Arama sonuçları: *

• Users: MY. DEMİR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Açıklamadaki sistemin ikinci el değeri sizce nedir?

Arkadaşlar merhaba şuan kullanmakta olduğum sistemi satacağım piyasadan biraz uzak kaldım ve ne fiyat vermeliyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem: İşlemci: İ5 11400F Anakart: Asus H510m-k R2.0 Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 Eagle 12gb Ram: XPG Gammix d35g ddr4 3600mhz cl16 8gbx2...
  2. M

DemirDöküm klima mı, Samsung klima mı?

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım 26k bütçem var sizce hangisi? Başka önerilerinize de açığım. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dem%C4%B1rdokum-kion-a-12000-btu-duvar-tipi-%C4%B1nverter-klima-1209266.html...
  3. M

CCmos ile bios sıfırlama

Arkadaşlar B450mh rev1.0 anakart kullanıyorum, biosu ccmos ile nasıl sıfırlayabilirim?
  4. M

Akıllı saat Önerir misiniz?

Telefonum: İphone, Kulaklık: İphone Marka takıntım yok kriterleri karşılaması yeterli Kriter: Telefon ve kulaklıkla eş zamanlı bluetooht bağlantısı Gelen çağrıları yanıtlama Mesaj cevaplama Müzik değiştirme Su geçirmezlik
  5. M

Rtx 2060 lı sistem önerir misiniz?

Arkadaşlar en fazla 13k bütçem var aşamam. Biraz forma baktım birkaç sistem var ama bazı arkadaşlar daha ucuza toplanabilir demişler. Link vererek yardımcı olur musunuz?
  6. M

Gamepad önerir misiniz?

Kablosuz, büyük ellere uygun, önerilerinizi bekliyorum.
  7. M

Trust GXT 590 Bosi Kablosuz Gamepad alınır mı?

https://www.itopya.com/trust-gxt-590-bosi-kablosuz-gamepad_u13792 alınır mı? Diğer önerilerinize de açığım kablosuz istiyorum.
  8. M

Kasa fanı için pin almalı mıyım?

Arkadaşlar 2 adet SilverStone Air blazer 120mm kasa fanı almayı düşünüyorum. Fakat pinlerini nereye takmam gerektiğini bilmiyorum. Montajı anakarta yapmak istiyorum. Pin almam gerekiyorsa hangisini almam konusunda link atar, fotoğrafla anakartın neresine takıcağımı anlatır mısınız? Kasa: NZXT...
  9. M

Sorun DirectX'te mi, başka bir yerde mi?

Arkadaşlar bilgisayarımı yeni aldım ve oyunlarda sorun var (Rocket League hariç). Gta 5 ve Mount and Blade 2'de anlık renk kayması oluyor sanki bir yere şimşek çarpması oluyor ve oranın rengi açık ton oluyor. Mount and Blade 2'de ''d3d device context map at rgl gpu'' adlı hata ve Gta 5 de ''...
  10. M

Yardım Process Monitor dosyalarına bakabilir misiniz?

Fh4: Forza Process - Google Drive GTA 5: GTA 5 Process - Google Drive LoL: LOL Process - Google Drive Valorant: Valorant Process - Google Drive Rocket League: Rocket League Process - Google Drive Arkadaşlar bütün oyunlarda sorun çıkıyor. Sürücülerim, Windows'um güncel. İnternetteki bütün...
  11. M

Yeni aldığım başımın belası pc hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Selamlar abilerim, ablalarım, kardeşlerim. 27 Mart tarihinde İtopyadan bir sistem aldım ve 2 Nisan'da elime ulaştı. Geldiğnde sıkıntılı olduğu belliydi 5 Nisan'da tekrar garantiye gönderdim. 19 Nisan'da ekran kartı değişimiş şekilde elime ulaştı. Yine sorunlar vardı tekrar gönderdim, 25...
  12. M

Minidump dosyasına bakabilir misiniz?

https://drive.google.com/file/d/1f5ry1xRoUwB29tInN_RkQfO0bNY8dWUB/view?usp=sharing @Vesemir
  13. M

Oyunlarda aldığım hatalar...

Bütün oyunlarda ekran kartı sürücüsü ile ilgili hata alıyorum. Ekran kartında sorun yok garantiye gidip geldi, DDU ile sürücüsünü silip 466.77 sürücüsünü indirdim sorunlar aynı, hatalarla alakalı youtube videoları izleyip uyguladım sorunların yine çözümüne ulaşamadım. Sistemim çok yeni. Ekran...
  14. M

WHQL imzası görünmüyor?

Birçok oyunda ekran kartı sürücü çökmesi hatasını alıyorum. LOL adlı oyunun destek birimi benden bir sorun kaydı dosyası istedi ve bende gönderdim, uzun zaman sonra aldığım yanıt: Ben bu sorunu bilgisayarcıya göndermeden çözmek istiyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
  15. M

Windows 21H1'i 20H2'ye Nasıl Çevirebilirim?

Şuanlık bu videoyu uyguluyorum. İSO dosyası nedir nasıl kurulur bilmiyorum. Nasıl yapacağımla ilgili başka önerileriniz var mı?
  16. M

Nvidia sürücü çökmesi

Arkadaşlar eski sürücüyü indirdim halen daha sürücü çökmesi sorunuyla karşılaşıyorum, tüm oyunlarda aynı sorun var, LOL'de fazladan uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? 1660S+R5 Pro 3600 Yeni aldım, aldığımdan beri bu sorunla boğuşuyorum.
  17. M

Yardım Ram mhz ve voltaj değerleri için yardım lazım.

Arkadaşlar iki adet GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 ram sahibiyim, xmp profilini 3600 mhze çekince sinyal yok sorunu alıyorum. Araştırmama göre eşit voltaj almadıkları için sorun çıkıyor ve manuel ayarlanması gerekiyorimiş, nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? EK 1...
  18. M

Yardım Forza ve Apex Process Monitor hata analizi

https://drive.google.com/drive/folders/1xRMQ5RpH6N9iRy1ZCXws3S-F6P6m62Ap?usp=sharing https://drive.google.com/drive/folders/18WJInVWgWVnPDqh7kuaJtMTzgYBwkc6q?usp=sharing Arkadaşlar Process monitor oyun dosyalarını (Forza ve Apex) drive yükledim, bakıp sıkıntı ne bildirebilir misiniz?
  19. M

Forza Horizon oyundan atıyor yardım edebilir misiniz?

İlk kontrolü bana verdiği sahnede donuyor ve oyundan atıyor. Çözüm olarak yeni profil açın antivirüsü devre dışı bırakın diyorlar ama yinede olmuyor yardımcı olabilir misin Process monitörle dosya atsam? Ayrıca: Hatalı uygulama adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm: 1.468.304.0, zaman damgası...
  20. M

Sorun yazılımsal mı, donanımsal mı?

Occt 6.2 versyonu ile test ettim hata almadım, rocketlig league oynatıyor ama csgo’da bir süre sonra ekran donuyor ses gelmeye devam ediyor, apex legendste antreman modunu oynatıyor normal maç girince 0x8...li bir hata alıyorum. Sorun oyunlarda mı sistemde mi? Sürücüler güncel. Sistem: COOLER...
Geri