Arama sonuçları: *

• Users: Sndjety
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sndjety

Yardım R6'da ani donma sorunu.

R6 oynarken 15-20 saniye aralıklarla fps normalken 4-5 saniyeliğine 0'a düşüyor. Ayarlar Çok yüksekte ve 75FPS alıyorum sabit. Bu durum her oynadığımda olmuyor mesela 4-5 maç atıyorum sonra aniden bu durum başlıyor ya da o gün hiç olmuyor rastgele bir şey. Yani anlayamadım sorun donanımsal mı...
  2. Sndjety

Bilgisayar çalışmasına rağmen klavye ve monitör çalışmıyor.

Case'in, ekran kartının, cpu nun fanları dönüyor her şey çalışıyor lakin monitör ve klavye çalışmıyor.
  3. Sndjety

Öneri Bu fiyata en iyi telefon hangisi?

15-20K arası kamerası iyi olan bir telefon arıyorum. Manzara, bina, makro çekim fotoğraflarını seviyorum. (özellikle makro) Yardım ederseniz sevinirim.
  4. Sndjety

Öneri Hangisini tercih etmeli?

Karşımda 2 seçenek var; Poco F2 Pro, Poco F4 Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? (Kamera benim için oyun performansı ve s den daha önemli.)
  5. Sndjety

Öneri Maks 400 TL mouse önerisi

Kendi faremin tekerleği bozuldu ve artı olarak çok ağır bir mouse olduğu için artık yormaya başladı. Maksimum 400 TL mouse önerilerinizi beklerim tabii ki 5-10 TL fazla olsa da olur. Hafif olması güzel olur ve oyunlarda çok agresif kullandığım için hızlı haraketlerde takılmayacak bir mouse lazım.
  6. Sndjety

İnternet olmasına rağmen bazı şeyler açmıyor

İnternetim olmasına rağmen ve bazı şeyler açmasına rağmen youtube da aratma yapamıyorum bağlantI sorunları diyor, google'da arama yapamıyorum internet yok diyor ve s ve s
  7. Sndjety

Valorant hesabım kaç TL eder?

Hesabımı satmayı düşünüyorum, bu işlerden pek anlamadığım için sormak istedim. Hesabımdakı şeyler bunlar; Yağmacı Vandal, Asil Vandal, Işık muhafızı Vandal, spectrum phantom, asil spectre, oni bıçak ve battle pass skinleri. Lig elmas 115 level 100RP
  8. Sndjety

GT 430 için en son sürücü

Nvidia'nın kendi sitesinden indirilmiyor arkadaşın dediğine göre bende yabancı siteleri atmak istemedim. Hangi site güvenilirdir link ve s ata bilir misiniz?
  9. Sndjety

ui ux için minimum hangi özelliklere ihtiyacım var? (dizüstü)

ui ux'a başlayacağım okul ve s diz üstü bilgisayara ihtiyacım var minimum hangi özellikler olmalı tam kafamda oturamadı. çalışacağım programlar; adobe xd, figma, invision, adobe indesign.
  10. Sndjety

Yardım Logitech K380 iPad 9. nesili destekliyor mu?

iPad 9. nesil almayı düşünüyorum 2021 model kendi smart keyboardı pahalı olduğu için mağazadaki satıcı logitech K380'in iPad'le çalışacağını söyledi doğru mu?
  11. Sndjety

Böyle bir sistem almayı düşünüyorum sizce iyi mi?

RTX 3050 intel i5 12400 16GB 3200mhz m2 ssd 512GB 1TB HDD H610M H
  12. Sndjety

Yardım Blackstar debut 15 metal tür için iyi midir?

Blackstar debut 15 almak istiyorum ve çalmak istediğim müzik türü metal ve hard rock lakin bu amfi bunun için uygun mudur bilmiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
  13. Sndjety

Öneri Ipad mini 6 alımaya değer mi?

Çizim, figma üzerinde ui işleri ve s için düşünüyorum daha fazla üstüne koyamam fiyatın. Deneyimlemiş birisi var mı?
  14. Sndjety

Öneri 300TL'ye kulaklık önerisi

Konu başlıkta
  15. Sndjety

Bu sistem 18K'ya değer mi?

Sistem özellikleri şunlar; i5 12400 gigabyte H610M H 2x8 16GB ram 3200mhz Gigabyte RTX 3050 600W 80+ 512GB NVME SSD
  16. Sndjety

Lost ark indiremiyorum

Oyunu oyna'ya basıyorum normalda indirmesi gerekirken oyunun sayfası tekrar geliyor ne kadar oyunu oyna'ya bassam da inmiyor
  17. Sndjety

Your PC did not start correctly sorunu

Arkadaşım 2-3 gün önce böyle bir sorunla karşılaştı ve o zamandan buyana hala düzelmedi. Bilgisayarı kapattığı günün sabahı bilgisayarı açarken böyle oldu
  18. Sndjety

Öneri Büyük elime uygun mouse arıyorum

Belirttiğim bütçede hafif ve elime uygun mouse arıyorum.
  19. Sndjety

E-Posta'ya yanıt göndermiş miyim anlayamıyorum.

Fotoğraf bu yanıtın üzerine bastığımda ilet mesajı geliyor yine anlayamadım bu yanıtı göndermiş miyim göndermemiş miyim?
Geri