Arama sonuçları: *

• Users: mhmtctn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mhmtctn

HyperX Cloud 3 S aldım, mikrofon ayarlarında problemlerim var.

Merhaba, indirimlerden cloud 3 s modelini satın aldım, Firmware güncellemesini gerçekleştirdim, Ngenuıty programından fakat istediğim o kaliteli mikrofonu yakalayamadım, alt kısma mikrofonda bu ayarlarım var fakat, net değil sesler, arkadaşlarım ile denemesini yaptım ama bir über bir değişiklik...
  2. mhmtctn

Yardım Rx 6700 ekran kartına sahibim monitör arıyorum 2k çözünürlüklü

Merhaba geçenlerde bilgisayar aldım, PC hocasının videosunda gördüğüm bana uygun geldi R5 5600 işlemci ve AMD rx6700 ekran kartı olan bir sistem. Buna uygun 2k destekleyen monitör arayışındayım. Daha öncesinde Asus vg24vq modelini kullandım. Ondan memnundum. Şimdi ise aşağıda linkini vermiş...
  3. mhmtctn

Samsung 870 Evo 1TB SSD sahte mi?

Merhaba, başıma gelen talihsiz olay hakkında fikir almak için buradayım. Geçtiğimiz günlerde samsung 870evo 1tb ssd siparişi verdim. Neyse ssd geldi çok güzel işte taktım, windows direkt olarak ssd'yi gördü. Normalde başta görmez ayarlanması gerekmiyor mu onunla alakalı arada kaldım. Sonra...
  4. mhmtctn

13K monitör dahil sistem (öneri fikir)

Merhaba arkadaşlar, önceden kendim toparladığım bir sistem göndermiştim. Onlardan yola çıkarak ve gaza gelerek kendime şu tip bir sistem yapmayı düşünüyorum yakın tarihlerde. Parçanın yanına nerede öneri istediğimi yazarım linkleri ile bırakacağım. Topladığım parçalar pahalı daha ucuzu var...
  5. mhmtctn

R3 3100 ve gigabyte 1650s'li sistem kombinasyonu değerlendirmesi

Merhaba arkadaşlar, aklımda aşağıda belirttiğim şekilde bir sistem var fakat, uygun mu yada şunu değiştirsen daha iyi olur diye öneri almak istiyorum. Bütçem çok fazla yok maks 7k ya çıkabilirim. Monitör dahil değil, çok bunlardan çıkmak istemiyorum. Kasa önerisi alabilirim teşekkürler...
Geri