Arama sonuçları: *

• Users: MeteHELP
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MeteHELP

Yardım 5-6K Arası Monitör tavsiyesi

Çok fazla oyun oynayan birisi değilim 24-27 inç günlükte kullanabileceğim monitör arıyorum
  2. MeteHELP

60k uzun ömürlü Gaming laptop önerisi

Bütçem 60 bin. Öyle saatlerce oyun oynamıyorum. Uzun ömürlü laptop istiyorum.
  3. MeteHELP

Yardım Ekran Kartı pin problemi

[H3 id='Ms+VGA+Geforce+Rtx+5060+T+16G+Shadow+2x+Ekran+kartm+pinler+bu+ekilde+geldi+nasl+takacam']Msı VGA Geforce Rtx 5060 Tı 16G Shadow 2x Ekran kartım pinler bu şekilde geldi nasıl takacağım [/H3]
  4. MeteHELP

Bilgisayar kapanması

Arkadaşlar merhaba bilgisayar olur olmadık yerde direkt kapanıyor. Mavi ekran vermiyor bir anda siyah oluyor ve yeniden başlatıyor. Yük testine soktum ağır yükte kapanmadı bazen oyun oynarken bazen video izlerken kapanıyor sebebi nedir
  5. MeteHELP

Yardım 40K Gaming Laptop Arıyorum

Sorun çıkarmayacak güzel bir laptop arıyorum.
  6. MeteHELP

Yardım Modem kaynaklı Wİ-Fİ Kesilmesi

Arkadaşlar Merhaba, Superonline'a geçtim yalnız şöyle bir sorunum var: Telefonun ekranını kapatıp bir yere koyduğum zaman telefon wifi den çıkıyor haliyle telefon elimde değilken whatsapp bildirimleri vs gelmiyor telefonun ekranını açtığım zaman otomatikman wıfı'ya bağlanıyor bunu bir türlü...
  7. MeteHELP

25-30K Arası mantıklı toplama sistemler

Şu aralar alabileceğim en mantıklı f/p sistem
  8. MeteHELP

Yardım 4-5K Arası Monitör Önerisi

Daha çok oyun odaklı 1080, 24inç
  9. MeteHELP

Yardım Kırılmaz Cam & Kılıf Önerisi

İyi akşamlar, yeni bir iPhone alacağım tonla para verdiğimiz için haliyle korumak istiyorum. Önerebileceğiniz kırılmaz cam, kılıf var mı? iPhone 13
  10. MeteHELP

Kayıp araba anahtarı

Merhaba 1999 model megan 1 aracın tüm anahtarları kayıp, kapıları açık şekilde duruyor sanırım imobilizerli anahtar yeni bir imobilizerli anahtar kestirmek bana kaça patlar
  11. MeteHELP

IOS Alınabilecek En Mantıklı Iphone

iPhone 11 eskidi, 13'ü devlet dağıtıyormuş gibi herkesin elinde. Özellik ve fiyat bakımından alınabilecek en mantıklısı nedir?
  12. MeteHELP

Rusyaya Çiçek Göndermek

Rusyaya çiçek göndermek istiyorum bildiğiniz çiçeksepeti gibi uygulama var mı?
  13. MeteHELP

Ek Gelir Langırt Masası

Arkadaşlar merhaba, ek gelir olarak langırt masası satın almak istiyorum. Bu masayı lise, üniversite kantinleri ya da işlek bir kafeye koyup ek gelir elde etme gibi bir planım var. Daha önce bu işlerle uğraşıp da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Langırt masası kazançları...
  14. MeteHELP

Yardım 25,000 TL LAPTOP ÖNERİSİ

Üniversite, seyahat ve birazda oyun Max: 25,000
  15. MeteHELP

Öneri 15,000₺ Bütçe Laptop Önerisi

Merhaba 15,000₺ civarı “iş” bilgisayarı aramaktayım. Önerilerinizi merakla bekliyorum..
  16. MeteHELP

Kablosuz kulaklık önerisi

Max 700TL Kablosuz kulaklık önerisi Bu nasıl...
  17. MeteHELP

Öneri 100-120 TL FPS Maus önerisi

Gariban adamım orta kalite bir şey olsun yeterlidir FPS Oyuncusuyum Dönerken takılmasını istemiyorum Bunu da değerlendirirseniz sevinirim...
  18. MeteHELP

Öneri 100-200 Arası Alınabilecek Mauslar?

FPS Oyuncusuyum çok param yok :/ Dönerken takılmasın yeter İPS Fazla olsun yani 30 TL LİK Maus ile geziyorum..
  19. MeteHELP

8-9K LEPTOP ÖNERİSİ.

8-9K LEPTOP ÖNERİSİ Sunum, tez, vs yazacağım oyun oynamayacağım.
  20. MeteHELP

Ekranım genişlemiyor 4:3 olmuyor

Denetim masasında tam ekran ekran genişlemiyor hafif bulanıklaşıyor yeni olmaya başladı sanırım ekran kartı güncellemesinden sonra.
Geri