Arama sonuçları: *

• Users: Rality
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rality

LoL arkadaşımla ikili isim önerisi

Merhaba arkadaşımla 2 pre oynuyuoruz ve küfürlü-küfürsüz isim arıyoruz komik olsa daha iyi olur önerilerinizi bekliyoruz.
  2. Rality

1.000 TL'ye kaşa çizik atmak için tıraş makinesi önerisi

Merhaba, bugün berbere gittim ve berbere kaşıma çizik atar mısın dedim ve makineyle ufak tuttu direk çizik attı bende öyle bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçem 1000 TL.
  3. Rality

1.000 TL'ye AirPods benzeri kablosuz kulak için kulaklık önerisi

Günlük hayatta müzik dinleyebileceğim. Beyaz renkli AirPods benzeri kulaklık arıyorum, bütçem 1000 TL. Çok kaliteli bir şey aramıyorum, F/P olsun yeterli.
  4. Rality

Logo için font ve efekt önerisi

Bu tarzda logolar yapmak istiyorum ama hem font hem de efekt sıkıntısı çekiyorum. Nereden bulabilirim veya önerileriniz var mı? Photoshop 2021 kullanıyorum.
  5. Rality

CapCut editi için dizi film sahnesi nasıl bulunur?

Merhaba, ben CapCut'tan video edit yapmak istiyorum fakat karakterin sahnelerini bulamıyorum. Örnek olarak Ezel karakterinin edit'ini yapacağım fakat YouTube'a yazınca 1-2 saatlik video çıkıyor ve bu çok uğraştırır. Ne yapmalıyım? Sahneleri daha kolayca bulabileceğim bir site var mı?
  6. Rality

HyperX Cloud 3 s Wireless sesi azalıyor

Dün sesler gayet iyiyken bugün az geliyor gibi hissediyorum neden olabilir? Ses düzeyi %70 de kullanıyorum.
  7. Rality

Hangi Mouse Pad almalıyım?

1. https://wraithesports.com/products/wraith-blade-y-hard-mousepad?variant=49166089289921 2. https://www.trendyol.com/porge/longteng-special-edition-480x400x4-mm-e-spor-oyuncu-mouse-pad-yikanabilir-mouse-pad-p-755429680?boutiqueId=61&merchantId=167421 Genellikle; Fortnite,CS2,LoL ve hikaye...
  8. Rality

Fortnite FPS düşüyor gibi hissediyorum

RX 6600 XT İ5-13400F 3200 MHz 2x8 GB RAM özelliklerim var oyunda fighttayken fps düşüyor gibi hissediyorum önerdiğiniz ayar veya sürücüyü hangi sürüme yükseltmeliyim?
  9. Rality

HyperX Cloud II Core Wireless önerir misiniz?

3500-4000 bandında kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum genellikle oyun oynarım sizce bu alınır mı?
  10. Rality

4000 TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçem 4000 TL kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Beyaz olursa daha iyi olur. Oyun için kullanacağım
  11. Rality

18 yaş altında internetten nasıl para kazanılabilir?

Yayıncılık yapmayı denedim fakat düzenli ve her gün açmadıktan sonra büyümek çok zor, tasarımcılık denedim alıcısı yok. Edit denedim, para kazanılmıyor. Ne yapabilirim? İllaki para kazanmama gerek yok, eğlenceli bir aktivite arıyorum.
  12. Rality

Öneri Hızlı Mouse Pad önerisi

merhaba genelde her oyun türünü oynarım hikaye-fps-mmorpg bu yüzden 40x30 veya 50x50 mousepad arıyorum sadece mouseyi kaplayacak önerilerinizi bekliyorum. bütcem 1000 TL
  13. Rality

1700 TL Mekanik klavye önerisi

1700 TL bütçem var Max 2000 çıkabilirim, kablolu/kablosuz klavye arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
  14. Rality

RX 6600 XT işlemci önerisi

Arkadaşlar bilgisayarımda anlamsız bi sorun var CPU%100 oluyor ve bazı oyunlarda fps düşmesi veya drop yiyorum örnek fortnitede fps droplar ve fps düşmeleri oluyor. Lolde fps düşmesi oluyor bende buna çare olarak yeni RAM ve İşlemci almaya karar verdim RAM sipariş ettim Gskill Ripjaws 2x8 gb...
  15. Rality

LS2 kask vizördeki parmak izi çıkmıyor

Nemli bezle sildim, kuru bezle sildim gitmiyor vizörün rengi turuncu nasıl izi yok edebilirim?
  16. Rality

Arora Max-t easy aksesuar önerisi

https://www.trendyol.com/motobros/motosiklet-kaucuk-gidon-sarmali-elcik-kilifi-elcik-koruma-takimi-p-672775025?boutiqueId=61&merchantId=443604&v=tek-ebat...
  17. Rality

RKS AROME 125 alınır mı?

Arkadaşlar PCX tarzı motosiklet arıyorum bütcem 70-80 bin en fazla 90 bine çıkabilirim. Arome 125 buldum sizce alınır mı? başka önerisi olan varmı? 17 Yaşındayım A1 ehliyet ile süreceğim
  18. Rality

Otomatik vites motor önerisi

Bütçem 70-80 bine kadar 17 yaşındayım A1 ehliyet için sürebileceğim 125CC motor istiyorum. Otomatik olmalı önerilerinizi bekliyorum.
  19. Rality

Şımart Akıllı Ampul çalışmıyor

Telefondan uygulamayı indirdim wifiden bağlanıyor fakat ampul ışık vermiyor ne yapabilirim?
  20. Rality

Anker Powercore 325 Powebank Gösterge farklı şeyler gösteriyor

ürün yeni elime ulaştı ve şarj göstergesinde bazen 80 iken 62 gösteriyor bazen 2E, 3E falan yazıyor neden olabilir?
Geri