Arama sonuçları: *

• Users: canyz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. canyz

Yardım Modem ve mobil veride canlı yayın sorunu.

Selamlar herkese, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Küçük bir sorunla karşı karşıyayım ve bu konuda desteklerinizi rica ediyorum. Ev internet bağlantım fiber 1000 Mbps değerlerine sahip olup, gecikme süresi 11 ms ve indirme hızı 60 Mbps'tir. Ancak, InatBox, Rec...
  2. canyz

Kasa Fan ışığı yanıp hemen gidiyor.

Merhabalar sistem parçaları geldi ve topluyorum tüm bağlantıları yaptım fakat güç kablosunu bağladığımda fan ışıkları gelip hemen gidiyor sebebi nedir bir şekilde bulamadım. Anakartım Gigabyte a 620m h Kasa Segotep brave w1
  3. canyz

Çözüldü✓ Sistem için ekran kartı önerisi?

Merhabalar kız kardeşime sistem diziyorum genelde Valorant roblox vs. Gibi oyunlar oynuyor ve 1080p oluyor ,geçenlerde Abdullah Bey'in 20 000 TL fiyata sistem önerisi videosunu izledim yaklaşık 16.000 TL ye diğer parçaları aldım SSD ve kasa farklı onun dışında işlemci , ram , anakart aynı...
  4. canyz

Bilgisayar Çevre Birimleri Önerisi

Merhabalar kız kardeşim için bilgisayar diziyoruz ve malzemelerini şimdiden almaya başlayacak fakat emin olamadığımız parçalar var bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Öncelikle beyaz bir sistem dizmek istiyor Kulaklık olarak Logitech G733...
  5. canyz

S24 sinyal şebeke sorunu .

Başlıkta belirttiğim gibi aynı hattı başka bir telefona takınca model marka farketmeksizin bir tık daha iyi çekiyor garantiye yollarsak herhangi bir çözüm olur mu? Boşuna da göndermek istemiyorum cihaz 2 yıllık ve düşme herhangi bir şeyi yok.
  6. canyz

Yardım Faceit sabit ping problemi.

Merhabalar Türk telekom 1000mbps internete geçtim, fakat zaman zaman Faceit üzerinden günde en az 4-5 maçın 1inde yüksek ama sabit ping alıyorum zaman zaman farklı ülke serverlarında yapıyor herhangi bir çözümü var mı acaba bunun ? İnternet kaynaklı mı yoksa faceit kaynaklı mı bilmiyorum çünkü...
  7. canyz

Çözüldü✓ 3 Bin TL civarı klavye

Herkese Merhabalar , Elimde şuanda Gamebooster G918 beyaz klavye kullanıyorum , aktif olarak FPS tarzı oyunlar oynadığım için numpad kısmı beni rahatsız ediyor , yakın zamanda da "S" tuşunda bir arıza var (Çakmak gazı ile sorun çözülüyor 😀) bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bana 3k civarı...
  8. canyz

Çözüldü✓ İ5 13600KF bios gelmiyor. Acil yardım.

Eski işlemcim i5 12400F bios güncelledim. İncehesaptan 13600KF işlemci almıştım. Yeni işlemci bugün incehesaptan elime ulaştı termal macununu sürüp taktım fakat görüntü alamıyorum. Bios pilini çıkarıp taktım yine bir görüntü alamadım. Herhangi bir bip sesi vs. De alamıyorum işlemcinin bozuk...
  9. canyz

Çözüldü✓ Yeni işlemci önerisi

Anakartım: Gigabyte H610M-H http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/H610M-H-rev-10/kf Şuanda i5-12400F işlemci kullanıyorum fakat 280HZ monitöre geçeceğim için işlemci bir tık CS,Valorant gibi oyunlarda tam FPS olarak performans alamıyorum. Şuanda bu anakartıma 1700 Soket işlemci arıyorum...
  10. canyz

Çözüldü✓ Maksimum 7.5k Monitör önerisi.

Herkese merhabalar konu başlığında belirttiğim gibi maksimum 7.5k olacak şekilde Monitör arıyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum CS-Valorant gibi bu yüzden 24" İPS veya TN Panel olması benim için önemli fakat TN paneller bayağı bir pahalı sanırım İPS olacak. 240 Hz ve 1ms yada 0.5ms olması...
  11. canyz

Yardım Fiber Router Önerisi

Herkese Merhabalar daha önce Netspeed üzerinden VDSL internet kullanıyordum yaklaşık 70 megabit hızım vardı. Türk Telekom üzerinden 1000 Megabit Fiber internete geçtim Ana modemim Telekom tarafından değiştirildi fakat üst kata çektiğim kablo ve modem sanırım Fiberi desteklemiyor sanırım çünkü...
  12. canyz

Netspeed Kenetic Extra DSL Modem

Herkese Merhaba iyi günler Naetspeed İss kullanıyorum ve Kenetic Extra DSL modemim var geçenlerde 01.07.2024 tarihinde internetimde kopma yaşadım ve hala internetim yok 01.07.2024 tarihinde yaptığım arama sonucunda Netspeed teki yetkili hanım bana modemi sıfırlattı ve tekrar kurulum yapmamı...
  13. canyz

Yardım S23 vs S24 hangisini tercih etmeliyim ? (ANKET)

Samsung S23 veya S24 almalı düşünüyorum.. Kalitesine saygı duyuyorum ama Apple tercih etmiyorum daha çok uygulama modlama apk vs. işleriyle uğraştığım için bana Android daha rahat ve açık dünyayı hissettiriyor. Birde şöyle s24 samsung sitesinde 40bin TL gibi bir fiyatı var 5bin takas desteği...
  14. canyz

Çözüldü✓ Hyperx cloud 2 vs G pro X vs Logitech g435

Merhabalar geçenlerde kız arkadaşım 2600TL ye kablolu hyperx cloud 2 almış çok sevindim aslında kulaklığı çok beğendim ama eski kulaklığım Logitech g430 kadar beni tatmin etmedi sanki logitech de sesler bir tık daha netti o yüzden üzerine biraz ekleyip kablolu g pro X mi alsam yoksa kablosuz...
  15. canyz

Yeni araba almak istiyorum.

Merhaba öncelikle herkese selamlar biraz birikmişim var paramı TL olarak değil de vasıta olarak durdurmak istiyorum ayrıca araç almak istiyordum. Toyota Auris ilandaki araç alınır mı? Yeni kasaları görünüş olarak daha çok hoşuma gidiyor ama özellik olarak bir tık daha altta kalıyor boş...
  16. canyz

Çözüldü✓ 10.000 TL bütçe Notebook

Merhabalar kız arkadaşım kardeşine üniversite için laptop almak istiyor Laptop'larda bu fiyat bandında açıkcası pek fikre sahip değilim hangi parçalar kullanılıyor vs. Bu fiyat bandında youtube vb. ve internette surf yapabileceği bir sistem arıyoruz. Üniversite ödevleri vs. Slayt vb...
  17. canyz

10.000 TL fiyat bandında telefon önerisi.

Merhabalar.. Kız arkadaşıma telefon almak istiyorum yaklaşık 10.000 TL fiyat bandında fakat bir türlü karar veremedim açıkcası , telefonda genelde fotoğraf ve video film izler genellikle ne alabilirim yardımcı olabilecek var mı? A34 , Note 10 Pro , Poco x5 pro seçenekler arasında alternatif...
  18. canyz

Çözüldü✓ Frekans TV-FT3 Hazır sistem parçaları ve özelleştirme.

Herkese merhabalar.. https://www.gaming.gen.tr/urun/279890/frekans-tv-ft3-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ linkteki sistem alınır mı ? İşlemciyi 5600 yerine 5600x olarak özelleştirmek istiyorum fakat işlemcinin yanında stok fan geliyor...
  19. canyz

ID-COOLING SE-214-XT RGB Montaj Sorunu

Merhaba geçenlerde İ5-12400F işlemcim için ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) soğutucu aldım fakat soğutucuyu monte edecek plastik parçayı kutunun içerisinde bir türlü bulamadım , kullanım kılavuzuna baktım fakat parça orada da gözükmüyor. Acaba...
Geri