ÖLÜ PİKSEL Mİ YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ?
sorumu maruz görün pek bilgim yok monitoru alalı 1 hafta oldu en fazla ölü piksel midir yoksa başka bir şey mi ? fotoğrafta görünme5yebilir biraz zor görünüyor
BİLGİSAYAR AÇILDIKTAN SONRA KLAVYE RASTGELE BASMAYA BAŞLIYOR
Madlight 60 he kullanıyorum bilgisayar açıldığında rastgele tuşlara basıyor kabloyu çıkart tak yaparsam düzeliyor eskiden kullandığım manyetik klavyelerdede oluyordu bu akko fun 60 gibi wraith w60 da kullandım onda hiç olmamıştı...
MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE
yardımcı olabilecek varmı ekran kartı 45 derecede falan donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor ama kapatmadan bir çözümü yok mu
MONITOR DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR
hocam monitordeki görüntü donuyor mouse ile orayı kazıyormuşsun gibi düşün ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum eskiden yoktu ddu ile silip bidaha indirdim yine aynı sorun ne yapabilirim ?
en son açtığımda şifre girdim sonra siyah ekran oldu masaüstüne atmadı kapattım yeniden açmak için sonra açıkmadı şuanda basılı tutmaları v.s yaptım iş yok sadece güçe bastığımda sol taraftan beyaz ışık geliyor 2. güç kablosu yerinden
KICKDE YAYIN ACARKEN BITRATE AZ GELIYOR
kickde yayın acıyorum ama bitrateim çok az geliyor 4000 e gelmiyor bile upload 22 ne yapmam lazım bitrate in artması için
grizzone creatine alınır mı? hocamlar zorba31 diye bi kod var onla 380 tl ye geliyor 60 servis 420gr alınır mı öğrenciyim hiq alamam çok fiyat farkı var
MONITOR 1920X1440 TEST AŞAMASINDA OLUYOR FAKAT NORMALDE OLMUYOR
neden olabilir çözümü varmı monitor 24.5 inc onla bi alakası yok diye biliyorum çünkü valorantta oluyor alt tab attığımda düzeliyor ne yapsam engellerim
VİDEO KAYDI ALIRKEN GARİP GARİP ŞEYLER OLUYOR
hocamlar yani lol valorant v.s oynarken bazen böyle şeyler oluyor bu sıralar video izlerken yada googlede falan takılırken siyah kare çıkp gidiyor falan nedne dolayı olabilir
akko fun 60 klavye driver bağlanmıyor her şey idenedim yardımcı olucak varmı
klavye linki https://www.gaming.gen.tr/urun/604253/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/