Arama sonuçları: *

• Users: murat eren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. murat eren

Eski 2.el pc nekadar eder

herkese selamlar eski pc mi satmak istiyorum sizce ortalama nekadar eder ryzen 3 4300ge rx 6500xt gigabyte b450m s2h DDR 4 4300mhz 8x2 ram crucial 2tane 250gb ssd crosair 450w psu var sizce ortalama nekadar eder
  2. murat eren

Steam aileye adam arıyoruzz

hepinizin mutlu yılar steam aileye 2 kişi arıyorum güzel oyunları olan ve Baldur's Gate 3 u olan birisi gelirse süper olur merak eden varsa yada gelmek istiyen yazarsa çok sevinirim
  3. murat eren

Hp vs lenovo bu 2 laptoplardan hangisi

herkese selam 2 laptop arasında kararsız kaldım sizce hangisini alsam hp...
  4. murat eren

Bu 2 loq lardan hangisi daha. İyi

Arkadaşlar selam bi arkadaşım lenovo laptop istiyor bütçe 50k 2tane model buldum sizce hangisi daha iyi 1 https://amzn.eu/d/7GEPXfZ 2 https://app.hb.biz/2FPx0QjWHCE1
  5. murat eren

2.el bu laptop alınır mı?

https://shbd.io/s/6PPBkYZf arkadaşlar cihaz bu sizce bu fiyata alınır mı?
  6. murat eren

Sizce bu fiyata alınır mı?

herkese selam hem oyun hemde ders çalşıabiliceğim bir laptop almak istiyorum sizce alta bıraktığım laptop iyi midir alınır mı? sizin öneriniz ne olur...
  7. murat eren

Zr a520m-d anakart yardım

arkadaşlar selamlar arkadaşım bir bilgisayar almış trendyoldan ve bilgisayar durmadan mavi ekran verip duruyor bende en iyi çözüm bilgisayarın anakartının driverinin güncelemek oduğunu düşündüm ama bilgisayarın ankartına bakınca marka adı zr model a520m-d diyor ilk defa böyle bir şey görüyorum...
  8. murat eren

Önerisi kulak üstü kulaklık

Herkese selam bütcem 2-3bin bandında sporda ve dışarda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum belki bilgisayara da bağlarım kablo için yeri olursa iyi olur ne tavsiye edersiniz şimdiden teşşekürler
  9. murat eren

Telefona böyle bir sms geldi napmam lazım

Selamlar hiçbir şey yapmamama rağmen telefona böyle bir kod geldi, ne yapmam lazım?
  10. murat eren

Bu anakarta göre ssd lazım

arkadaşalar selamlar arkadaşıma bir ssd lazım anakartı bu h510m pro-e (ms-7d23) ama sanırım m2 ssd giricek yeri yok bilmiyorum 1tb/500gb ssd önerebilir misiniz?
  11. murat eren

S23ultra(2.el) yada s24fe hangisi

selam arkadaşlar max 30k butce ile telefon arıyorum gündelik hayata photo ve şarjı benim için önemli aklımda 2.el s23ultra yada 0 s24fe var sizce hangisini daha iyi olur almam yada sizin başka bir tavsiyeniz varmı
  12. murat eren

ryzen 4300ge OC yapma

herkese selam ryzen 3 4300ge işlemcim var ve overclock yapmak istiyorum nasıl yapılır yada napam gerekiyor hiçbisey bilmiyorum yardımcı olacak varmı ?
  13. murat eren

redmi note 13 nasılll

herkese selam arasıra oyun oynuyorum kamera bi tık önemli benim için redmi note13 iyi midir? yoksa başka bir telefon önerir misiniz?
  14. murat eren

eczanede kulak deldirme

herkese selam 17 yaşındayım kulağımı eczanede deldirmek istiyorum bunun için veli ile mi gitmem lazım 1717608568 @Kara* @RONALDINHO ?
  15. murat eren

Yardım Monitöre güc gelmiyor

Herkese selam gigabyte monitorüm var ve bi anda görüntusu giti ve monitöre gücgelmemeye başladi kabloyu değiştirdim herseyi denedim olmadı sizin bir öneriniz varmı işık gelmiyor yada nasil servise gönderirim
  16. murat eren

500-600 dolar civarı laptop

herkese selam bir tanıdığım amarkiya gidecek ve kardeşim üni de grafik okuyor onun için max 600 dolar bir laptop önerebilir misiniz?
  17. murat eren

Yardım Lenovo Ekran Kontrol Merkezi

herkese selam Lenovo Ekran Kontrol Merkezi yüklemeyi deniyorum ama böyle taklıyor
  18. murat eren

1k ya klavye önerisi

ne önerirsiniz 1k bütcem var küçük olursa da iyi olur
  19. murat eren

1k bütceye gaming kulaklık

herkese selam 1k bütcem var ne önerirsiniz
  20. murat eren

sizce hangisini alayım ?

1 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-vg258qr-24-5-0-5ms-165hz-gaming-led-monit%C3%B6r-1193925.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiApaarBhB7EiwAYiMwqhAzgi0tOBsEqdcEfQQ07M_tektU8s4JJhbwEiMGSzxUVqj_-DpboxoCyDgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds# 2...
Geri