFC modelini sipariş etmiş bulunmaktayım. Telefon elime geldikten sonra ilk olarak ne yapmalıyım?
  18. deAdd

Yardım Tronsmart Sono Telefon ' da ses kasmak için iyi mi??

Tronsmart sono almayı düşünüyorum Telefona takacağım pubg mobile oynuyacağım ses kasılırmı ? Youtube gördüm adam ses az geliyor diyordu ama Pc den bağlanıyordu. Sizce almalımıyım?
  19. deAdd

Yardım Telefon İçin 350TL ile Kulaküstü Kulaklık Önerisi?

Benim Bulduklarım : Hyperx Cloud Stingen core Corsair hs35 Yada daha iyileri varsa lütfen önerir misiniz? acil lazım?
  20. deAdd

Yardım Telefon için Kulaküstü Kulaklık önerir misiniz?

Bütçe Max = 350 TL Usb Girişli Olmasın Telefon İçin Olacak Teşekkürler :)
Geri