Arama sonuçları: *

• Users: BnArdaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BnArdaa

Gamesir T4 Cyclone alınır mı?

İyi günler. Gamesir T4 Cyclone şuan 48 dolara AliExpress'de buldum ve almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var dediğiniz, daha ucuza daha iyisini bulursun dediğiniz bir controller var mı? T4 Cyclone bu fiyata alınır mı?
  2. BnArdaa

Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Herkese merhaba. Başlıkta yazdığım gibi kulaklık almayı düşünüyorum. Fujin PRO Hepsiburada'da 1500 TL. Bu fiyat bandında daha kaliteli olduğunu düşündüğünüz kulaklık var mı? Ya da bu kulaklığı almak mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler.
  3. BnArdaa

Bilgisayar Heraçılışında "scanning and repairing Drive (C:)" Uyarısı Veriyor

Selamlar! Bilgisayara ilk defa kurulum yaptığımda -yaklaşık iki yıl önce- "scanning and repairing Drive (C:)" uyarısı alıyordum Windows 10'da. Galiba Regedit'i açıp bir şey yapmıştım olmuştu. ve kaç kere format atmama rağmen (Windows 11'e bile geçmiştim) bu uyarı gelmemişti. Birkaç gün önce...
  4. BnArdaa

Android telefona Apple ID maili geldi

Babamın telefonuna ekran görüntüsündeki mail geldi. Bana sordu neden geldi diye, Apple ürünü kullanmıyor. Acaba sahte olabilir mi veya Apple music hesabı felan açmış olabilir mi? Pdf doysasını indirmedim.
  5. BnArdaa

ETS 2 PRO MODS KAYIT OLURKEN "Belirlediğiniz cevap ya da çözüm yanlış" UYARISI

Pro mods sitesinde kayıt olurken gerekli bilgileri dolduruyorum gönder tuşuna basıyorum ama "Belirlediğiniz cevap ya da çözüm yanlış" yazısı geliyor. Hiçbir yerde bulamadım neden kaynaklandığını.
  6. BnArdaa

CS:GO Seçkin Almak Mantıklı Mı?

Merhaba arkadaşlar! Sorum şu: Cs 2 çıkacak ve ben CS:GO'da Seçkin almayı düşünüyorum çünkü forumlarda Cs 2 çıktığı zaman daha da pahalanacağını düşünüyorlar almamı tavsiye ediyorlar, ama arkadaşlarım Cs 2 çıktığında Seçkin alma olayını kaldırırlar herkes kasa düşürür felan diyorlar. Bence Seçkin...
  7. BnArdaa

Deprem Bölgesinde Okula Proje Ödevini Vermezsek Ne Olur?

Merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan direkt söyleyeceğim. 9. sınıfım 1. dönem ortalamam 90.7 idi. 2. dönem sadece ana derslerden yazılıya gireceğim ve proje ödevini de matematikten almıştım. Eğer proje ödevini vermezsem yıl sonu notum 90.7'den aşağıda olur mu?
  8. BnArdaa

Yardım Gamepower Overlord alınır mı?

Öncelikle iyi bayramlar. Hepsiburada'da Gamepower Overlord ürününü buldum 569TL idi 25TL kupon ile 544TL ye düştü. Bunu almayı düşünüyorum ama genelde Valorant CS gibi oyunlar oynadığım için Kahverengi, Siyah, Mavi tuşlardan hangisini seçmeliyim pek emin değilim. Galiba kahverengini...
  9. BnArdaa

Windows CMD den ADMİNİSTRATOR Hesabı açtım silinmiyor

Selamunaleyküm arkadaşlar. Ben windows daki hesabımın ismini değiştirmek için cmd den administrator hesabı açtım "net users" ile sonra işimi hallettikten sonra geri silemedim başka bir hesap açayım dedim oradan belki hallederim diye şimdi o hesabı sildim ama "C de Kullanıcılar" klasörüne...
  10. BnArdaa

"di̇scord" Ödeme Yöntemi̇ Onaylanmiyor. Kartiniz Reddedi̇ldi̇ Tosla Kart

Selamunaleyküm arkadaşlar. Tosla kart ile Discord Nitro etkinleştireceğim fakat kart bilgilerini girdikten sonra adres bilgilerini giriyorum doğru bir şekilde ardından kart bilgileri reddedildi diyor. Kart ile internetten birşeyler almıştım ama discord da olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  11. BnArdaa

WİN 11 PRO CMD DEN CRACKLEMEK Mİ YOKSA UCUZA KEY ALMAK MI?

Selamunaleyküm arkadaşlar. Ben internette gördüğüm kadarıyla cmd den windows u crackleyenler var programsız ama kms felan diyorlar güvenli değil diyorlar ve internette ucuza key ler var onlar da format attığım halde kalır mı ve nereden almamı önerirsiniz link atabilirseniz iyi olur. İyi günler.
  12. BnArdaa

TOSLA HESABIMDA SANAL KART VARKEN FİZİKSEL KART AKTİF EDEMİYORUM

Merhabalar! Ben birkaç gün önce Tosla nın uygulamasını indirdim hesap açarken sanal karta bastım şuan hesabımda sanal kart var ama bu gün Şok dan bir fiziksel kart aldım o kartı nasıl aktif edeceğim kart ekle diyorum kartın üstünde isim yok isim kısmına kenndi ismimi yazıyorum yinede olmuyor...
  13. BnArdaa

TOSLA SANAL KART OLAN HESABA FİZİKSEL KART AKTİF EDEMİYORUM

Merhabalar! Ben birkaç gün önce Tosla nın uygulamasını indirdim hesap açarken sanal karta bastım şuan hesabımda sanal kart var ama bu gün Şok dan bir fiziksel kart aldım o kartı nasıl aktif edeceğim kart ekle diyorum kartın üstünde isim yok isim kısmına kenndi ismimi yazıyorum yinede olmuyor...
  14. BnArdaa

Windows 11 Bazı Uygulamalar Arama Kısmında Görünmüyor

Merhabalar! Ben Windows 11 kullanırken arama kısmına uygulamanın adını yazınca direk çıkıyordu ama flash ile sadece C sürücüsüne format attıktan sonra bazı uygulamalar arma kısmında çıkmıyor. D sürücüsündeki uygulamaların hepsi çıkmıyor C sürücüsünde ise bazıları çıkmıyor arama kısmında...
  15. BnArdaa

ModernFlyouts Windows 11'de Düzgün Çalışmıyor

Merhabalar! Windows 11 e geçtiğimden beri ses ve parlaklık açılır penceresini çok sevmemiştim. Kullanışlı bulmuyordum çünkü Windows 10 da müzik felnan dinliyorsak ses açarken görünüyordu. Ben de bir ara Windwos 10'da kullandığım ModernFlyouts programını kullanayım dedim ama uygulama Windows...
  16. BnArdaa

Windows 11 Microsoft Store 0x80070422 Hata Kodunu Alıyorum

Merhabalar! Windows 11 kullanmaya başladığımda bu hatayı almıyordum ama bu gün fark ettim Microsoft Store'da herhangi bir uygulamayı yüklemek veya güncellemek istediğimde 0x80070422 hata kodunu alıyorum. İnternette araştırdım bir sürü yöntem denedim olmadı. En son çare Donanım Arşivi Forum'a...
  17. BnArdaa

Forza Horizon 4 Oyun Yanıt Vermiyor

Merhabalar! Ben Forza Horizon 4 oynarken oyun ekranı takılıyor sesler de takılıyor. genelde oyuna girdikten sonra biraz vakit geçirince oluyor daha çok arayüzde takılırken oluyor ama ara sıra araba sürerken de oluyor ve bu çok sık oluyor oyundan soğuyorum. Nasıl halledebilirim.
  18. BnArdaa

Yardım Forza Horizon 4 Harici Diskte Oynanır mı?

Merhabalar? Ben Forza Horizon 4' laptop a kurucam ama 86 gb lik yer istiyor ben harici diske kurup oynamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Drop yer mi kasar mı? 1665924511 Elimde 1TB lik Toshiba taşınabilir disk var ona kurmayı düşünüyorum
  19. BnArdaa

Modding Linux'tan Windowsa Geçerken Kurulum Sırasında SSD'yi Görmüyor

Merhabalar! Arkadaşım kendi PC'sine Linux kurmuş sonra sevmeyince geri Windows'a geçicekti ve benden yardım istedi ventoy ile gtp olarak yapmıştık sonra iso dosyasını usb belleğe attık ardından flash bellek ile boot ettiğimizde dili felan sordu devam ettik ama ardından diski bölme yerine...
  20. BnArdaa

Chrome Duraklatıldı DÜZELMİYOR

Merhabalar! Ben son 1 aydır laptopta chrome g irdiğimde bazen chrome duraklatıldı diyor internetteki çözümlarin bazılarını yaptım çerezlerin ayarlarını mı ne değiştiriyorduk onu yapınca düzeliomuş bende düzelmedi. Senkronizasyonu açıyorum bazen bir kaç gün sürüyor bazen aynı gün içerisinde de...
Geri