Arama sonuçları: *

• Users: Lgoyü
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lgoyü

4000 5000 Arasında Klavye + Mousepad önerisi

4000 5000 arasıda toplam bütçe yani klavye + mousepad önerir misiniz? yüzde 60 olmasın diğer boyutlar olabilir cs2 vb. fps oyunlarını falan oynuyorum
  2. Lgoyü

İstanbul Türknet İnterneti Giden Var Mı?

İstanbul bağcılardayım türknet internetim yaklaşık 1 saat önce gitti genel bir sorun olduğunu söylediler istanbulda interneti giden var mı başka acaba
  3. Lgoyü

İstanbul Okul Tatil Olurmu

yarına 2 sınav 2 sorumluluk ödevi teslimi 2 kitap 2 defter kontrolüm var kar yağıyor tatil olurmu sizce ona göre çalışacağım
  4. Lgoyü

Full Takım Orgeneral Üniforması Nereden Bulabilirim?

Full Takım Orgeneral Üniforması Nereden Bulabilirim? Kötü bir amaç için kullanılmayacak hem bu tarz konulara ilgim oldukça fazla ve koleksiyonluk bulunmasını istiyorum.
  5. Lgoyü

After Effectsi D diskinden C ye Taşırsam Çalışırmı

after effectsi d ye kurmuştum ama çok laglı bu yüzden c ye taşımak istiyorum dosyalarını taşısam çalışır mı
  6. Lgoyü

Apple Yazılım Güncellemesi Saat Kaçta Geliyor

ios 26 15 eylülde gelecekmiş ama gecemi gelir yoksa 15 eylül akşamı falanmı bilgi varmı
  7. Lgoyü

Hangi Monitörü Seçmeliyim

Lenovı g24-20 kullanıyordum memnundum ama kırıldı kaza sonucu 3 monitör arasından kaldım hangisini önerirsiniz artıları eksileriyle açıklarsanız sevinirim ayrıca oyun tasarlayacağım ama online oyunda oynarım hikayelide oynarım dizi filmde izlerim ona göre...
  8. Lgoyü

750.000 TL Tam Otomatik Aile için araba önerisi

babam araba bakıyor 750000 TL lik ilanlar olabilir pazarlığı yapıp indirirz biraz daha kazasız temiz km si 200.000 i geçmemiş araba lazım çok ufak boya falan olabilir ama ön tarafın temiz olması daha önemli araba tertemiz olursa daha iyi olur en ve en en önemlisi tam otomatik olması gerekli ayrı...
  9. Lgoyü

Monitörüm Kırıldı Monitör önerisi

lenovo g24-20 kullanıyordum çok memnundum ama kırıldı kaza sonucu ve yeni monitör alıcam tekrar aynısınımı alayım sizce yoksa farklı öneri varmıdır 5-6k bütçe var
  10. Lgoyü

İnstagram Güncellemeleri Hesabıma Gelmiyor

2020 de açtığım instagram hesabım var o gündür güncel olarak kullanıyorum ama son zamanlardamı oluyor bilmiyorum instagrama repost özelliği geldi spotifyda dinlediğimizi nota ekleme geldi bana hiçbiri gelmedi nasıl gelecek bunlar sil yükle yaptım güncelledim ios sürümünü güncelledim herşeyi...
  11. Lgoyü

Sizce Bu İş Teklifi Nasıl?

16 yaşındayım yaz tatili için iş arıyordum ama bulamadım ancak bir dönerci haftasonları çalışmak için teklif sundu haftasonları öğlen 1 akşam 11 günlük 800 TL sizce nasıl? Bana kazık gibi geldi ha bu arada iş komilik
  12. Lgoyü

Minecraft Bedrock Oynamak İçin Ekip

Merhaba bedrock minecraft ekipçe başlamak istiyorum hilesiz ama eğleneceğimiz cinsten modlu düşündüm ama abartı modlar değil daha çok yeni madenler kazmalar hayvanlar zırhlar hızlı ağac kırma vs. discord veya instagramdan konuşarak oynayabiliriz Realms'ı ben karşılıyorum 11 kişiye kadar sınır...
  13. Lgoyü

Buluşma İçin Yer Önerisi İstanbul Avrupa

İstanbul avrupa yakasında olması gerekli bir kızla flört durumundayız ve buluşacağız nereye götürsem bilemedim pek deneyim yok Emirgan Korosu düşündüm ama çiçekler açmış mıdır bilmiyorum Zeytinburnu Fişekhane taraflarında sahil düşündüm bilmiyorum Yıldızparkını düşündüm ama orda naparız...
  14. Lgoyü

Yazdığım Şiir Nasıl Olmuş

15 yaşındayım şiir veya bazı sözler yazılar yazmayı çok seviyorum. Normal hayattada kendimi çok iyi ifade edebilen biriyim. 10 dakikada bir şiir yazdım okulda. Son günlerde belkide ergenliğin etkisiyle duygusal olarak biraz kötü durumdayım ve bunu yazıya dökmek istedim sonuç olarak ortaya bu...
  15. Lgoyü

İnstagramda Erişim Sorunu Yaşayan Varmı

Akış yenilenmiyor mesaj gonderilmiyor bende şuan yasayan varmi baska
  16. Lgoyü

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

Telefon değişeceğim iPhone istiyorum düz 13 düşünüyorum, ancak yeterli olabilir mi şüpheleri var kafamda. Sıfır TR olarak 13 üstüne çıkamam, ancak yurt dışı olarak 15 Pro alabilirim. Yurt dışı iPhone alınca kullanamama durumu aşıldı mı? Bana ne gibi zorluklar çıkarır? Bazı telefoncular...
  17. Lgoyü

İphone 13 vs S24 Ultra

Bilgisayarımı satıp telefon değiştireceğim. 33000 civarlarında sıfır iPhone 13 almak mı, yoksa benzer rakamlarda yurt dışı S24 Ultra almak mı? Fotoğraflar artık güzel çıksın istiyorum şu anki kameram berbat. Oyun çok oynamam PUBG vs. oynamam ama minik oyunlar oynarım arada. Şarj olarak aman aman...
  18. Lgoyü

Bilgisayarım Kaç Para Eder

2 yıldır benle garantisi bitti sanırım İnno3D RTX 3060TI gddr6x Ryzen 5 5600 2x8 16 GB ram Biostar b550mh anakart pollux kasa 650w psu 500 gb m2ssd + 120 gb sata ssd Lenovo g24-20 monitor Delux m800 Pro mouse Blitzwolf BW-KB3 klavye 4500 TL felan sıfırı 130 dolara almıştım ben hiçbir yerde...
  19. Lgoyü

Kedimin Beslenmesi İçin Doğru Mu Yanlış Mı Yapıyorum

Scotish fold kırık kulak labaratuvar kedimiz var 2 aydır bizde kalıyor ablamın arkadaşının kedisi daha önceki aylardada 2 haftalığına vs. bize geliyordu. Beslenme olarak eskiden sabah öğle akşam mama veriyorduk ve kabın 3/1 ni felan dolduruyorduk ve her seferinde bitiriyordu bazen geceleri çok...
  20. Lgoyü

Custom OS önerisi yaparmısınız

Oyunlar için bana minimum delayı verebilecek custom OS arıyorum fortnite oynuyorum genelde ama tüm oyunlar kategoride var hikayeli vs. dahil güncel olarakta üzmeyecek hangi osu onerirsiniz
Geri