Arama sonuçları: *

• Users: climaxbae
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. climaxbae

mekanik klavye tavsiyesi

Merhaba arkadaslar klavyem bozuldu yeni bir klavye alicam almisken mekanik aliyim diyorum nelere dikkat etmeliyim fiyat performans bisey ariyorum linktekinin fiyati baya uygun ve değerlendirmesi iyi ne onerirsiniz? Dexim YH905 Rgb LED Işıklı ve Mekanik Tuşlu Oyuncu Klavyesi - DKA007...
  2. climaxbae

ROBOT SÜPÜRGE ÖNERİSİ?

Arkadaşlar 10-15 bin bandında robot süpürge önerebilir misiniz? Tek yaşıyorum evim 60m2 Benim için önemli olan kriterler: -İyi çekmesi -Özellikle iyi paspas atması -Evde değilken ayarlanabilir şekilde çalıştırabilmek
  3. climaxbae

Taylanddan 14 pro max alınır mı?

Bu kötü günlerde bunu konuşmanın yeri değil aslında ama aciliyeti olduğu için paylaşmak durumundayım. Bir arkadaşım haftasonu taylanda gidecek ve kendine telefon alıcak kendime de aldırmayı düşünüyorum fiyatı kendi sitesinde 45000 tayland bahtı(25300tl) diğer sitelerde 42000-43000(24000tl)...
  4. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

arkadaşlar selam, şuanda iphone 8 kullanıyorum 13 veya 14 almayı düşünüyorum acaba yakın zamanda bir zam beklentisi vb bir şey var mı? bunun haricinde sizce 13 mü 14 mü alınmalı özelliklerini incelediğimde 14'de sadece birkaç yazılım iyileştirmesi ve ''yazılımla yapılan'' photonic engine(ismini...
  5. climaxbae

Bu FPS Değeri bu sistemde normal mi?

arkadaşlar merhaba, kuzenime yeni bir laptop aldık asus g513 sistemin özellikleri ryzen 7 4800h nvidia 3050 4gb ddr6 1x16gb ram 512 gb m2 ssd valorantta değerler ekteki gibidir hatta ölünce vs fpsin 100ün altına düştüğü oluyor ve zaman zaman 50lere 70lere düşüp fps drop oluşturuyor ne yapmak...
  6. climaxbae

millenicom nasildir?

merhabalar millenicomdan internet almayi düşünüyorum onerir misiniz?
  7. climaxbae

300₺ kulaklık önerisi

300₺ye oyun odakli kulaklik onerisi alabilir miyim?
  8. climaxbae

9000tl laptop önerisi?

9000TL bütçeye laptop önerir misinz? Oyun ve günlük kullanım için.
  9. climaxbae

Xbox vs Rampage hangisini almalıyım?

Arkadaşlar fifa online 4 için joystick almak istiyorum bu iki kol arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? farklı önerisi olan varsa önerilere açığım https://www.hepsiburada.com/snopy-rampage-sg-r218-ps3-pc-x-input-kirmizi-usb-1-8m-joypad-p-HBV00000KLND2...
  10. climaxbae

Yardım Fiyat/performans joystick önerisi

Yeni çıkan fifa online 4 için kablolu bir fiyat performans joystick önerisi alabilir miyim fiyat mümkün olduğunca minimum oluırsa iyi olur ama hakediyosa fazlasınıda veririm lakin 200 bandına çıkmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. climaxbae

Aralıklarla İnternetime Ping Giriyor! Ne Yapmalıyım?

internetime ara ara ping giriyor oynanmıcak seviyede 50 kere servis çağırdım adam birebir internet sağlayıcımız bunun için bişey yapamıyor dedi ben kendi çapımda napabilirim acaba bilgisayarla alakalı olabilir mi virüs vs kablolu bağlantı kullanıyorum
  12. climaxbae

Ani Ping dalgalanmalarini nasil cozebilirim?

resimdeki gibi ani ping dalgalanmalari yasiyorun kafasina gore yukselip iniyor bazen stabilken bazen bi maci kanser ede ede oynatiyor adama sıkıyorum sikmayi birakinca oluyor kablolu baglanti kullanıyorum bu sorunu nasil cozebilirim?
  13. climaxbae

PC Bir Anda Kapandı Neden Olabilir?

İmzamdaki pcm bi anda kapandı tekrar açıldı fakat olması beni endişelendirdi sebebi ne olabilir? 3 aylık bir pc
  14. climaxbae

Valorant fps degerleri normal mi

arkadaslar selam cagdas isilin videosunu izliyordum i5 7700 ve rx570le valorant yuksek grafik 2k cozunurlukte bu fpsi aliyor bu normal mi ben imzamdaki sistemle 1080pde aliyorum bu fpsi sizce bu normal mi ben de mi sorun var video mu supheli
  15. climaxbae

i3 10100F + 1660super kullananlar valorantta kac fps aliyor?

sorum basliktaki gibidir kullanan kisiler yazarsa sevinirim csgo forzayi da soylerseniz iyi olur youtubeda videosu oldugunu da biliyorum tesekkurler
  16. climaxbae

valorant fps değişmiyor?

imzamdaki sistemi kullanıyorum grafikleri lowada çeksem 1080den 768'ede alsam fpsim değişmiyor hep aynı fpsi alıyorum neden olabilir?
  17. climaxbae

valorant dusuk fps paket kaybı sorunu

canli yayin yaparken önceden 165 fpse sabitleyebiliyordum ama suan fpsim 150-200 arasi geziniyor son guncellemeden sonra boyle oldu sizce bunun sebebi nedir ve bazen milisaniyelik paket kaybi yükselebiliyor ekran kartininda bu kadar az kullanmasi normal mi?
  18. climaxbae

300TL webcam önerisi

merhabalar twitchde bi süredir yayın açıyorum 300tlye kadar bütçem var webcam önerisi alabilir miyim?
  19. climaxbae

14k bütçeye toplama sistem önerisi

arkadaşlar bütçe 14k sistem önerilerinizi alabilir miyim?
  20. climaxbae

OBS Atlanan kareler(AĞ) sorunu

Bi süredir düzenli olarak twitchden yayın açıyorum ama atlanan kareler(ağ) sorunu yaşıyorum ilk açmaya başladığımda bu sorun yoktu nasıl çözebiliceğimi bilen var mı? Bitrate çok dalgalı olduğu için eve teknik servis çağırmıştım ondan sonra oldu bidaha çağırıcam eski haline alsınlar :D Benim...
Geri