Arama sonuçları: *

• Users: BerkayGrgl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BerkayGrgl

Yardım RX6700 XT FURMARK DEĞERLERİ

Dostlar selamlar, 2. el aldığım RX 6700XT bugün elime ulaştı, furmarka soktum bakıp yorum yapabilir misiniz? Alınır mı alınmaz mı? @HacıSOFU
  2. BerkayGrgl

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar, bir türlü karar veremiyorum. Lütfen 550W psu, ryzen 5 5600 ile 1080p ULTRA ayarlar için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? 2. el almayı düşünüyorum bütçe 8-9k.
  3. BerkayGrgl

Aniden yeniden başlatma ve ekran sorunu

Merhaba arkadaşlar, çoğu zaman bilgisayarımı açıp 5 6 saniye geçirince donuyor ve yeniden başlatıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Yeniden başlıyor, fanlar hızlanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor ama bunu her zaman yapmıyor. Kasayı açıp kabloları falan da sıklaştırdım acaba sorun ne olabilir...
  4. BerkayGrgl

Ryzen 5 1600 ile Windows 11 kurulabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Windows 11 Ryzen 5 1600'ü desteklemiyor. Sitesinden ISO dosyasını indirip sıfırdan kurulum yapsam kurulum yaparken sıkıntı çıkar mı? İşlemciniz desteklemiyor vs. diye.
  5. BerkayGrgl

Yardım AC odyssey aniden donup oyundan atıyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ac odysseyi her açtığımda bilgisayara usb takma sesi geliyor (klavye ve mouse taktıgımızda ses gelir ya o) ardından oyuna girip oynuyorum bazı bölgelerde aniden donup oyundan atıyor. Tekrar açıp o bölgeye bakmadan devam ettiğimde sıkıntısı olmuyor. Ayrıca valhalla'da...
  6. BerkayGrgl

FN tuşlarıyla müzik değiştirirken kasma

Oyun oynarken FN tuşlarıyla spotifydan müzik değiştirdiğimde oyun kasıyor ve fps düşüyor. Eskiden böyle olmuyordu herhangi bi fikri olan var mı?
  7. BerkayGrgl

Lütfen yardım eder misiniz? Alt tab yaptığımda sorun oluşuyor.

İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Alt tab yaptığım zaman bilgisayara bir şey oluyor. Mesela arkada lol açık ve şu an chromedan buraya konu yazıyorum. Chrome'u kapattığım zaman direkt lol açılıyor. FPS sorunu yaratıyor, bilgisayarı kastırıyor. Hangi pencereyi açarsam açayım kapattığım...
  8. BerkayGrgl

Smart Access Memory b450'ye geldi mi?

Smart Access Memory b450 anakartlara geldi mi? b450 s2h ve rx 570'im var kullanmak istiyorum da.
  9. BerkayGrgl

Bilgisayarı açtığımda donup yeniden başlıyor.

Arkadaşlar bazen ( yaklaşık iki haftada bir) bilgisayarı açıp 10sn. falan beklediğimde ekran donuyor bilgisayar yeniden başlıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Nedeni ne olabilir? SSD taraması yaptım herhangi bir sıkıntı yok. Yardım eder misiniz?
  10. BerkayGrgl

Ryzen 5 1600 overclock, uv gerekli mi?

Sistemim B450M S2H, Ryzen 5 1600 ve RX 570. Sistemi ilk aldığım günden beri (2 yıl oldu) hiç bu tarz olaylarla uğraşmadım, lazım da olmadı ama bu aralar merak ediyorum. Stok soğutucuyla beraber overclock yapsam çok fazla etkisi olur mu?
  11. BerkayGrgl

Vg24vq Alternatifi var mı?

Asus vg24vq ile aynı özelliklerde daha uygun bi alternatifi var mı? Aoc 24g2u önermeyin lütfen.
  12. BerkayGrgl

Trendyoldan monitör alınır mı?

Sorum başlıkta. Trendyoldan monitör alınır mı? İtopya ve İncehesapla arasında 100tl lik fark var. Güvenilir midir?
  13. BerkayGrgl

Hesaba para yatırırken para kesmemesi

Arkadaşlar ben şehir dışındaki birine 1900₺ ye bir eşya sattım diyelim. O paranın direkt 1900₺ olarak gelmesi için parayı nasıl, hangi yolla yatırması gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. BerkayGrgl

Windows 10 Görev çubuğu saydam yapılabilir mi?

Windows 10'da Görev çubuğu saydam yapılabilir mi?
  15. BerkayGrgl

Max 400tl cs tarzı oyunlar için kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?

Max 400tl cs tarzı oyunlar için kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?
  16. BerkayGrgl

MAX 200 tl fiyat performans kulaklık önerisi

MAX 200 tl fiyat performans kulaklık önerileriniz alabilir miyim?
  17. BerkayGrgl

Forum içinde 2. el alım satım için bölüm olsa nasıl olur?

Başlıkta da bahsettiğim gibi forum içinde 2. el alım satım olsa fena olmaz. Bunun için ayrı bir bölme oluşturulabilir.
  18. BerkayGrgl

Bilgisayarın fanları düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar bilgisayarın açma tuşuna tıkladığımda fanlar dönmeye başlıyor ekrana Windows geldiğinde fanlar duruyor tekrar dönmeye başlıyor. Yani normal değil de neden kaynaklanır bu? 1600587558 Up
  19. BerkayGrgl

Arkadaşlar MAX 2500tl APU sistem önerebilir misiniz?

Arkadaşlar MAX 2500tl APU sistem önerebilir misiniz? İnternetten hazır sistem olursa daha iyi olur.
  20. BerkayGrgl

Ekran donuyor ve görüntü gidiyor!! yardım

Son 1 ayda böyle bir sıkıntı olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum 2 dk falan sonra ekran donuyor ve görüntü gidiyor(kasa çalışmaya devam ediyor).. Yeniden başlatıp devam ediyorum ama neredeyse her gün ilk açtığımda böyle oluyor. SSDde bir problem yok BIOS güncel ekran kartı güncel sıkıntı nerede...
Geri