Arama sonuçları: *

• Users: DarkStar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DarkStar

Ekran Kartı Az Watt Çekiyor Yardımcı Olur Musunuz?

Merhabalar, Yeni bir sistem topladım fakat Ekran kartı Forza Horizon 6 ve Portal With RTX oyunlarında maximum 110w civarlarını gördü. İnternet üzerinden cznull volumeshader açınca ise rahatça 230 watt'a kadar çıktığını gözlemledim. Isı değerleri normal. İşlemci ve GPU'da olması gereken çekirdek...
  2. DarkStar

RAM'ler düzgün çalışmıyor

elimde h310mhp biostar anakart var.kingston 8gb HX426C16FB3/8 ram vardı 16gb a yükseltmek için aynı modelden bir tane daha aldım.biosta sıkıntı yok ramler windows onarım ekranında takılı kalıyor.eski olan rami taktığımda biosta 2400mhz gözüküyor ve xmp profilleri açılabiliyor windowsta düzgün...
  3. DarkStar

Bu psu sizce yeterli mi ?

https://www.hepsiburada.com/nzxt-c650-gold-np-c650m-eu-650w-80-plus-gold-full-moduler-power-supply-p-HBCV000010DQGR 650w 80+ psu düşünüyordum ama sistemde Ryzen 7 5700x ve RTX 3070 gibi parçaları koyacağım için yetmeyebilir diye düşündüm.Sizce yeter mi yoksa 750w 80+ psu daha mı iyi olur ?
  4. DarkStar

Telefon şarj oluyor ama pc de yok

Evet Telefonum (iPhone 13) bilgisayara herhangi bir kabloyla herhangi bir porta taktığımda şarj oluyor ama hiçbir yerde çıkmıyor (aygıt yöneticisi dahil).Bu sorunu çözmekte bi fikri olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ? 1654453984 tamamdır başka kablo denedim ve sorunu çözmeyi başardım...
  5. DarkStar

Webcam Onerisi 300tl

Merhabalar 300tl ya kadar webcam arayisi icindeyim ama 2 tane webcam aradinda kaldim sizce hangisi daha iyi logitech c310 mu yoksa c505e mi yani ozellik acisindan felan goruntu kalitesi nasil bu cihazlarin ?
  6. DarkStar

SSD kronik sorunu var mı ? ve ssd anakartla uyumlu mu ?

Merhabalar ben burdaki Samsung 980 500GB 3100MB/-2600MB/S M.2 NVMe SSD MZ-V8V500BW Fiyatı (hepsiburada.com) samsung ssd yi almak istiyorum.kronik ssd olup olmadığını sorucam ve b450m-s2h anakartım var m.2 ssd destekliyor ama giriş pinleri solda ters çevirip takmak zorunda oluyorum çalışmasında...
  7. DarkStar

Monitörlü 6300tlya sistem önerisi

sistem arıyorum konuyuda bu yüzden açtım istediğiniz yerden sistemler atabilirsiniz Olması Gerekenler: 1-16gb en az 3000mhz ram 2-144hz 1ms monitör 3-en az rx580 8gb ekran kartı 4-ssd 240gb ın üstünde veya altında olmasın başka sistem gereksinimi yok dediğim gibi istediğiniz siteden...
  8. DarkStar

Monitor Karsilastirma

evet itopyada olan indirimlerde msi ve aoc nin monitorlerini gordum ikiside 1500tl ama hangisini alacigimi bilmiyorum sizce 165hz va panel aoc mi yoksa 144hz ips panel msi mi alinir ?
  9. DarkStar

windows siyah ekran ve mouse sıkıntısı

arkadaşlar bu pc başlayınca şifreyi girdikten sonra oluyor siyah ekran ve mouse,sadece masaüstü böyle ve windowsun kendi uygulamalarını açamıyorum (programları görev yöneticisinden açıyorum) bu sorun 5-10dk sonra düzeliyor ama bu sıkıntıyı almak istemiyorum çözümü bilen acil yazabilir mi ?
  10. DarkStar

Bios sikinti Acil Yardim

Bilgisayar baslarken prepairing automatic repair yazisi aliyorum.Bu sikintiyi bilen ve cozebilen bir arkadas yardim edebilir mi ?
  11. DarkStar

PC aniden kapandı ve açılmadı

Arkadaşlar bugün oyun oynuyordum pc aniden kapandı ama elektrikler gitmemişti.açmayı denedim açılmadı.psu yu kapatıp yeniden açtığımda bilgisayarı açmayı denediğimde açıldı.Sorunu bilen yazabilir mi.(bu arada pc açılmazken psu da sorun olduğunu sanmıyorum çünki anakart ve ekran kartının ışığı...
  12. DarkStar

Hangisi daha iyi (iPhone)

Sizce fiyatlari ayni olan Apple Watch 3. generasyon mu daha iyidir yoksa AirPods Pro mu ? Niye AirPods Pro istiyorum:bende suan AirPods var ama icinde sadece 1 tane var Niye Apple Watch 3 istiyorum bisiklet kullanirken kac kalori yaktigimi ve biri aradiginda ona cevap vermek icin (suanki...
  13. DarkStar

RAM Model Uyumu

Şimdi bende XPG 8gb ddr4 3000mhz cl16 d20 red ram var.ram arttırmayı düşünüyorum.Aynı model ama 4gb veya 16gb ram alsam sıkıntı çıkar mı ?
Geri