Arama sonuçları: *

• Users: Fatalata
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fatalata

Samsung Windfree Klima

[H3 id='a101e+Samsung+WindFree+Premium+AR60F24C1KWSK+24000+BTU+Klima+55+bine+gelmi+alnr+m']a101'e Samsung WindFree Premium AR60F24C1KW/SK 24000 BTU Klima 55 bine gelmiş alınır mı [/H3] https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-windfree-premium-ar60f24c1kw-sk-24000-btu-klima_p-26076557
  2. Fatalata

Güzel Klima Önerisi?

ucuz kaliteli 18k klima arıyorum önerisi olan varsa sevinirim.
  3. Fatalata

Yardım Ryzen 5 5600 alıcam.

ryzen 5 5600 işlemci alıcam 5900 tl ye daha iyi fiyata alabileceği bir yer var mı yada indirim kodu olan bir yer
  4. Fatalata

Epic games indirim kodu var mı ?

oyun alıcam bildiğiniz indirim kodu var mı
  5. Fatalata

Yardım 27 euro sınırını geçersem ne olur

yurt dışından 6800 tl (185 Euro) saat alıcam bana ne kadara gelir
  6. Fatalata

corsair k60 pro tkl alınır mı?

bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavye türkçe diyo ama resimde öyle değil türkçemi gelir bide güzelmi alınır mı...
  7. Fatalata

Windows Defender Girememe Sorunu

virüs ve tehdit korumasına girince bu mesaj çıkıyo ve giremiyorum yardımcı olurmusunuz 1705956203 windows defendera giremiyorum yani
  8. Fatalata

ses seviyesi hep aynı gösteriyo

sesi açıyorum kısıyorum hep 61 de kaldı yardım edermisiniz.
  9. Fatalata

bu klavye alınır mı yada başka önerir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/rampage-snug-k14-beyaz-gri-red-switch-rainbow-tkl-87-tuslu-super-kompakt-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-pm-HBC00001B2VZ5
  10. Fatalata

mekanik klavye önerir misiniz?

bütçem max 1600 tl civarı güzel mekanik klavye önerir misiniz? blue switch istemiyorum kaliteli ve uzun süre sıkıntı çakarmasın
  11. Fatalata

Yardım Samsung a71 günceledikten sonra kendi kendini kapatıyo

Akşam telefonu güncelledim sabah telefon kendi kendini kapatıyo çözümü var mı
  12. Fatalata

Yardım corsair void elite deri ped

corsair bana kulaklıgım için deri ped yolucak (para vermedim) galiba yurt dışından gelicek gelirse gümrükte vergi ödemem gerekirmi.
  13. Fatalata

bu ram overclock olurmu?

sistem bilgilerim bunlar ram overclock olurmu olursa ne fark eder? Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL15 AMD Ryzen 5 2600X 3.4 GHz 19MB AM4 MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6
  14. Fatalata

Yardım corsair void elite wireless aldım

ben birkaç kişide uygulamsını indirince cızırtı yapıyo diye yorum görüm ve bir kaç kişi kulaklığı bağlamadan önce uygulamsını indir diyolar ne yapayım
  15. Fatalata

multimedya tuşu olan klavye önerisi

multimedya tuşu olan mekanik klavye ve bilek destekli olursa güzel olur bütçe 800-1000 tl bütçem var
  16. Fatalata

bilgisayarım yavaş açılıyo

Crucial P2 500GB 2300-940MB/s NVMe PCI-e M2 SSD Bu ssd yi kulanıyorum ama görev yöneticisinde 16,2 saniyede açılıyo gösteriyo çok yavaş açılıyo m2 ssd ye göre
  17. Fatalata

görev çubuğu hava durumu kapatma

bilgisayarı günceledim sonra hava durumu geldi nasıl kapatırım
  18. Fatalata

Windows key almak mantıklı mı ?

Windows key alıcam ama Windows yakın zamanda yeni bişey yapacakmış ne olduğunu bilmiyorum Windows 10 alıyım mı oem key olarak alıcam alırsam .
  19. Fatalata

Yardım Twitch böyle oldu nasıl düzeltirim

1haftadır resimler büyük gözüküyor nasıl düzeltirim. Ne konusu açacağımı bilmediğim için böyle açtım konuyu .
  20. Fatalata

Mekanik klavye önerisi

Media tuşu olan mavi switch mekanik klavye arıyorum bütçem 450 tl
Geri