Arama sonuçları: *

• Users: -Mithra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Buds 2 kulaklığım bozuldu yardımm

Merhaba Samsung buds 2 pro kulaklığımın teki su aldı bozuldu 8 bin tl sıfırı çöp olsun istemiyorum 2. Elde orjinal sol kulaklık satan birini buldum onu alsam benim sağ kulaklık ile eşleşir mi yardımcı olursanız sevinirim
  2. M

PS5 ALACAĞIM ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM

Merhaba playstation 5 slim alacağım tek kollu mu almak mantıklı çift kol mu öneriniz var mı özellikleri vs
  3. M

Şarjlı diş fırçası sizce alınır mı fiyatı uygun gibi geldi

https://www.akakce.com/dis-fircasi/en-ucuz-oral-b-vitality-pro-sarjli-siyah-protect-x-clean-fiyati,2029028576.html
  4. M

CS DE TAKIMDAKİ ADAM HİLE GELDİ

Takımdaki adam hile açmış karşı takımda hile adam vardı biz o banlandı sandık bizim takımdaki adam ban yemiş 20 saat beklemeye aldı hesabım vac ban yer mi yaşayan var mı bunu daha önce
  5. M

Temu dan son sipariş oluşturabilir miyim yasa yürürlüğe girdi mi

Merhaba son yasa yürürlüğe girdi mi son bir sipariş veriyim diyorum gümrükte sıkıntı yaşar mıyım
  6. M

PUBG YENİ GELEN AÇLIK MODU

PUBG DE ZOMBİ MODU 1. AŞAMAYI GEÇİNCE G-COİN SANDIĞI VERİYOR GEÇEBİLEN OLDU MU ÇOK KEZ DENEDİM AMA BAYAĞI ZOR
  7. M

CS2 bu hafta neler düşürdünüz benimki bu hafta kaarlı

Bravo operasyonu kasası 65 dolar
  8. M

Tost makinesi önerisi

Tost makinesi önerilerinize açığım bütçe belli değil fp bişey olursa güzel olru 4 5 bin tl lik
  9. M

Araba kliması çok geç soğutuyor

Araç 23 model Toyota Corolla 1.5 klimayı açıyorum çok geç soğutuyor 10 dakikayı buluyor hemen hemen çok aşşırı da soğutmuyor servise götürsem ücretsiz klima gazı basarlar mı veya servisin basması için komple mi bitmesi gerekiyor
  10. M

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

3 gün sonra askere gidiyorum. Alınacak malzemeler nelerdir ? Devlet aşağıdaki listedeki ürünleri veriyormuş. Bunlar haricinde ne almalıyım ? Deneyimi olan varsa yazabilir mi ? · Askeri giyim ürünleri ( pantolon, gömlek, parka, şapka) · Ayakkabı ( Yazlık ve kışlık bot, spor ayakkabı) · Eşofman...
  11. M

Askerlik için alınacak malzemeler yardım

3 gün sonra askere gidiyorum. Alınacak malzemeler nelerdir. devlet aşağıdaki listeyi veriyor. Bunlar haricinde ne almalıyım ? · Askeri giyim ürünleri ( pantolon, gömlek, parka, şapka) · Ayakkabı ( Yazlık ve kışlık bot, spor ayakkabı) · Eşofman takımı · Ayak giyim ürünleri ( terlik, çorap, spor...
  12. M

Numpad olmayan klavye önerisi ?

Numpad olmayan güzel bir klavye arıyorum fiyatları çok bilmiyorum nasıl bir şey önerirsiniz
  13. M

Numpad olmayan klavye önerisi ?

Numpad olmayan güzel bir klavye arıyorum fiyatları çok bilmiyorum nasıl bir şey önerirsiniz
  14. M

Nasıl bir sıvı soğutma tercih etmeliyim ?

Merhaba yeni bir sistem aldım özellikleri aşşağıda belirttim nasıl bir sıvı soğutucu tavsiye edersiniz 3.000 tl civarında olursa çok iyi olur benim için
  15. M

Elimde bir Viski var içeceğim ama tereddüt ediyorum sizce bu orjinal mi

viski amcama kıbrıstan gelmiş bana hediye etmişti yıllar önce dolaba attım soğusun diye dibinde beyazlaşma gördüm çalkalayınca geçiyor orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim
  16. M

Ankara içi kedi sinekliği satan bir yer arıyorum

Ankara da yaşıyorum evime kedi sinekliği taktıracağım bildiğiniz tavsiye ettiğiniz biryer var mı istanbul da buldum ama fakat gönderim yapamıyorlar
  17. M

Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus CL10 iyi midir ?

Merhaba Xiaomi MAI70 araç içi kamera aldım ürün 4k 30 fps çekim yapabiliyor ben 1080p 60 fps olarak ayarladım o şekilde kullanacağım hafıza kartı alacağım bu yeterli olur mu almışken kaliteli hızlı bir şey alayım dedim tavsiye ettiğiniz bir hafıza kartı var mı...
  18. M

S24+ Kılıf alacağım bu sayfa güvenilir mi ?

S24+ için Microsonıc markası haricinde kaliteli kılıf bulamadım Spigen marka kılıflar ise s24+ için kendi sayfasında bile stokta bulunmamakta fakat burası satıyor acaba site güvenilir midir Türkiye ye gönderim var mıdır daha önce alışveriş yapan varsa aydınlatırsa sevinirim...
  19. M

S24 Plus aldım şarj aleti tavsiyesi

Samsung s24 Plus aldım hızlı şarj adaptörü aldım içinden çıkan kablo tam performans vermiyor sanırım kablo olarak ne önerirsiniz https://www.amazon.com.tr/Anker-Samsung-Destekli-MultiProtect-Korumas%C4%B1/dp/B0BQLGTCG3/ref=sr_1_10?dib=eyJ2IjoiMSJ9.R9Zbfaq1hQaDbU0G1Iyt-...
  20. M

Aktarıcım ortadan ikiye bölündü

bugün bisikletimle dışarı çıktım 1 pedal dahi çeviremeden aktarıcı ters dönüp ortadan ikiye kırıldı kulak biraz yamuldu onu çekiçle düzeltebilirim sanırım yeni bi aktarıcı alacağım vites sitemim 3x8 eski aktarıcım Altus marka idi deore mi almalıyım yoksa yine aynısından mı alayım öneriniz var mı
Geri