Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Yerli ve Milli İnsansız Tankımız - Havelsan

Havelsan Barkan 3 Türk Kara Kuvvetleri'nin saha ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen ve ilk kez 2026 yılında tanıtılan yeni nesil insansız kara aracı. Toplam ağırlığı bir ton, bir otomobilden bile küçük, tankların giremeyeceği dar sokaklara, mağara ağızlarına, pusu riski olan patikalara çok...
  2. Margot Robbie

Yerli ve Milli Çiplerimiz - Aselsan

Bugün Savaş uçaklarından uçak gemilerine, radarlara, elektronik harp sistemlerinden mühimmatlara kadar her şeyi yerli ve milli olarak kullanıyoruz çok şükür lakin bu kritik savunma sistemlerinde kendi çipimiz olmazsa tamamen yerli ve milli diyemeyiz. Aselsan bunu da başarıyor. Yerli ve milli...
  3. Margot Robbie

Heykelcilik Belediyesi Yine Şaşırtmadı

İstanbul Sancaktepe'de tepki çeken CHP belediyeciliği Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe belediyesinin aldığı karar halk tarafından tepkiyle karşılandı. Türk mimarisini yansıtan, Üzerinde ay yıldız bulunan Osmanlı ve Selçuklu motifleriyle ilçenin sembolü haline gelen saat kulesinin yıkılıp...
  4. Margot Robbie

Üsküdar Belediye Başkanı'na Gözaltı

Cehaplı belediyeler bir bir dökülüyor sonumuz hayrolsun.
  5. Margot Robbie

Yks Geçmiş Senelere Göre Nasıl?

Sayısal 2024 ve 2025 arası gelmiş gibi, 2023'den daha iyi duruyor yanlışım yoksa. Eşit ağırlık ve sözelde 2023 ile hemen hemen aynı gelmiş gibi duruyor. Pek belirleyici bir sınav olmadığı aşikardı ama sıralamalar geçmiş senelere göre yine de ortalama düzeyde görünüyor.
  6. Margot Robbie

Instagram Instagram’Da Kalıcı Ban Sonrası Yeni Hesap Açmak

Instagram’dan kalıcı ban yedim. Aynı telefondan hesap açılmıyor zaten. Başka telefondan, o telefonun numarasıyla hesap açtım şu an. Şimdi bu hesabı kendi telefonuma girersem hesap açtığım telefondaki hesaplarda ban yer mi? En son artık yeni telefon alıcam. Yeni telefondan hesap açsam numaramı...
  7. Margot Robbie

Wifi Güçlendirici İşe Yarar mı?

Merhabalar, evde bilgisayarın bulunduğu oda ile wifi'nin bulunduğu yer çok uzakta. WİFİ ile İndirme hızı direkt yarıya düşüyor ve oyunlarda ani ping yükselmesi ve lag sorunları yaşanıyor. Kablo ile sorun çözülüyor ama evin içinde 20 metre kablo dolaştırmak istemiyorum. WİFİ menzil genişletici...
  8. Margot Robbie

Steam Kart Kasma Uygulaması Hala Çalışıyor Mu

Merhabalar, eskiden Steam'de kart kasma uygulaması vardı. Ban yedirmiyordu, hala var mı? Ban riski var mı?
  9. Margot Robbie

Yardım 4 Kişiye Kadar Oynanabilecek Online Oyun Tavsiyesi

RV there yet Meccha Chameleon Chained Wheels Bunlara benzer eğlenceli oyun tavsiyesi yapabilir misiniz?
  10. Margot Robbie

Açıktan 2. Üniversitede Ne Okunur?

Merhabalar, aklımda yönetim bilişim sistemleri ya da bilgisayar programcılığı var. Bu bölümlerden hangisi okunur hangisi daha iyidir? Okuyan varsa bilgilendirebilir mi? Bir de tarih okumak istiyorum. Aynı anda farklı üniversitelerden 2 bölüm okunabilir mi açıktan?
  11. Margot Robbie

En Çok Hangi Ünlüye Benziyorsun?

Konuya herkes kime benziyorsa onu yazabilir ya da görselini atabilir
  12. Margot Robbie

Ayt Nasıl Geçti? Soruları Tartışalım

Çalışanın yapabileceği güzel bir sınavdı. Sözele baktım SOS 1 - SOS 2. Çalışan çok rahat fullemeye yakın yapabilirmiş.
  13. Margot Robbie

Yardım Powerbank Önerebilir Misiniz?

Boyutu küçük, en az 20k mahlık en iyi powerbank hangisidir. Laptop da şarj edebilirse güzel olur.
  14. Margot Robbie

İzmir’İ 22 Yıl Sonra Artık Chp Yönetmiyor

Cemil Tugay’ın istifa etmesi sonrası İzmir 22 yıllık chp kalesini kaybetti. Yerli hindistanımız için hayırlı haber olarak görüyorum. Yollardaki çukurlar kapanmaya ve çöp kokuları kendi kendine gitmeye başlamıştır bile.
  15. Margot Robbie

Messi’Nin Hattrick Yapması

Sabah Messi’nin hattrickine uyanan ronaldocular napıyor acaba GOAT. Çok kolay olacak..
  16. Margot Robbie

🔥İndirim Acer Nitro 18 5070 Ti Laptop 79.799₺

3 ay önce 85k ya almıştım şaka gibi fiyat. Bu bütçede laptop arayanlar alabilir. Dengi olmayan F/P bir ürün. Ürün hakkında sorunuz varsa sorabilirsiniz. Acer Nitro 18 AI AN18-61 AMD Ryzen AI 7 350 16GB 1TB SSD RTX5070Ti Freedos 18'' 180HZ Taşınabilir Bilgisayar NH.QYDEY.002...
  17. Margot Robbie

Öneri Forza Horizon 6’Daki Tüm İlerlemenizi Kaybedebilirsiniz

Oyuncular aşağıdaki arabaları kullanmanız veya yükseltmeniz durumunda oyun kayıtlarının silindiğini bildiriyorlar. Arabaya sahip olup sürenlerde pek bir şey olmamış ama yükseltip modifiye edenler bu sorunları yaşamış. Nolur nolmaz yapmayın bütün ilerlemeniz boşa gidebilir Xbox haberinin...
  18. Margot Robbie

Bilgisayarı Kapatmak İçin Kaydırın Ne Demek?

Bilgisayarı açıyorum gri ekran veriyor. Güç tuşuna basıyorum bilgisayarı kapatmak için kaydırın diyor bilgisayar açılmıyor ne yapmam lazım?
  19. Margot Robbie

Gta 6 İçin PlayStation mı Xbox mı?

Merhabalar. Normalde konsolla işim olmaz ama GTA 6 için mecbur alacaz. Asıl sorum şu. Playstation 5’de 60 fps vermeyecekse Xbox Series s alıp geçelim. Pro ya da Series X alasım yok bir oyun için. Şu an sormamın nedeni cihazların her geçen gün zamlanması.
  20. Margot Robbie

Yardım Retro Saat Önerisi -

Aşağıdaki saati beğendim ama buna benzer başka markaların saatleri de var mıdır acaba merak ediyorum.
Geri