Arama sonuçları: *

1. hekimoğlu adayı

Min Parlaklık Fazla Geliyor

iphone 12 min parlaklık bana fazla geliyor ben dahada azını istiyorum gözümü alıyor geceleri bunun bi yolu var mı
  2. hekimoğlu adayı

E Devlete Giremiyorum

telefon değiştirdim eski telefonum bozuk e devlete girerken eski telefondan omay istiyor pttye gitsem hallederler mi
  3. hekimoğlu adayı

Çözüldü✓ Ios Oto Parlaklık Değiştiriyor

iphone 12 m ve ipad a16m var otomatik parlaklık azaltıp arttırıyor ikiside true ton kapalı olmasına rağmen
  4. hekimoğlu adayı

Nikah Düğün İşlerinde Nasıl Para Kopartılır

ablam evlenecek hayırlısıyla bende kulaklık alıcam ama düğünden falan para koparsam fena olmaz ablamın kız kardesi falanda yok bende düğün islerinden anlamam para koparabilirmiyim
  5. hekimoğlu adayı

Kpss Ortaöğretim Kitap Tavsiyesi

genel kültür kısmından soru bankasına ihtiyacım var tarih coğrafyaya
  6. hekimoğlu adayı

Uyku Sağlığımı Nasıl Arttırabilirim

uykularimdan memnunum ama daha iyisini istiyorum daha kaliteli daha sağlıklı uyku istiyorum bunun için ne yapabilirim . istediğim kadar rahat hissedemiyorum. odama siyah perde aldım karanlık ama cok az ışık sızıyor göz bandı takıyorum magnezyum alıyorum ne tür yastığım ve yatağım olmalı...
  7. hekimoğlu adayı

Arkadaşlarla 1 Tatil Ne Kadara Patlar

8 kişilik bir arkadaş grubum var , beraber mersin antalyada havuzlu güzel bi bungalov ev kiralayıp 3 5 gün kalmak istiyoruz adanadan çıkacağız, benzindi yemekti evdi çar çurdu derken ne kadar para koymamız gerekir ortaya
  8. hekimoğlu adayı

Nays, İyzico Gibi Gibi Uygulamalar Ne İşe Yarar

forumda bunlari kullananları görüyorum, bunlar cidden alacağınız şeyleri indirimle almanizi sağlıyormu veya baska ne işlere yarıyorlar
  9. hekimoğlu adayı

Kpss Ortaöğretim Pdf İ Nerede Bulabilirim

2024 ortaöğretim kpss sınavı arıyorumda ösym sitesinde sorularin hepsi yok pdf i nerede bulabilirim
  10. hekimoğlu adayı

Teknoklik Bu Satıcı İyi mi

forumda bu satıcıyi sevmeyenler var gördüm bikackere hatta bu satıcının ürünlerini direkt foruma atmayın diyende gördüm. bundan monitör almak istiyorum sizce alınır mi
  11. hekimoğlu adayı

Yıpranan Saçlara Öneri

adanadayım hergün 2 kere duş almaktan saclarım cik yıprandı. kullandığım ürünlerin fotoğraflarını bıraktım ürunler mi kötü veya bana uygun değil bilmiyorum saçlarım ince düz ve sık ama saç dökülmeside yaşıyorum. saç dökülmesini uzun zamandır yaşıyorum spor yaptığım icin normal bence testesteron...
  12. hekimoğlu adayı

Messi Nin Takımı 2 - 1 İngiltere

MESSSİ BABAAAAAA SEN NE BÜYÜK TOPCUSUN
  13. hekimoğlu adayı

Ahıra Girmiş Ayakkabinin Kokusu Nasıl Geçirilir

maalesef bir ******** yüzünden iş bahanesiyle ahıra çuval taşıdım. ayakkabı bok kokuyor bildiğin ahır boku kokuyor nasıl düzelir . spor ayakkabı beyaz sentetik deri , makineye atilabilecek türden değil bu kokuyu nasıl gideririm.
  14. hekimoğlu adayı

Fransa 0 - 2 Yamal ve Pedrinin Takımı

peee bu muydu la fransa aylardır Twitterda kafa açıyorlar yok doue yok olise yok bu yok şu yamaldan iyi falan adlarını duymadım elemanların İspanya neredeyse hatasız oynadı hakettiler finali
  15. hekimoğlu adayı

Sizce Tiramisu Aromasının Tadı Nasıldır?

pirinç unu alıcaktım ben her zaman cikolata aromali alıyorum ama bunu gördüm fiyatisa uygun sizce nasıldır tadı kullanan var mi
  16. hekimoğlu adayı

Siz Benim Yerimde Olsaniz Ne Yapardınız?

adanadayım annemin arkadasinin kocasının yaninda bir işe girdim. iş kamyondaki torbaları o boklu ahırların içine bırakmak, bugün ilk defa girmiştim öglen 12 de başladık 15.30 gibi bitirdik , adananin köylerindeki yerlere götürmüştük yaklaşık bi 20 yere uğradık. tek başıma 70 torba taşıdım...
  17. hekimoğlu adayı

Yüzme Nerede Nasıl Öğrenilir

Adana'dayim yas 19 yüzme becerisi 0 su yutmaktan falan su kacmasindan nefret ederim ama yüzmeyi öğrenmek istiyorum
  18. hekimoğlu adayı

Bu HDR İçin Min 400 500 Nit Parlaklık Olayi Nedir?

https://www.teknosa.com/aoc-q27g42ze-27-260-hz-oc-1-ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-qhd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-788402268 inşallah bu monitörü alıcam ama gerçek hdr için min 400 nit parlaklik olmalı diyorlar doğru mu
  19. hekimoğlu adayı

Steamos Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

öyle bi bakim dedim fps değerleri nasıl windows 11 cyberpunkta 80 fps alirken steamos 50 60 alıyor tokat manyağı yapıyor yani geçmeye değer bişe yok gibi bu steamos un windowsdan avantajli bi tarafi var mi
  20. hekimoğlu adayı

Ucuz Hoparlör Tavsiyesi

yeni alacağım monitörde hoparlör yok eskisinde vardı hoparlör olmaması büyük eksi benim için. bari hoparlör alayım kendim sıfır hoparlör varmi 400 500tl ye , kablosu sıkıntı çıkarmasın patpat yapmasin cızırtı olmasın kâfi üst düzey biseys gerek yok
Geri