Arama sonuçları: *

• Users: ertan+
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

C: /s /q komutunu CMD ye yazarsak ne olur?

C: /s /q
  2. E

MSI a650gf kasaya sığar mı? Yardımcı olabilir misiniz

Psu 150mmx160mmx86mm boyutunda imiş. Benim kasam powerboost vk-c12b. Mid tower boyunda, sığması gerek ama almadan önce sormak istedim.
  3. E

Amazon prime: geldik bulamadık. Ne yapmam gerek

Bugün öğlen saatlerinde de SMS geldi müşteri hizmetlerini aradım kargonuz 22.00 a kadar teslim edilecek dedi. Şimdi tekrar geldik bulamadık yapmışlar sabahtan beri evdeyim. Sipariş iptal olur mu? Bir şey yapmam gerekiyor mu?
  4. E

Minidump dosyaları, sürekli mavi ekran yiyorum

https://disk.yandex.com.tr/d/NZTnKIBq-8lTpA Selamlar, linke dosyaları koydum. Birisi yardımcı olabilir mi? Sistem; MSI h310m pro-vdh plus bios u güncel i5 9600kf (şüpheli) Hi-level 8gb 2400mhz Zotac gtx 1650 (sıfır, yeni aldım. Driver güncel Longline 256 gb ssd
  5. E

Flash belleğe video yüklerken mavi ekran yiyorum

Başlıkta yazdığı gibi
  6. E

İkinci el 9600kf üstünde değişik bir şey var

Dolandırıldık mı?
  7. E

userbenchmark ssd de sorun buldu. Oyunlarda takılma yaşıyorum.

Fps yüksek olduğu halde takılma sorunu yaşıyorum. Oyunlar akıcı değil. Valorant, GTA 5 vb. SSD için söylediği sorunu ben anlamadım, yardımcı olabilir misiniz? Ve ya sorun hangi parçadan kaynaklı olabilir?
  8. E

Valorant'da yüksek fps alırken oyun takılıyor ve userbenchmark

Oyunu oynarken ort.140 fps alıyorum. Ama oyun sık sık takılıyor. 120hz monitörde freesync açık. Test yaptığımda ekran kartının performansının düşük olduğunu gördüm. Ama SSD için söylediği şeyi anlamadım. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ya da Radeon Software den yapabileceğim bi ayar...
  9. E

Kartı bga makinesine bağlamak + mahalle bilgisayarcısı rx 570

Çok sık wattman hatası aldığım ve bilgisayar da sürekli kapandığı için pc yi tamirciye bıraktım. Kartı çeşitli testlere sokmasını ve termal macun değişimi yapmasını istedim. Bugün arayıp kartı ''bga makinesine'' bağlayacağını ve test edeceğini eğer kart sağlamsa bir sorun çıkmayacağını, kart...
  10. E

2700tl iş için sistem, fikriniz nedir?

Bunu alıp basit ofis işleri için kullanıcam. Şuan indirimli fiyatı 2700tl. Ekran kartı olarak biostar veya powercolor var hangisini tercih etmeliyim?
Geri