Arama sonuçları: *

• Users: Furkan1.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Wi-Fi Sinyal Güçlendirici Önerisi

Uzun zamandır internet hızımda yavaşlama var. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bana hep sinyal güçlendirici alın diyolar. 1000tl civarı önerebileceğiniz güçlendirici var mı? Biraz acil bir durum.
  2. F

Yardım Acil !!! Vdsl Modem Önerisi.

Acil!!! 75mbps internet kullanıyorum ve modemim ölü durumda acil bir modem almam lazım bütçe sorun değil önerilerinizi bekliyorum.
  3. F

Lenovo LOQ vs AsusTug Gaming A16 arasında kaldım.

Aralarında 10k civarı bir fark var. İki laptop arasında kaldım. Bu iki model için en iyi f/p olarak hangisini önerirsiniz? Uzun kullanım deneyimine sahip olan var mı? https://ty.gl/et7mr1ifiu1em Asus Tuf Gaming A16 7.nesil Ryzen 7 7445HS-RTX4050 6GB-16GB-512GB SSD-16INC-W11...
  4. F

Öneri Ev/Ofis kullanımı için laptop önerisi.

Evde dizi/film izlenecek. İş yerinde ise Office programları çalıştırabileceğim gündelik kullanım için bir laptop arıyorum. Neler önerirsiniz?
  5. F

Öneri 25.000 Tl bütçeli laptop önerisi istiyorum

25 bin tl civarı bir bütçem var. Genelde Blender 3D gibi çizim programları kullanıcam. Arada bir oyun oynarım. Önerebileceğiniz laptop var mı?(Oyunlar Ets 2 oynarım genelde)
  6. F

Burada ilan açamıyorum, yardımcı olur musunuz?

Burada ilan açmak istiyorum işlemci adınını giriyorım ama geçerli bir format girin diye uyarı veriyor?
  7. F

Sistemimi satmak istiyorum fiyat önerisi yapar mısınız?

Şuan ki sistemim şu şekilde; İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci Anakart 1 x Asus B450M Dragon BULK Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart Bellek 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram Ekran Kartı 1 x Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming...
  8. F

Çözüldü✓ Sistemimi satmak istiyorum fiyat önerisi yapar mısınız?

Şuan ki sistemim şu şekilde; İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci Anakart 1 x Asus B450M Dragon BULK Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart Bellek 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram Ekran Kartı 1 x Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming...
  9. F

Ios ta oyun oynarken telefon ve oyun sesi ayrılmıyor sorunu?

Cihazım 14 pro ve eFootball oynarken telegon bildirim sesini kapatınca oyun seside kapanıyor bu sesleri ayırmak istiyorum bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?
  10. F

Şuan ki sistemimde yükseltme mi yapmalıyım yoksa değiştirmeli miyim?

11. F

Xpg 32GB(2X16GB) DDR4-3200MHZ CL16 ramler nasıl sizce f/p olarak?

Xpg 32GB(2X16GB) DDR4-3200MHZ CL16 1.35V Rgb Masaustu Ram BELLEK(AX4U320016G16A-DTBKD35G) https://app.hb.biz/Wr8gZNNVZlhs
  12. F

DDR 4 16*2 ram öneri

DDR 4 16*2 ram arayışım vardır. Tahmini 10-11k gibi bi fiyat düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Şuan güncel olarak XPG GAMMİX D30 8x2 kullanıyorum.
  13. F

Minimum 8 çekirdekli Amd işlemci arıyorum, ne önerirsiniz?

Güncel olarak Amd Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Ama şuan yükseltmeyi düşünüyorum minimum 8 çekirdekli bir işlemci önerir misiniz. (Amd kullanıcısıyım)
  14. F

Flashforge AD5X 3D yazıcı nasıldır, önerir misiniz?

Yazıcıları araştırırken böyle bi yazıcıya denk geldim. Biraz araştırdım, yorumları iyi görünüyor, ama burayada sormak istedim. Sizce bu yazıcı nasıl?
  15. F

Öneri Başlangıç seviyesi 3d yazıcı almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz?

3 d yazıcı almak istiyorum ama karar veremedim. Biraz teknik çizim bilgim var ama daha önce hiç baskı yapmadım. Bütçem 10-15k arası. Başlangıç için hangi yazıcı ve filamentle önerirsiniz. Mini figürler ve mini parçalar basmak istiyorum.
  16. F

Tecno Spark 20 pro mu Oppo A60 mı ?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/913942-955936-958567/tecno-spark-20-pro_oppo-a60-256gb_realme-c61-256gb/ Arkadaşlar sizce hangi telefonu almalıyım kardeşim kullanıcak günlük kullanım ağırlıklı birazda oyun oynuyor kendisi.
  17. F

İphone 14 Pro ekran kapanma sorunu

Arkadaşlar telefonu kullanırken örneğin instagram tiktok gibi uygulamalarda gezerken bi anda ekran kilitleniyor bugüne kadar hiç böyle olmamıştı. Ayarlarda mı sorun var acaba çözemedim
  18. F

HB Bilişim güvenilir mi?

Hb bilişimden telefon almayı düşünüyorum güvenilir mi?
  19. F

Sıfır iphone 13 pro arıyorum.

Sıfır iphone 13 pro arıyorum bir türlü bulamadım bildiğiniz bir mağaza veya site var mı?
  20. F

Getmobilden telefon alan var mı?

Yenilenmiş 13 pro max düşünüyorum burdan telefon aldınız mı? Memnun musunuz?
Geri