Arama sonuçları: *

1. hekimoğlu adayı

Beypazarının Tadı mı Değişti?

son 1 2 haftadır beypazarının tadı iğrencleşmiş gibi geliyor bana metalik bir tadı var sanki bi tek bana mı böyle geliyor
  2. hekimoğlu adayı

Dünya Kupası Tahmin Oyunu

https://theworldcupguide.com/world-cup-2026-group-and-bracket-predictor/ . ben böyle olacağını düsünüyorum
  3. hekimoğlu adayı

Lolde Neden Rank Atlayamıyorum

https://www.deeplol.gg/summoner/tr/KIZIL KIZLAR DM-LM10 bu benim hesap . yani AI score da hep takımımım en iyisi falan oluyorum rakip jg den her zaman ejderde alamette kurtcukta öndeyim kill alıyorum gank atıyorum ama olmuyo rank niye yükselemiyorum ...
  4. hekimoğlu adayı

Işlemci Yükseltme Önerisi

ryzen 5 5500 ü 2000 2500e satıp daha iyi bir am4 işlemci almak istiyorum önerilere açığım ve anakartımın a320m psu nun 550w olduğunu unutmayın
  5. hekimoğlu adayı

Sanayiye Gitmeden Önce Ne Bilmem Gerekir

yakında ehliyet alıcam arabam olucak ama sanayiye gitmekten çok korkuyorum geçen gün sadece bir lastik yaması için 500tl verdik işlem 1 dk bile sürmedi . dolandirilmaktan korkuyorum valla sanayiye gitmeden önce ne bilmem gerekir falan yazarsaniz sevinirim
  6. hekimoğlu adayı

Odak Sorunu İçin Gamer Hack Alınır mı

https://proteinocean.com/gamer-hack?_gl=1*akz3i*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw8uTQBhAdEiwAVvtJykC-8XW-d-Ot1JC8W7_HAjj6lmXPCY9LaRCDuDxpeYABLa-pO7ZfGxoCPKsQAvD_BwE&gbraid=0AAAAACpCJAOjOt2aBSieRyy1KTmd4vtUn . denemelerde odak sorunum var özellikle tyt de . bunu almak istiyorum yardımcı olur mu...
  7. hekimoğlu adayı

Riot Sürekli Valorant İndirmeye Calısıyor

bilgisayarımda lol var ama valo yok valorantın yüklenmesini istemiyorum kaaç kere iptal ettim sildim ama yok pc her acıldığında valorant indirmeye calısıyor . istemci ayarı da bulamadım otomaatik indirmeleri kapatamıyorum nasıl çözücem
  8. hekimoğlu adayı

35k Sularında Telefon Önerisi

35k bütçem var iphone ya da samsung dışı birsey asla istemiyorum. oyun falan oynamam . instagramda 500m takipçim yok kamerada çok umrumda değil sadece sorun cikarmasin uzun yıllar gitsin . güncel telefon redmi note 10 pro
  9. hekimoğlu adayı

Çözüldü✓ Kasa Fanlarimın Yönü Doğru Mu

kasam çok temiz olduğu için özür dilerim
  10. hekimoğlu adayı

Sınırlıda Olsa Oc Yapabilirmiyim

ryzen 5 5500 asus a320mc r 2.0 var elimde sinirlida olsa OC yapabilir miyim
  11. hekimoğlu adayı

Logitech F710 Tutukluluk Yapıyor

gamepadle oynuyorum forza arada bir ışığı yanıp yanıp sönüyor kol takılı kalıyor nasıl çözerim
  12. hekimoğlu adayı

Çözüldü✓ Microsoft Store 0x80070490 Hatası

iso win kullanıyorum ama az önce yüzeysel format attım windows için .yinede bu hatayı alıyorum indiremiyorum yardım edin
  13. hekimoğlu adayı

Çözüldü✓ Microsoft Store Nasıl Geri Getirilir

özel iso falan kurdum ama microsoft store yok suandada ihtiyacım var birde su videodaki şeyleride yaptım
  14. hekimoğlu adayı

Mikrofon Ayar Programı Önerisi

kulaklığımdaki mikrofonun ses iletimi kötü programla falan iyilestirebilirmiyim gerçek hayattaki sesime hiç benzemiyor
  15. hekimoğlu adayı

Forza 6 Alınır mı - + Tablosu Lazım

forza 6 nasıl güzel mi - + tablosu cıkarabilir misiniz
  16. hekimoğlu adayı

Kasamin Yeri Kötü Mu

kasamı böyle bir yere koyuyorum sizce hava akışı kötü mü degistirmelimiyim
  17. hekimoğlu adayı

Ekran Kartı Undervolt Yapılmalımı

bazıları undervoltu kesinlikle yapmalısınız diyor benim kart rx 6600 ben yapmalımıyım ne bu mantıklı mı aydınlanmam lazım
  18. hekimoğlu adayı

Anneler Günü Hediye Önerisi

anneler günü için hediye önerisi lazım bütçe 100 200tl de olabilir 3 4 bin tl de olabilir onerilere ihtiyacim var
  19. hekimoğlu adayı

Monitörümde garip cizgiler var

monitörümde böyle cisgiler var en soldan en sağ kadar sebei nedir
  20. hekimoğlu adayı

Işıklar yanıyor ama klavye çalışmıyor

25h2 vardi 23h2 ye cevirttim sonra pc yi actim calismadi klavye windows visual indirdim 2005ten günümüze bu sefer yazilim çalıştı ama klavye çalışmıyor yine
Geri