Arama sonuçları: *

• Users: Yagiz20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

İnternetten taksitli laptop alıcan önerileriniz

Arkadaşlar üniversiteye başlıyorum laptop lazım bilgisayar bölümündeyim pahalı olmayacak şekilde fiyat performans ve kısa vaadede batarya problemi çıkarmıcak bir laptop öneriniz var mı
  2. Y

Ege üniversitesine girme şansım nedir

Arkadaşlar 619 k sıralama 321 puan yaptım ege geçen yıl 316 puan 695 k sıralama ile almış acaba girme şansım nedir
  3. Y

Ege üniversitesine girme şansım nedir

Arkadaşlar yks puanım 321 sıralama 619 k ege üniversitesi muhasebe ön lisans 316 puandan almış 690 k sıralama ile sıralamayla almış girme ihtimalim nedir sizce
  4. Y

Üniversite tercih ek puan

Ben bilişim alanından meslek lisesinden mezunum ve 2 yıllık bilgisayar programcılığı tercih etmek istiyorum meslek lisesi mezunu olduğum için ek puan geliyor internetten araştırdığımda bilgisayar programcılığınada ek puan geliyor ama alan kodu 6006 na baktığım bilgisayar programcılığı yok yanlış...
  5. Y

Arkadaşlar ekran kartım 100% kuualnmıyor

valorant csgo ets2 de denedim valoda neysede cs2 ve ets2 de düşük fps alamama rağmen az kullandı ne yapmam lazım acaba Ekran kartım 1650 super
  6. Y

Demirlerinde korozyon olan kart alınır mı

arkadaşlar gtx 1650 super bakıyordum 1660 super çıktı karşımda https://www.letgo.com/item/gtx-1660-super-6gb-gainward-iid-1695840722 demirlerinde korozyon varmış ama çalışıyormuş alınır mı
  7. Y

Arkadaşlar max 2000 Tl bütçem var hangi ekran kartı alınmalı 400w psum var

Arkadaşlar 2. el ekran kartı öneriniz var mı max 2000 tl ye kadar ilanda atabilirsiniz direkt
  8. Y

Rx 470 buldum 3 ay mining yapılmış

Arkadaşlar rx 470 buldum 3 ay mining yapılmış benchmarkta 70 derecede çalışıyor 1300 tl alınır mı
  9. Y

m5a99x anakartı gt 1030 a uyumlumudur

m5a99x anakartı gt 1030 a uyumlumudur
  10. Y

Rx 570 almayı düşünüyorum

Arkadaşlar Rx 570 almayı düşünüyorum 2. el alıcam 400w aerocool psu var besler mi işlemcim:Xeon 3440 overcloklu kullanıyorum anakart: P55-UD3L 8gb ram var Birde darboğaz yaşarmıyım
  11. Y

Arkadaşlar 2 tane usb girişli kulaklığım var 2'sindende ses almam mümkün mü

Arkadaşlar 2 tane usb girişli kulaklığım var 2'sindende ses alıp arkadaşlarımı discorddan 2 kulaklıklada duyabilirmiyim lütfen acil yardımcı olabilicek var mı?
  12. Y

Bilgisayarım Hemen Hemen Her Programda Çöküyor Biri Yardım Etsin Lütfen

Arkadaşlar windows 10 kullanıyorum bilgisayarım oyun oynarken bir anda oyun kapanıyor yada google giriyorum google hata veriyor discord durduk yere kendini yeniden başlatıyor gibi gibi bu sorunlar var nasıl çözebilirim aşırı can sıkıcı bir durum olmaya başladı gerçekten
  13. Y

Lol Çöküyor yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar lole girioyrum oyun içinde bazen bilgisayar direkt kitleniyor bir şeye basamıyorum bazende l a critical error has occurred and the process must be terminated diye bir yazı çıkıyor yazı her zaman çıkmıyor ama oyun çöküp duruyor çözümünü bilen yardımcı olabilirmi
  14. Y

Lol oynarken oyun çöküyor

Arkadaşlar lole giriyorum ve oynarken her oyunda ortalama 1 kez oluyor oyun bazen hata verip kitleniyor ve hiç bir şeye basamıyorum ctrl alt deleteden yeniden başlatmam gerekiyor hiç bir şeye tıklanmıyor 5 6 seferde bir kerede olsa bazen hata çıkıyor bu neden kaynaklı olarabilir lütfen yardım...
  15. Y

Bilgisayara 1yıldır açmıyorum Bilgisayar yavaşlamış

Bilgisayarı 1 yıldır açmıyodum anakartı değiştirdim sadece bilgisayarı açtım SSD + HDD var ve gerçekten çok yavaş ne yapabilirim acaba
  16. Y

Avatar 2 suyun yolu internete düştümü arkadaşlar

Avatr 2 internete düştümü arkadaşlar varsa link atarmısınız
  17. Y

Avatar 2 internete dublajlı düştümü

Avatr 2 internete düştümü arkadaşlar varsa link atarmısınız
  18. Y

Televizyonum 4k ama 1080p izletiyor

Televizyon olarak toshibanin 49V5863DAT modelini kullaniyorum ve televizyon 4k ama hic bir 4 k kanalı oynatmiyor Hdmı markası Alfais 4431 Hdmı 2.0 görüntü Tv monitör 4k Uhd 1.5m kullanıyorum
  19. Y

Kaptan Tsubasa 2018 nereden türkçe dublaj izleyebilirm

Kaptan tsubasayı tekrar izlemeye başladım 2018'i ama 27. bölümden sonra hiç bir yerde dublaj bulamadım sizin bildiğiniz bir yer varmı dublajlı izleyebileceğim
  20. Y

Ps4 kolunu bilgisayara bağlıyorum ama DS4 programında gözükmüyor

Ps4 kolunu bilgisayara bağlıyorum ama DS4 programında gözükmüyor kablolu bağlıyorum ve gözükmüyor datayı değiştirdim kolu değiştirdim gene gözükmüyor aygıt yöneticisinde ise bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor
Geri