Arama sonuçları: *

• Users: arseyus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

E-Vektron Servis Deneyimim: Aynı Arıza, Farklı Ürün, Hasarlı Teslim

Merhaba, Birkaç ay önce Hepsiburada'nın kendi satıcısından bir adet Game Booster Enigma Red mekanik klavye satın aldım. Birkaç hafta sonra Enter tuşu tepki vermemeye başladı. Garanti sürecini yürüten E-Vektron ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. Ürün tamir edilip tarafıma geri...
  2. A

E-Vektron Servis Deneyimim: Aynı Arıza, Farklı Ürün, Hasarlı Teslim

Merhaba, Birkaç ay önce Hepsiburada'nın kendi satıcısından bir adet Game Booster Enigma Red mekanik klavye satın aldım. Birkaç hafta sonra Enter tuşu tepki vermemeye başladı. Garanti sürecini yürüten E-Vektron ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. Ürün tamir edilip tarafıma geri...
  3. A

CS-GO 2 için ryzen 3600 mü i5 10600k mı?

Dostlar kartım rx 9060 xt 16 gb Evet iki işlemcide bu kart için yetersiz ileride değşicem zaten inş. Geçici olarak ryzen 3600 mü yüksek fps verir i5 10600k mı? Net bir cevap lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. A

İkinci el ekran kartı sakın almayın

Kaç gündür sarı siteye bakıyorum garantisi bitmiş kartlara bile absürt fiyat çekenler var. Mining geçmişi var mı yok mu satıcı doğru söylüyor mu söylemiyor mu gibi şeyleri saymıyorum bile. Kendim de kart arayışındayım ne amd tarafında nede nvdia tarafında kaide değer bir tane bile ikinci el...
  5. A

Ekran kartımı alıyoruz kasa mı? Nedir bu fiyatlar..

En düşük güncel giriş seviyesi bir kart alalım desek 9600 xt 8 gb bile 15 k aşağı fiyata yok. Birileri kasıtlımı böyle tutuyor bu fiyatları? Yoksa cidden çok mu maliyetli oldu bu ekran kartı işleri? Mining bile yapılmıyor artık mining olsu demek bir kart 30 k başlıcak..
  6. A

ASUS TUF 23,8" 0.3Ms 240Hz FULL HD IPS 7.459TL (MONİTÖR GELDİ)

İkini Edit : Monitör ayarlarından yarış modu seçiliydi. Kullanıcı ayarına çekti görüntü kalitesi şuan için çok iyi. Bu durumda tavsiye ederim ancak ölü pixel olayı can sıkıcı biraz iade konusunda kararsız kaldım bakalım karar vericem onada. Edit : Monitir geldi An itibari ile kurulumu yaptım...
  7. A

INTEL Core i3 13100F 2.199 TL

İziko parako derken 1000 tl altına bile düşürebilirsiniz. Forumda konusu zaten açmışlar oraya bakarak değerlendirebilirsiniz. Önemli not: İyzico gibi uygulamalarda kullanacağınız numaranız ile alışverişte kullanacağınız numara mutlaka aynı olmalı. Aksi taktirde casback gelmeyecektir...
  8. A

CS GO 20 Saat Beklemesi Süresi

Merhabalar Az önce birbirini tanımayan bir takımla rekabetçi girdik ve maç 4-2 ilerlerken ekrana vac ban uyarısı geldi ve ekibin hepsi cezalandırılarak maç iptal edildi. Bana 20 saat bekleme süresi verirken başka birisine 45 gün vermiş. Bu 45 gün ceza alan kişi samimi olarak daha önce açtığını...
  9. A

ASUS ROG SWIFT PG27AQN 2560x1440 IPS 360HZ 29.692 TL

Asus ROG Swift PG27AQN Monitör
  10. A

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 3.899 TL

Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 Kopun olsun uygulama cashback olsun daha ucuza düşürebilirsiniz. Evet bir ıps panel değil ama full pivot oluşu 180 hz oluşu marka isim oluşu fiyatına değer. Satıcıda amazonun kendisi. Ayrıca bana göre renk kalitesi ıps göre yakın bir deneyim sunmuştu. Ben...
  11. A

İtopya sipariş iptali ve para iade ne zaman olur?

Dostlar itopyadan ram sipariş geçtim hemen sonrasında iptal ettim. Bu firma müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değil die biliyorum. Hemen iptal ettiğim için tahmini ne kadar sürede para iade gelir? Deneyimi olan var mı? Teşekkürler.
  12. A

İtopya sipariş iptali ve para iade ne zaman olur

Dostlar itopyadan ram sipariş geçtim hemen sonrasında iptal ettim. Bu firma müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değil die biliyorum. Hemen iptal ettiğim için tahmini ne kadar sürede para iade gelir? Deneyimi olan var mı? Teşekkürler.
  13. A

Corsair CX Series CX550 80+ 1.769,00 TL

CORSAİR CX550 Bu aralar sarı sitede psu arayışındaydım saçma sapan markalara bile 1000 tl üstü fiyat çekenler vardı. Yıllarca kullanmış 550w ikinci el psulara kim 1000 tl üstü para vermek ister ki? Kaldı ki çoğuda corsair kalitesinde değil. Biraz araştırdım hepsiburada başlığa CP-9020121-EU...
  14. A

Corsaır 480T Rgb Airflow Kasa 2.249,00 TL

Corsair Corsaır 480T Rgb Airflow Kasa videosu için Tıklayınız
  15. A

Gamepower Eclipse 4 120 MM A-RGB Kasasını önerir misiniz??

Merhabalar Öncelikle kasanın bir görselini bırakayım Dün bir siteden başlıktaki kasayı satın aldım. Bu kasayı kullanan var mıdır? Memnun mudur? Görselde ki gibi renkleri canlımıdır? Youtube baktım herhangi bir videosu veya incelemesi yok. Forumda belki satın alan birisi vardır die bir...
  16. A

Ryzen 3600x + Nitro+ 6600 XT Sıcaklık Testleri

Merhabalar. Konum Diyarbakır Ev merkezi ısıtma sistemli Ekran kartı ve işlemciyi aynı anda test ettim Bu test 30 dakika sürdü Ekran kartı nitro rx 6600xt ve %50 fan devrinde stabil kalıp max 77c gördü İşlemci ryzen 3600x soğutucu amd prism rgb voltaj 1.289 ve 4.2 ghz'de max 79 gördü Kasa...
  17. A

CS-GO hileciler için çözüm var mı?

Merhaba Arkadaşlar ile rekabetçi giriyoruz hesabım seçikin değil. Heralde bu seçkin olmadığım için sürekli hile geliyor die düşünüyorum. Bu oyunda hile denk gelmemesi için illa seçkin mi satın almamız gerekiyor? Bir önerisi olan var mı?
  18. A

Philips PowerPro City FC9331/07 Tavsiye eder misiniz?

Dostlar Annem için süpürge alacağım ancak pek tecrübem yok bu konuda. Başlıkta ki ürün şuan hepsiburada 4.779,00TL satılmakta. Fiyat performans ürünü olarak görünüyor. 5 bin TL daha iyi bir ürün var mı? Yoksa direk başlıktaki ürün alıp geçeyimmi? Şimdiden teşekkür ederim. İlgili ürün...
  19. A

CS GO 2 Baş belası oyundan atmalar siyah ekran hataları

İşlemci 3600x Ekran kartı rx 6600xt Uzun bir süredir bu sorun yoktu. Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ddu olsun ram olsun oyunu silip yeniden yükleme olsun ne yaptıysam hala cs2 stabill oynayamıyorum. Zamanlı zamansız bazen oyundan atıyor bazen de siyah ekrana düşüyor ve pc reset atmak...
  20. A

Zoko Chiko fanlar dönüyor ışıklar yanmıyor

Dostlar mrb 1-2 hafta önce başlıkta ki kasayı aldım. Sistemi kurdum rgb gayet sorunsuz çalışıyordu. Ancak dündendir ışıkları yanmıyor ve ne yaptıysam ışıklar geri gelmedi. Reset tuşundan kapalı konuma geliyor ama onunla alakalı bir durum deil. Kasa fanları dönüyor bu arada. Zaten sata kablosu...
Geri