Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Razer Deathadder V3 Pro Steelseries Mousepadde Takılma Yapıyor

Geçen gün itopyadan 800 tl'ye steelseries qck large modelini aldım, bundan önce klassegear longteng ve gosu modelini kullanmıştım, hiç memnun kalmamıştım. Longteng mouse'un altını toz yapıyordu dedım eskidi herhalde gosu modeline geçtim 0 olmasına rağmen yine fareyi iki çevirince altı bildiğiniz...
  2. B

Çözüldü✓ HyperX cloud alpha az ses geliyor

Asus prime h610m-K D4 anakartım var. Kasanın ön tarafına da bağlasam aynı, anakarta bağlasam da aynı derecede düşük ses alıyorum kulaklıktan. Hoparlörden daha çok ses çıkıyordu resmen. İlk kulaklığım olduğu için mi böyle, ben mi alışamadım yoksa bilmiyorum ama, ses kartı alsam düzelir mi? Bir...
  3. B

Özelleştirerek bu sistemi aldım sizce iyi yapmış mıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/247164/gaming-12100f-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemciyi i5-12400f ssd'yi de 980 pro yapıp 6 taksitle 16.892 TL'ye aldım ama sizce iyi mi yapmışım yoksa kötü mü yapmışım
  4. B

Çözüldü✓ DA veya diğer youtube kanalları 1 ayda ortalama ne kadar sistem çıkartıyor?

RTX 3060 / Ti bir sistem beklediğim için merak ediyorum da diğer kanallar ne kadar süre de bir sistem çıkartıyor? Ona göre bekleyecem yoksa 14.500 lük rtx 3060 sistemi almak istiyorum da.
  5. B

1 yıldır oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum...

Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır mavi ekran hatası alıyorum oyun oynarken*. Önce cs:go oyununda başladı daha sonra tüm fps oyunlarına yayıldı.. Mesela Hades oyununda mavi ekran almıyorum. Ve dün crysis 2 yi oynamaya çalışırken mavi ekran yerine turuncu ekran geldi... 2-Hata Kodu Şöyle...
Geri