Arama sonuçları: *

• Users: tunahan55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tunahan55

Klavye tuşlarım farklı basmaya başladı yardım

Başlıkta belirttiğim gibi klavyemde tuşlar farklı basmaya başladı, çoğu şeyini denedim yapamadım yardım eder misiniz ?
  2. tunahan55

Notebook ve Telefon Önerisi

Herkese iyi forumlar, 37 bin ₺ bütçem var bununla notebook ve andorid bir telefon almam gerekiyor, notebookta 16 gb ram olması yeterli film ve ödev yapmak için istiyorum. Telefon ise Samsung Galaxy S21 FE düşünüyorum daha iyi varsa önerilerinizi alabilirim.
  3. tunahan55

Red Switch Klavye Önerisi

Zamlar gelmeden acil olarak red switch klavye önerisi alabilir miyim? ve kulaklık önerisi de istiyorum yardımcı olan herkese teşekkür ederim, bütçem ikisi dahil 3000
  4. tunahan55

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Oyuncu kulaklığı önerisi olan varmı limitim 2000 tl. SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık alınır mı? ?
  5. tunahan55

Bu sistemi almayı düşünüyorum alınır mı??

Merhabalar uzun zamandır sistem almak istiyorum böyle bir sistem gördüm sizce alınır mı?? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-ventus-pro-h610m-g-crucial-500gb-ssd-16gbram.html 1673539825 Ek olarak 500 TL indirimim vardır.
  6. tunahan55

Hazır Sistem Tavsiyesi

Herkese merhabalar, geçenlerde konu açmıştım vatan bilgisayardan i5400F+3060 sistemi almalımıyım diye o zaman bütçem 14K idi şu an 16K bütçem var, ben o sistemi psu ve kasasından dolayı almadım ve şu an hazır sistem arıyorum bütçeme uygun bulamadım yıllardır notebook kullanırım hiç masaüstü...
  7. tunahan55

Bu hazır sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı? 13750 TL şuan akşam gidip almayı düşünüyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-12400f-zotac-rtx-3060-prime-h610m-k-kingston-500gb-ssd-16gb-ram.html
  8. tunahan55

Lenovo Notebook orijinal şarj adaptörünü nereden alabilirim?

İyi akşamlar, bugün bir trafik kazası oldu kazada tır yüksek gerilim elektrik direğine çarptı ve benim adaptör yandı notebook şarj almıyor, notebookta sorun yok çünkü prize takılı değildi adaptör prizdeydi ve haliyle yandı, notebook lenovo gaming 3 amd Ryzen5 modeli olanı, adaptör 135w yazıyor...
  9. tunahan55

Dizüstü bilgisayarı satıp masaüstü almak?

Herkese merhaba, dizüstü bilgisayarımı satıp yerine masaüstü bilgisayar almak istiyorum, bilgisayarımın özelliklerini sayarsak Amd R5 4600H işlemci, 16GB Ram bellek, GTX1650 erkan kartı ve 512GB m.2 ssd mevcut yaklaşık 10 ay garantisi var modeli Lenovo ideapad gaming 3, bu bilgisayarı kaça...
  10. tunahan55

İtopya Nova-1660S Alınır Mı?

Herkese kolay gelsin linke belirttiğim sistem alınır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/5985/nova-1660s-intel-i5-10400f-asus-phoenix-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. tunahan55

Taraklı Ayak İçin Ayakkabı Önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangi ayakkabıyı almam gerekiyor? Bütçem 200TL.
  12. tunahan55

Toplama veya hazır sistem tavsiyesi

Merhaba herkese iyi forumlar, gündelik işlerim için office programlarını kullanmak film izlemek vs. kasa önerisi olan varmı ? toplama olur hazır kasa da olur amd sistem olursa daha uygun olur bütçem için tavsiyelerinizi bekliyorum.
  13. tunahan55

HDMİ Kablo Önerisi Monitör-Notebook

Herkese selamlar, 120 hz ekran notebook kullanıyorum ve 165 hzlik monitör aldım kutusundan hdmi kablo çıkmadı hangi hdmi kablosunu almalıyım ? yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
  14. tunahan55

Akıllı Saat Önerisi ?

Herkese iyi forumlar, belirttiğim bütçeye uygun akıllı saat önerisi olan var mı ?
  15. tunahan55

Öneri Notebook Soğutucu Önerisi

200 TL bütçeme göre notebook soğutucu önerisi olan var mı ?
  16. tunahan55

Lenovo G25-10 Oyuncu Monitorü, 24.5" Nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar, oyuncu monitörü arayışı içindeyim laptopa bağlayıp kullanacağım linkteki monitör nasıldır ? işimi görürmü ...
  17. tunahan55

1000TL Bütçe ile Monitör Önerisi

İyi forumlar herkese, bütçem 1000 tl monitör önerisi alabilir miyim ? en az 24' olmalı, yardım eden herkese teşekkürler.
  18. tunahan55

7000 tl bütçe ile sistem önerisi

Sadece kasa, güç kaynağı, anakart, ram, işlemci, ekran kartı ve SSD olacak gerisini sonra alıcam.
Geri