Arama sonuçları: *

• Users: Koraybaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Koraybaba

Yurtdışından Gamepad Önerisi Premium Ürün.

gamesir g7pro aklımda vardı türkiyede 6200tl Romanyadan 3600 e geliyo. flygigi apex5 var uygun fiyata ı türkiyede olmayan daha iyi bildiğiniz bişeyler varsa öneri alabilirm.
  2. Koraybaba

Fc27 İçin Gamepad Arıyorum.

Kullanıpta memnun kalanlar öneri sunarsa sevinirim temiz olursa 2. Elde alırım aklımda ATK battle axe pro vardı ama stoklar bitmiş. Bütçe kaliteye göre değişir ama 5-6 bine kadar çıkamam. tek şartım bazen araba oyunu oynuyorum gaz tetiği tuş gibi değil dereceli olsun.
  3. Koraybaba

Wraith Sitesinden Mouse Önerisi Bütçe Max 4500tl

6 yıldır zowie fk1plus B kullanıyorum artık emekliye ayıracağım. Kablosuz mouse arıyorum farklı bişey olsun elim büyük önerilere açığım.
  4. Koraybaba

LG 480hz Düşünceleriniz.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27g850a-b-27-1-ms-4k-240-hz-full-hd-480-hz-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,1170487568.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCw1je4-I6vgEAeKa9oZnrEHj&gclid=CjwKCAjwj7HTBhBiEiwA8s35OvO9Yhum_kdi8Cvk5TXZ818qkLdiAqp8qaixGFijmTB5HtWg...
  5. Koraybaba

192.168.1.1 Yeni Modem Kuracam Burası Açılmıyo.

Modem Zyxel modem arayüzü bu siteye ulaşılamıyor diyo modemi resetledim yine olmadı farklı ip lerde girmedi
  6. Koraybaba

İnternet Sağlayıcı Öneri.

millenicom kullanıyorum 1100tl olmuş fatura ve çok yavaşladı neye geçmemi önerirsiniz. Türknet altyapı vermiyo buraya. köyde oturuyorum
  7. Koraybaba

Bu 2. El Sistemi Ne Kadar Almalıyım Fikirleriniz Değerli.

Ekran kartı: Gigabyte RTX 5060 Aero (Sıfır) İşlemci: AMD Ryzen 5 7500X3D Ram: KLEVV Cras V RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 Anakart: Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice AMD AM5 DDR5 ATX SSD: Team mp33 Pro 512 GB m.2 Sıvı Soğutma: GamePower Skadi Square 360 ARGB Beyaz PSU: Xigmatek Hydra M EN44221 750 W...
  8. Koraybaba

İtopya Modart-Confettı Tavsiye.

https://www.itopya.com/modart-confetti-v2-intel-core-ultra-5-225f-gigabyte-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-_h32858 bikaç gündür bakıyorum daha mantıklı sıkıntı yaşamayacağım sistem varmı bu bütçede.
  9. Koraybaba

Gamegaraj Bu Kasa Hakkında Düşünceleriniz.

https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/holiday-rtx5060/ fiyatı uygun geldi aynı bütçeye daha kaliteli veya taksit yapan site kasa önerebilirsiniz.
  10. Koraybaba

Motosiklet eldiveni tavsiye.

Bütçem en fazla 3000TL yazlık yada 4 mevsim arıyorum renkli bişey olmasın. Teşekkürler.
  11. Koraybaba

Motosiklet eldiveni önerir misiniz?.

Bütçem 2500-max 3000 aklımda [H3 id='Scoyco+MC82+var+baka+nerilere+am+ellerim+byk.']Scoyco MC82 var başka önerilere açığım ellerim büyük. [/H3]
  12. Koraybaba

Max 45 bin TL ye alınacak hazır sistem önerisi.

DDR 5 olsun fps oyunları için işlemcisi yüksek daha ucuza denk gelirse tek tek de toplayabilirim.
  13. Koraybaba

Max 40k masaüstü kasa önerisi.

Ddr5 olması iyi olur 40 k yı geçmesin. Teşekkürler
  14. Koraybaba

Pttavm güvenilir mi?

İphone model telefonlar PTT AVM de baya uygun yenilenmiş yada 2. El gelebilir mi.
  15. Koraybaba

Telefon için faizsiz kredi taksit.

İphone 15 almak istiyorum ama 45 bini tekte vermek istemiyorum hiçbir site taksit yapmıyor en az 30-35 bin faizsiz kredi fırsatı varmı yada peşin fiyatına taksit yapacak yer.
  16. Koraybaba

Logi g29 mu pxn v10 pro mu.

İkisi arasında kaldım hepsiburada dan alacağım ikiside 15900tl hepsibırada kredi kartım var peşin 9 taksit ile alacağım 2. El düşünmüyorum
  17. Koraybaba

Max 20.000TL direksiyon seti önerisi.

Sıfır almayı düşünüyorum bu fiyata çok daha iyi ikinci elde alabilirim genellikle F1 oynamak için güçlü elimi bükecek güçde bişey arıyorum. diğer bütün araba simülasyon oyunları içinde uyumlu olsun. Vites şart değil.
  18. Koraybaba

İncehesap James Donkey monitör.

https://www.incehesap.com/james-donkey-rion-r40-24-240hz-0-5ms-fhd-va-panel-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-82637/ İkinci monitör için alacağım genellikle konsol oyunları için. VA panel çok kötümü.
  19. Koraybaba

F1 Oynamak için en ideal direksiyon seti.

Max 20 bin TL lik yada daha f-p ürün önerir misiniz?. Başka araba oyunları içinde uygun olan olur. Teşekkürler
  20. Koraybaba

Fps oyunu için en az 240hz monitör tavsiye.

Bütçe Max 10k pivot veya sağa sola yatmasına gerek yok monitör kolu var sıkıntı çıkarmayacak en az 240hz monitör tavsiye VA panel hariç.
Geri