Arama sonuçları: *

• Users: Kratos74
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Öneri Xiaomi kulaklık önerebilir misiniz?

Arkadaşlar ben yakın bir zamanda Xiaomi 14t pro telefon aldım ve bu markadan bluetooth kulaklığını almaya karar verdim ama hangisini alacamığı bilmiyorum
  2. K

Öneri Arkadaşlar 2. el ekran kartı alıcam önerebileceğiniz ekran kartı varmıdır?

Arkadaşlar ben 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum ama alınırken neler gerektirdiğini bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz ? RTX 2060 ekran kartı almayı düşünüyorum sıfırını alacak durumum yoktur
  3. K

Arkadaşlar m2 ssd alıcam 2 tb hangi marka almalıyım?

Burdaki dragos markalı m2 ssd yi almayı düşünüyorum ve bütçem bu kadar başkada bütçem yok
  4. K

Çözüldü✓ Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı

Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı iade talebmi oluşturayım yoksa kusurlu ürün mü diyeyim ? 3 tane ölü pixel çıktı
  5. K

İşlemcim i5 9400f ve 500 w psu var hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Arkadaşlar bu konu 2. Açışım kararsız kaldım çoğu kişi 1660 ti ve 2060 ekran kartlarını önerdi ben şu soruyu sormak istiyorum 2060s alsam sorun olur mu ?
  6. K

Öneri Arkadaşlar 500w psu var bende hangi ekran kartı almalıyım

Arkadaşlar hemen almayacağım öğrenmek amacıyla soruyorum işlemcim i5 9400f ve 500 w psu ile hangi ekran kartı gider? "(Not: Nvidia ekran kartı önerirseniz sevinirim )" Bu kısmı düzelterek ekledim
  7. K

Asus tuf VG24VQE Monitör ünü almaya düşünüyorum sizce nasıldır?

Asus tuf VG24VQE Monitör ünü almaya düşünüyorum sizce nasıldır? Veya Önerebileceğiniz monitör varmı? 4 bin ila 6 bin bütçem var 6 bin tl nin üstüne çıkamam
  8. K

Çözüldü✓ GTX 750 Tİ ekran kartının çökmesi

arkadaşlar bilgisayarımda GTX 750 Tİ var lakin son zamanlarda ekran kartının çökmesi sorunuyla karşı karşıya kalıyorum bunun çözümü nedir ?
  9. K

Çözüldü✓ i3 2100 sisteme ekran kartı almak ne kadar mantıklı?

benim pc 8-9 senelik anakartı bilmiyorum ama işlemci i3 2100 ram 4 gb harddisk 500 gb bu sisteme ekran kartı almaya değer mi ?
Geri