Arama sonuçları: *

• Users: NaCore
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Windowsa macos kurma.

Dostlar elimde eski bir laptop var. Daha önce macOS kurmayı denedim USB ile boot etmeye calıstıgım da siyah ekranda takıldım. Her şeyi adım adım yaptıracak bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim. Bir de hangi macOS sürümünü edinmeliyim? Elimde Celeron işlemci ve HD Graphics kartı var. 4 GB...
  2. N

LoL 20 saniyede bir aniden çıkan ping

İlk olarak oyunu indirdiğimde yaklaşık 20 saniye arayla ping artışları oluyordu. 30'dan bir anda 200'e çıkıyor, 4-5 saniye duruyor ve tekrar 30'a iniyordu ve böyle 20 saniyde bir tekrar ediyordu. Sorunu çözmek için PC'yi formatladım ve AtlasOS kurdum, sorun en başlarda çözüldü. İlk gün hiç ping...
  3. N

Lol aniden yükselen ping sorunu

Lol oynarken ilk 2 3 dakika bu sorunu yaşamıyorum pingim 10 20 saniyede bir 200 civarlarına çıkıyor dns ayarlarını fln değiştirmeyi denedim sorunu çözemedim
  4. N

Samsung galaxy a21s custom rom

Selam dostlar, Galaxy a21s için en iyi custom romları yazarmısınız mümkünse link atmanız daha iyi olur önceliğim batarya ve oyun performansı Sizce custom rom yüklemelimiyim garantiyi bozduğu için biraz ikilemde kaldm
  5. N

Another manga okumalık site

Beyler anotherın mangasını nerden okuyabilirim Veya nerden manga alabilirim türkçe olması şart
  6. N

Linux Mintten windowsa dönme

Cihaza yaklaşık 1 hafta önce linux mint kurdum beğenmedim ve şimdi win 10 kurmak istiyorum elimde iso dosyası var fakat flash belleğe atıp format denediğimde olmuyor direkt olarak linux açılıyor
  7. N

Ağ bağlaştırıcı sorunu

Beyler ağ bağdaştırcısı driver bulamadım internete giremiyorum Donanım kimliğim CI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_051A185F&REV_01
  8. N

Sıfırlanma sonrası klavye mouse çalışmıyor

Pc sıfırlama sonrası bu ekranda kaldı usb klavye ve mouse algilamıyor fotoğraf ektedir(biosda çalışıyor)
  9. N

Wın 8.1 Formattan sonra internete bağlanmıyor

Arkadaşlar win8.1 kurduktan sonra internet e bağlandım fakat hiçbirşeye giremiyorum internette ttnet arayüzüde dahil arada ünlem geliyor sınırlı diyor ama gidiyor bağlanıldı diyor lakin internete ine giremiyorum fotoğrafları aşağıya bırakdım
Geri