Arama sonuçları: *

• Users: PyTHooN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PyTHooN

Bilgisayarı Açınca Modemle Olan bağlantı Kopuyor

Mehabalar,yaklaşık 4 gün önce eve internet bağlattım fakat dün kabloyla modeme bağlı olan bilgisayarımın internet bağlantısı kesildi.Modeme baktığımda bilgisayarıma giden kablonun modem üzerinde ışığının yanmadığını gördüm.Kabloyu çıkar tak yaptım,sokete de girişinede üfledim,elimle sokete...
  2. PyTHooN

MSI G2412F Parlaklık sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün MSI G2412f model bir monitör aldım ve parlaklık konusunda sıkıntı çekiyorum.2 monitörümde IPS Panel,300 nit parlaklık olmasına rağmen MSI ekranı daha karanlık daha kalitesiz duruyor.Monitörden tüm ayarları kurcaladım fakat sorunu çözemedim.Yardımcı olur musunuz ?
  3. PyTHooN

MSI G2412F Parlaklık Sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün MSI G2412f model bir monitör aldım ve parlaklık konusunda sıkıntı çekiyorum.2 monitörümde IPS Panel,300 nit parlaklık olmasına rağmen MSI ekranı daha karanlık daha kalitesiz duruyor.Monitörden tüm ayarları kurcaladım fakat sorunu çözemedim.Yardımcı olur musunuz ?
  4. PyTHooN

Micro Stuttering neden kaynaklı olabilir ?

2 ay önce İtopyadan DA-G11 model hazır sistem satın aldım. Aldığım günden beri micro stuttering yiyip duruyorum ve henüz bir çözüm bulamadık veya çözümü yok. Farklı model AMD ekran kartlarına sahip arkadaşlarımda aynı sorundan muzdaripler. Garanti süresince yapılan tek şey ise format atılıp...
  5. PyTHooN

AMD RX 7700XT FPS Drop Yiyorum!!

5.06.2024 Tarihinde İtopyadan DA-G11 Hazır sistem aldım. Sistemi aldığım günden beri driver kurulumlarını özenle yaptım yetmedi format atıp tekrar kurulum yaptım ama oyunlarda hala FPS Droplar yiyorum ve çok can sıkıyor. Yardım edebilir misiniz ? (Isı Değerleri CPU max:70 GPU max:60 Derece)...
  6. PyTHooN

Oyunlarda FPS Drop Yiyorum

Merhabalar,Yaklaşık 2 ay önce İtopya üzerinden DA-G11 hazır sistemini satın aldım.Aldığım günden beri oyunlarda anlık FPS drop yiyorum.BİOS Sürümüm güncel,Isı değerleri İşlemci Max:70 Ekran Kartı:60 derece,AMD Adrenalin editionu DDU ile defalarca kez kaldırıp güncel olarak önce driver only sonra...
  7. PyTHooN

Bilgisayarda oyun oynarken kendini yeniden başlatıyor.

Merhaba arkadaşlar,2 ay önce İtopyadan DA-G11 sistem aldım.Geçenlerde elim HDMİ kablosuna çarptığı için ekranı kapandı ve tekrar açtığımda ekranda kırmızı noktalar belirdi,sonrasında kendiliğinden yok oldu.Bununla beraber bazı oyunlarda anlık FPS droplar yiyorum.Şimdi de oyun oynarken bir anda...
  8. PyTHooN

Ekranımda Kırmızı Noktalar Var

Merhabalar,geçen günlerde klavyenin kablosunu sökeyim derken elim HDMİ kablosuna çarptı ve ekranda kırmızı noktalar çıkmaya başlayıp ekran bi anda kapandı.Bilgisayarı resetledikten sonra görüntü gelmeyince HDMİ kablosunu Ekran Kartından söküp Anakarta taktım ve görüntü geldi.Sonra tekrar kabloyu...
  9. PyTHooN

EKRANIMDA KIRMIZI NOKTALAR VAR

Selam arkadaşlar,1 ay önce DonanımArşiv-G11 model hazır sistem almıştım fakat bugün başıma tat kaçıran bir olay geldi çok gerginim.RDR2 oynarken bi anda ekranda kırmızı noktalar belirdi ve ekran kapandı ne olduğunu anlayamadım ve sistemi yeniden başlattım.Sonrasında görüntü gelmeyince monitör...
  10. PyTHooN

Çözüldü✓ DeepCool AK400 Alınır mı ?

Selam arkadaşlar.Geçtiğimiz ayda Ryzen 5 7600 lü sistem topladım fakat topladıktan sonra turbo boost ile yük altında stok fanla çalışan işlemcinin 85-90 derecelere çıktığını gördüm.Başlıkta belirttiğim soğutucu ne kadar işe yarar ?
  11. PyTHooN

Yeni Dizdiğim Sistemde FPS Drop Problemi

Merhaba arkadaşlar,yeni topladığım sistemde oyun oynarken anlık fps dropları yaşıyorum.Örneğin Fivem oynarken sabit 140-180 fps arası saatlerce dropsuz akıcı bir şekilde oynarken bir anda kendi kendine droplanmaya başlıyor.Bu sorun sistemi yeniden başlatınca 1-2 saatliğine çözülüyor sonra tekrar...
  12. PyTHooN

Ryzen 5 7600 Isınma Sorunu

Merhaba arkadaşlar.Ryzen 5 7600 işlemcim boşta 40-60 arası takılırken oyuna girince 85 dereceleri görmeye başlıyor.1 Ay içinde sıvı soğutma alıcam o zamana kadar bu dereceler sıkıntı yaratır mı ?
  13. PyTHooN

İtopya Hafta Sonu Çalışıyor mu ?

Arkadaşlar 05.06.2024 çarşamba günü https://www.itopya.com/da-g11-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-16gb-ddr5-500gb-nv_h26144 Sistemi sipariş verdim fakat hala hazırlanıyor olarak gorunuyor.İtopya cumartesi günleri çalisiyor mu ? veya herhangi bir kargolama...
  14. PyTHooN

Acer Nitro 5 AN515-46

Merhaba arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7 Bu laptobu almayı düşünüyorum.Genelde RDR2,Cyberpunk vb... oyunlar oynuyorum,bu oyunları oynarken bir yandan video diğer yandan da oyunu discordtan arkadaşlarıma yayınlıyorum,bu laptop...
  15. PyTHooN

Düşük FPS ve FPS Drop

İyi akşamlar arkadaşlar,bu aralar FiveM'de takılıyorum,fakat bilgisayarım steam kütüphanemdeki 74 adet oyunların hepsini rahat bir şekilde oynatırken FiveM'de FPS dropları,takılmalar falan yaşıyorum.Grafik paketleride dahil bir çok ayar denedim,yükü ekran kartına bindirme yollarınıda denedim ama...
  16. PyTHooN

SAHTE SİTE DOLANDIRICILIĞI

Arkadaşlar aranızda hiç sahte site aracılığıyla dolandırılıp hukuki sürece başvuran veya sonuçlanan var mı ?
  17. PyTHooN

Oyunlarda Optimizasyon Sıkıntısı

Öncelikle merhabalar Son zamanlarda karşılaştığım can sıkan problemden bahsedeceğim.Orta halli Asus Tuf Gaming modelinde bir laptopa sahibim i5-10300h-1650ti-8gb gibi bir donanıma sahip kendileri fakat forza horizon 4-gta V-rdr2 gibi oyunları en yüksek ayarlarda 60-70 fpslerde rahatlıkla...
  18. PyTHooN

LAPTOP KAMERANIZI BULAMIYORUZ HATASI

4 ay önce aldığım asus tuf gaming laptobun kamerası ilk 2 ay düzgün çalışıyordu daha sonrasın bi çalışıp bir çalışmamaya başladı ve sonra komple bu hatayı vermeye başladı.Arkadaşlar driver falan herşeyi denedim bildiğiniz farklı bir yöntem varsa ve yardımcı olabilirseniz sevinirim
  19. PyTHooN

Asus TUF Gaming Laptop kullanan var mı?

Arkadaşlar 2 hafta önce asus tuf gaming FX506 model laptop aldim fakat şarj adaptöründe yapışık olmasını düşündüğüm kablo hareket ediyor,sizce kronik bir sorun mu yoksa tasarımı mı böyle ?
  20. PyTHooN

Ramim değiştirilmiş mi ?

Asus tuf gaming Laptobun orjinalinde 8gb 2933mhz ram bulunuyor yazıyordu,windows yüklemesi için bilgisayarcıya bıraktım geldiğinde fotodaki gibi değerler vardı,sizce değiştirilmiş mi?
Geri