Arama sonuçları: *

• Users: dincer39
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

SICAKLIK ÖLÇER DOKUNMATİK İPTALİ

Öncelikler herkese selamlar. Elimde resimde görmüş olduğunuz gibi bir ısı ölçer var sol üst köşede belirttiğim gibi orada bulunan parçaya bastığımda yanıyor ve sönüyor basılı tuttuğumda ise sürekli sanıp sönme yapıyor. Ben bunun sürekli yanmasını istiyorum yani parmağın sürekli oradaymış gibi...
  2. D

Fan Yönleri Nasıl Olmalı ( biraz ilginç geldi doğrumudur.)

Merhaba arkadaşlar PC kasamın fanları resimlerde belirtilen ok yönlerindedir. Kasanın marka modelini bilmiyorum ( bilen varsa marka modelini yazabilir ) ön tarafı kapalı cam ama yanlardan hava girişleri-çıkışları mevcut. Ön tarafın fanları dışarıya arka egzoz fanı içeriye powersub üstü fanlar...
  3. D

Yardım philips mms460 5+1 ses sistemi

Merhaba arkadaşlar philips mms460 5+1 ses sistemini bilgisayara bağlıyorum 3 girişli (yaşil siyah turuncu ) her şey doğru ama subbardan ses alamıyorum turuncu jakı çıkardığımda bastan ses geliyor ama 3+1 oluyor diğer 2 hoparlçrden ses geliyor taktığımda yine bas kesiliyor hoparlör yerlerini...
  4. D

Geforce experience güncelleme sorunu acil yardım gerekli

Merhaba forum sakinleri hayırlı günler diliyorum. Geforce experience ready sürücüsü güncelleme yapmıyor hızlı kurulum özel kurulum seçeneklerinden 2 sinide denedim ama sonuç hüsran. Bütün driverleri silip tekrar kurdum yükledim ama nafile ekran kartı denetim masasında güncelleme gösteriyor...
  5. D

MOBİL UYGULAMA (BİLGİ EKLİKLİĞİ VE SİSTEM YOKSULLUĞU)

BEYLER AKLIMDA BİR MOBİL YGULAMA YAPMAK VAR SONUÇ ODAKLI VE VATANDAŞLARIN YARARINA OLABİLİCEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİRŞEY AMA SİSTEM YÖNÜNDEN ANDROİD STUDİO YAZILIM PROGRAMINDAN SIKINTILAR YAŞAMAKTAYIM. AYRICA BİLGİ SIKINTIMDA VAR BANA BU KONUDA YARDIM EDİCİEK ARKADAŞLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM...
Geri