Arama sonuçları: *

• Users: trkgates32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. trkgates32

Workintech diye bir kurum var ve 6 ayda web yazılım eğitimi alıyorsunuz

Workintech diye bir kurum var ve 6 ayda web yazılım eğitimi alıyorsunuz... Bu eğitime katılmış ve geribildirim alabildiğiniz kişiler var mı? Kurs hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Yazı çok uzun olması için sorumu ilk başa yazdım. Eğer isterseniz devamını okuyabilirsiniz. Merhaba...
  2. trkgates32

İnceleme Colorful Igame Geforce Rtx 3060 Ti Vulcan İNCELEMESİ

Merhaba. Yakşalık 2 ay önce 3060ti veya 3070 gücünde bir ekran kartı araştırmasına başladım. Gözüme Colorful Igame Geforce Rtx 3060 Ti Vulcan modeli çok takıldı. Youtubede Türkiye'de incelemesini yapan bulamadım. Yabancı kanallardan birkaç inceleme videosu izledim ve neden olmasın dedim. Daha...
  3. trkgates32

Eve internet bağlatacağım ama duvarda telefon hattı prizi yok. Data prizi var.

Merhabalar. Malum üniversiteler açıldı ve aparta çıktım. Apart ve yurtlarda internetlerin ne kadar kötü olduğunu bilirsiniz... Özellikle akşam saatlerinde hiçbir şey yapılamayacak düzeye ulaşırlar. Bende ev sahibime sordum ve ana rootlerden kendime kablo çekebilir miyim diye... Kendisi sağolsun...
  4. trkgates32

Logitech G733 - Corsair Virtuoso sizce hangisi ?

Logitech G733 veya Corsair Virtuoso kullanan arkadaşlar kullanıcı deneyiminiz nasıl ? Kullandıgınız cihazın + ve - yönleri neler. Sizce hangisini almalıyım. Teşekkürler. Logitech G733 Corsair Virtuoso
  5. trkgates32

Gaming gen hazır sistemde bilerek eksik ram yolluyor.

08.06.2021 tarihinde sistem sipariş verdim. 10.06.2021 tarihinde elime ulaştı. Sistemde 16 gb ram olması gerekirken 1 tane 8gb ram takıp yollamışlar ve diğer ram kutusunda da öbür ram yoktu. 10.06.2021'de Gaming gen'i telefonla aradım ve kargonun ram'i kabul etmediğini söyledi ve ondan dolayı...
  6. trkgates32

Gaming gen sistemde eksik ram yollaması saçmalığı.

08.06.2021 tarihinde sistem sipariş verdim. 10.06.2021 tarihinde elime ulaştı. Sistemde 16 gb ram olması gerekirken 1 tane 8gb ram takıp yollamışlar ve diğer ram kutusunda da öbür ram yoktu. 10.06.2021'de Gaming gen'i telefonla aradım ve kargonun ram'i kabul etmediğini söyledi ve ondan dolayı...
  7. trkgates32

8300 TL'ye i3 10100F+GTX 1660 Super Sistem Kaçırmayın

Dün 8750 tl olan sistem bu gün 8300tl sadece güç kaynağı farklı. Dün sistemde asus tuf serisinin 450w güç kaynağı vardı bu gün ise değiştirilmiş ve FSp'nin güç kaynağını kullanılmış. Şu anda fiyat performans olarak en iyi sistem olabilir. Ben alacağım sanırım :D...
  8. trkgates32

Kasa alacağım 2 sistem arasında tereddütte kaldım. Sizce hangisi ?

Sistem 1 : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-oyuncu-bilgisayari-1660ti-sadece-kasa-fiyati-budur-915260345/detay/ Sistem 2 : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bilgisayar-kasasi-926621139/detay...
  9. trkgates32

8k ya MSI gtx 1660 Tİ lık Kasa. Sizce fiyat iyi mi ? ( 2. EL )

Selamlar. Kasa almayı düşünüyordum. Bu gün incehesabı takip ettim. 8.2k olan sistem 7.6k ya düştü ama o sistem benim içine hiç sinmedi ve almadım. Onun yerine 2. el sisteme yöneldim ve kendi oturdugum il de 8k ya AMD RYZEN 5 2600 --- MSI 1660Tİ -- 16gb ram --- kasa : FRISBY FC-8935G 650W 80...
  10. trkgates32

8k bütçem var. Hazır sistem önerilerine açığım.

Selamlar. 8k bütçem var. Gtx1660 'ı olan sistem önerilerinize açığım. Laptop kullanıyorum. Elimde gtx 1650 i5 9300h 16gb ram laptop var ama Rust oynarken çok sıkıntı yaşıyorum. Fps konusunda hiç memnun değilim. Monitör , klavye , mouse gibi tüm ekipmanlarım var. Sadece laptop'u satıp...
  11. trkgates32

Süper indirim. Msı G241 144Hz. Monitör alacaklar kaçırmasın önerim.

Msı G241 çok iyi bir indirime girmiş. 25 stok var. Monitör almayı düşünen varsa düşünmeden alsın. https://www.itopya.com/msi-optix-238-g241-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor/
  12. trkgates32

Laptop Anakartı üzerindeki pembe renkte macun nedir ?

Merhabalar. Geçen günlerde laptop işlemci ve ekran kartının termal macununu değiştiriyordum. İşlemci ve Ekran kartının termal macunu gri renkte idi ve elimde olan termal macun ile değiştirdim. Ama soğutma bloğunda pembe renkte olan bir macun vardı. Bunun ne olduğunu anlamadım. Sanırsam pembe...
  13. trkgates32

Yardım Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router Hakkında

Merhaba Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router router almayı düşünüyorum. Kendi internet modemim bilgisayar masamda durmakta ve evin çoğu yerinden wifi çekmiyor. Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router'ı mutfağa koymayı düşünüyorum. Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router , internet modemimden gelen kablosuz ağ sinyalini...
Geri