Arama sonuçları: *

• Users: BRKCN99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Twitch yayını için ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar 6000₺-7000₺ arası bir kasa toplamak istiyorum.Twitch yayınları için nasıl bir sistem önerirsiniz ayrıca oyunlarda ve yayını yaparken sıkıntı çekmemem için özellikle önereceğiniz bir ekran kartı var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. B

Twitch için nickname

Arkadaşlar twitch de yayın açacağım fakat öncelikle kullanıcı adı bulmalıyım sizlerinde fikrini almak istedim yardımcı olursanız sevinirim Fikir vermesi açısından adım berkecan soyadım şensöz Yayınlarımda genel olarak oyun sohbet muhabbet falan olucak Aklınızdaki fikirleri bekliyorum ayrıca...
  3. B

10.000₺ bütçe ile her şey dahil yayıncı sistemi

10.000₺ bütçe ile her şey dahil canlı yayın yapabileceğim bir sistem toplayabilirmiyim bunun içinde çift monitör falanda olucak yani ful+ful bir sistem istiyorum olur mu ? olursa nasıl olur ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  4. B

10.000₺ bütçem var CANLI yayın yapıcam .

10.000₺ bütçe ile her şey dahil canlı yayın yapabileceğim bir sistem toplayabilirmiyim bunun içinde çift monitör falanda olucak yani ful+ful bir sistem istiyorum olur mu ? olursa nasıl olur ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Geri