Arama sonuçları: *

1. B

Yurt Dışından Projem için ürün Getirmek

Merhaba, Üniversite Mühendislik projesi için Çinden Alibaba'dan 300-500 euro civarinda bir urun getirtmek istiyorum. Bunun oluru var mı? ne kadar veegi öderim nasıl gümrükten geçirebilirim?
  2. B

Vatan Sıfır sistem Arıza ve Servis Sorunu

15 haziranda vatan bilgisayardan satin aldigim hazir sistem yaklasik 3 hafta sonra bana teslim edildi. Ekran karti montajini yaptiktan sonra horuntu alamadim. Subeye götürdüğümde ekran karti arizali olabilir diyerek servise gonderildi ve yaklasik 2.3 hafta sonra ariza yok diyerek geri...
  3. B

Kaspersky Premium Ortak Arıyorum

Merhaba, Kaspersky Premium 10 cihaz 1 yıl için satın aldım VPN dahil. İlgilenen varsa 1 yıllık 75TL'den ortak arıyorum.
  4. B

Ikinci monitör Onerileri

Oncelikle Merhaba, Ana monitorum acer marka 27 inc 1080p 240hz bir monitor ve sistemime uygun bana gayet yeterli. Onceden cift monitor kullaniyodum ancak ikinci monitorumu kardesime verdim. Ve su an ikinci bir monitore ihtiyac duyuyorum. Kullanim olarak sadece yan tarafta tarayici acik olacak...
  5. B

Aj159pro ikinci el alınır mı?

selamlar. temu'ya yetisemedim. sahibindende kapalı kutu 1350tl alınır mı? veya furylevel z1 dusunuyorum direkst sıfır. baska oneri varsa alabilirim. Ayrıca temuden alıp kullanan arkadaslar sorun sıkıntı vs yasadı mı bilen bilgilendirirse sevinirim.
  6. B

Kadın Kullanıcı için Laptop Önerisi

Bütçe: 13000 +-2000 Kullanım amacı: Video dizi izleme, office programları, biraz sims. Beklentiler: Tasarım şıklığı (ince, 15.6 ve altında bir boyut vb.) ,yeterli pil süresi, uzun kullanım ömrü. Donanımsal Beklentiler: minimum 512gb ssd. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  7. B

1000 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi?

+- 200 cıkabilir. Kulaküstü olma şartı var. Sadece müzik dinleme amaçlı.
  8. B

5600 islemciye Soğutma önerisi

Merhaba, 5600 islemci aliyorum. stok sogutucu yerine daha kaliteli bir sogutucu almayi planliyorum. Butce 2k civari diyebilirim daha fazla veresim yok. Aklimda thermalight assassin var ancak boyutu ramlere degecek vs diye korkuyorum. Oneriniz nedir? anakart: asus b450mk kasa:zalman s4 plus
  9. B

Asrock b550 alınır mı?

Arkadaslar merhaba. 3500x ve b450m k asus anakartım var. islemciyi 5600 yapmayi planliyorum. Ayrica kardesime de bir bilgisayar toplamaya calisiyorum uygun fiyata. bosa cikacak 3500x yanina 1500tlye a320 bir anakart almayi planliyordum ancak asrock b550 anakartın 2300 seviyesinde oldugunu...
  10. B

AK680 switch çıkartamıyorum?

klaye bugun geldi elimdeki akko switchlerle degistirecektim ancak switchi cıkartamadım yardımcı olabilecek var mı?
  11. B

Xbox 9.Gen Deep Pink Controller 1867.27 TL

Meşhur gamepad amazon germany satıcılı. Dün 2k seviyesindeydi 150TL'lik bir indirim mevcut diyebiliriz. Akşam daha dusuk fiyatlara dusebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS9W2FDY?
  12. B

20.11.23 anlik Turknet down olabilir mi?

Hocam izmir cevresi 3 arkadasta turknet gitti planli bakim yok. Benzer sorun yasayan var mı?
  13. B

Internete Kablosuzda baglanince modem reset atıyor.

Kablolu olarak pcde herhangi bir sorun yasamiyorum. Tvden youtube vs girince modem kendine reset atıyor. Sorun nedir nasil cozebilirim?
  14. B

sallanan masa çozumu ve yenileme

Oncelikle masanin sallanmasi bildiginiz ayaklarin yere degmemesi vs seklinde degil. saga sola sallanıyor. vidalar sıkılı ancak saga sola oynuyor. Biraz eski bir masa farkindayim ama yenisini almadan bunun sallanmasini gecirmemin bir yolu var mi sizce? L aparatlarla bacaklari govdeye sabitlesem...
  15. B

Laptop Ekran Servis Ücreti

Selamlar, huawei matebook d15 bilgisayarim linkte paylastigim soruna sahip. ( https://streamable.com/1kuyk4 ) Huawei KVK teknik servise gonderdik bize 3200TL ucret cikardilar (Garanti disi, ekran, ekran flexi ve B cover ucreti " seklinde aciklama var). Az çok bildigim kadarıyla ekranda sorun...
  16. B

Patlamaya ramak kalmış Powerbank biraz acil

iyi gunler hocam yaklasik bir ay once powerbankim aşırı şişmişti, ben de cekmeceye kaldirmistim. Kurcalarken bu duruma gelmis cekmecede. Nasil imha etmeliyim?
  17. B

İki farklı dizüstü bilgisayarın ssd'lerini değiştirmek

İyi aksamlar, iki farkli dizustum var birisi 120 digeri 240gb ssdye sahip. iki ssd'yi nasil degistirmeliyim. Hangi adimlari izlemeliyim ornegin onceden format usbsi hazirlayip ikisini fiziksel degistirip teker teker format atsam yeterli olur mu?
  18. B

Huawei D15 Aniden kapanma ve problemler.

Matebook D15 3500U modeli. Bir gün aniden ekran karıncalandı ve bilgisayar kapandı. Son zamanlarda da acılması cok zaman alıyor eskisine gore. 2.5 Yıllık termal bakımları yapılmadı. Ben diskten sıkıntı oldugunu dusundum crystal mark ve hdsentinel sonuclarını ekte bırakıyorum. Nasıl bir cozum...
  19. B

Ders için Laptop vs Tablet

Dersler için (pdf, ders kayıtları vs) dizi/film için Sizce ikinci el 3-4bine dizustu mu almalıyım yoksa sıfır tablet mi(aklımda tab a8 var) ?
  20. B

10-12 bandında Telefon Önerisi

Hocam selamlar. Oncelikle telefonda hiç oyun oynamam. Şarj en azından sabah 100 ile evden cıktıgımda normal kullanımda ( instagram twitter kamera google vs) akşama kadar dayanmasını kamera kalitesi ortalamanın üzerinde olmasını istiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekürler. ÖZET=...
Geri